Notaris De Wilp

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in De Wilp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris De Wilp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit De Wilp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris De Wilp gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris De Wilp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Wilp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zevenhuizen, Boerakker en Marum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Wilp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in De Wilp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit De Wilp vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van De Wilp kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris De Wilp vinden

Ben je zoekende naar een deskundige notaris in De Wilp? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een juiste notaris vind je immers gemakkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in De Wilp die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in De Wilp in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of raadplegen van een notaris in De Wilp meestal alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in De Wilp in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de komende gevallen een notaris in De Wilp te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Tevens speelt een notaris in De Wilp een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woning. Echter tevens als je een concern wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in De Wilp om de hoek kijken.

Alle notarissen uit De Wilp

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Wilp?

Een competent notariskantoor in De Wilp kan je nauwgezet helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in De Wilp is dat er een aantal notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in De Wilp dan ook notarissen voor verschillende soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in De Wilp.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er verschillende denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in De Wilp je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Wilp?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Wilp te vinden dat bij je past.

De Wilp notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in De Wilp een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in De Wilp naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk zeer belangrijk als het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van spullen eruit moet komen te zien.

Toch is het ontbinden van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in De Wilp via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in De Wilp je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Wilp?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Wilp.

Notaris kosten De Wilp

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raadgeving. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Een notaris kantoor in De Wilp is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in De Wilp kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Wilp

Nu notarissen uit De Wilp vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Wilp vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk De Wilp

Er zijn diverse redenen waarom de kosten voor een notarispraktijk in De Wilp kunnen uiteenlopen. Er bestaat onderling aanzienlijk wat onderscheid tussen de diverse notarispraktijken in De Wilp. Tarieven kunnen fiks afwijken op basis van ervaring en kunde, echter bovendien op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in De Wilp vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in De Wilp die erg veel expertise heeft of heel erg veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Wilp op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Wilp vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in De Wilp een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een consult. Vanuit dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in De Wilp voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Wilp

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Wilp en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Wilp

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Wilp terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Wilp

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

25 mei 2024

Erg degelijk en passend advies ontvangen van de notaris.

- Charlotte van de Wal

Prijzen vielen mee

15 mei 2024

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Petra van de Veen

Geld wel maar moeite niet bespaard

8 mei 2024

Verklaring van erfrecht was zo geregeld! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat euro’s bespaard. Blij dus!

- Paulus Martens

Geen zorgen gehad

2 mei 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al lastig en langdradig genoeg. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, heel fijn.

- Christian Kuiper

Prijsopgave was betaalbaar

23 april 2024

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Annemarie van Dijk

Zekerheid voor later

20 april 2024

Na weken weifelen toch maar een testament op laten maken. Content met deze beslissing!

- David Timmermans

Top begeleid van begin tot einde traject

7 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Ook snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Elisabeth van der Horst

Uiteindelijk een testament

5 april 2024

Een moment lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze keuze!

- Marianne de Jonge

Helder overzicht van de tarieven ontvangen en deze is keurig opgevolgd. Content dus!

25 maart 2024

- Adriaan van den Bosch

Uitgelichte notarissen uit De Wilp

MOOK de Notaris

Nije Jirden 14
9231 KT Surhuisterveen
Nederland

0512 369 800
http://www.mookdenotaris.nl/

Notaris Mr. P.K. de Boer

Kamperfoelielaan 6-A
9363 EV Marum
Nederland

0594 646 438
http://www.notarisdeboer.nl/

Mw Notariaat

Het Steen 13
9861 BA Grootegast
Nederland

0594 612 033
http://www.mwnotariaat.nl/