Notaris Marum

Wil jij een top notaris in Marum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Marum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Marum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Marum gezocht?

Een notaris in Marum vinden

Notaris Marum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nuis, Jonkersvaart en De Wilp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Marum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Marum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Marum. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Marum vinden

Wil je een professionele notaris in Marum vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een competente notaris. Via ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Marum die aansluit op jouw behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzaak om een notaris in Marum in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Marum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Marum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de opvolgende gevallen een notaris in Marum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Marum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Marum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Marum?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Marum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Marum kan je onder meerdere assisteren met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Daarbuiten is een notariskantoor in Marum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opstellen van verschillende notariële aktes. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Marum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een kenmerkend specialisme brengen. Echter zijn er diverse denkbare gevallen waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een goed notariskantoor in Marum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Marum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Marum te vinden dat bij je past.

Marum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een speurtocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Marum een notariskantoor te zoeken voor deze taak. In ieder geval het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat men in Marum via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het verbreken van een verhouding. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Marum via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Marum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Marum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Marum.

Kosten notaris Marum

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Marum dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de kosten. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan toch echt de wijze om een bedreven notaris kantoor in Marum te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Marum via een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

Er zijn talloze manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Marum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Marum

Nu notarissen uit Marum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Marum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Marum

De onkosten voor een notarispraktijk in Marum kunnen best uiteen lopen om aparte redenen. Er bestaat onderling best wat onderscheid onder de verschillende notarispraktijken in Marum. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Marum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Marum die heel erg veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Marum te vinden is door aparte aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Marum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Marum vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Marum notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij begeleiden! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Marum een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Marum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in Marum een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je iedere keer nog een alternatieve route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Marum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Marum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Marum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Marum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Marum

We zijn persoonlijk begeleid

16 juni 2024

Elke fase werd goed onderbouwd . Zeer tevreden met het traject.

- Sebastiaan Hofman

Helemaal goed in orde

14 juni 2024

Wilsbeschikking is zonder al teveel heisa georganiseerd. Duidelijke taal en lage prijzen. Uitstekend.

- Bianca van Dijk

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

8 juni 2024

De afhandeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Kelly Kuiper

Lage tarieven

26 mei 2024

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Rap gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Maarten van der Horst

Aanvraag offertes aan te bevelen

24 mei 2024

Uit persoonlijke ervaring raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Daniëlle Dijkstra

Samenlevingscontract opgesteld

16 mei 2024

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract exact opgesteld zoals ik het voor ogen had. Grandioos!

- Hendrikus Molenaar

Goed werk gekregen

7 mei 2024

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou zijn en overwegend: duur. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Heel aangenaam.

- Frank van den Heuvel

Samenlevingscontract verzorgd

1 mei 2024

In een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Voortreffelijk!

- Catharina Molenaar

Goedkoper dan verwacht

25 april 2024

Was later een stuk minder duur uit dan dat ik had vermoed.

- Sabine Groen

Uitgelichte notarissen uit Marum

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notarispraktijk Beugelink

Kerkstraat 5-11
9291 CA Kollum
Nederland

0511 451 805
http://www.notarisbeugelink.nl/

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/