Notaris Enumatil

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Enumatil?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Enumatil verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Enumatil – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Enumatil gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Enumatil
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enumatil, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Briltil, Niekerk Grootegast en Lettelbert bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Enumatil

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Enumatil kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Enumatil. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Enumatil vinden

In ieder geval al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Enumatil? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de passende persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Enumatil. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als eerder.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Enumatil te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Enumatil te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Enumatil

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Enumatil?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Enumatil nodig hebt. Een notariskantoor in Enumatil zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Enumatil er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Enumatil moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een expliciet specialisme brengen. Desalniettemin zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Enumatil je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Enumatil?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Enumatil te vinden dat bij je past.

Enumatil notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van stukken? Overweeg dan zeker in Enumatil een notariskantoor te vinden voor deze opdracht. Ook het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Enumatil via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De rechtmatigheid van het document is wel zeer van belang als het benodigd is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het verbreken van een verhouding. Je wil dan dat alles begrijpelijk is verwoord, correct is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het beëindigen van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Enumatil via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt ook te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Enumatil je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Enumatil?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Enumatil.

Notaris kosten Enumatil

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Enumatil is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Enumatil kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Enumatil

Nu notarissen uit Enumatil vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Enumatil vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Enumatil

Er zijn allerlei oorzaken waarom de kosten voor een notarispraktijk in Enumatil kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Enumatil is uiteraard de andere niet. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Enumatil die net gestart is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Enumatil die veel massiever is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Enumatil te vinden is door aparte aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je omstandigheid. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Enumatil op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Enumatil vergelijken

Het is handig om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Enumatil iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Enumatil die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Enumatil

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Enumatil en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Enumatil

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Enumatil terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Enumatil

Transparant in alles

10 september 2023

Begrijpelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Eric van der Laan

Echte deskundige binnen rechtsgebied

28 augustus 2023

Een echte specialist gevonden. Dit zorgde voor heel veel kalmte.

- Sanne de Bruin

Lage kosten

27 augustus 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken aansluitend.

- Diana Peters

Minder duur uit dan ik dacht

15 augustus 2023

Kosten vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Ronald van der Laan

Goedkope notaris

10 augustus 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage prijzen rekende, gezien onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij met de haast.

- Catharina van der Heijden

Transparant in alles

26 juli 2023

Overzichtelijke offerte gekregen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Jessica Wolters

Aanrader

17 juli 2023

Uit eigen ervaring raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Tessa van de Wal

Goedkope notaris

14 juli 2023

In verband met de oprichting van onze vennootschap zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de rapheid.

- Marc Prins

Voorbeeldig afgehandeld

6 juli 2023

Had in korte periode een mooie offerte op maat, fantastisch!

- Lisette Vermeulen

Uitgelichte notarissen uit Enumatil

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/