Notaris Zuidhorn

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Zuidhorn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Zuidhorn verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Zuidhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Zuidhorn gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Zuidhorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuidhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Noordhorn, Briltil en Enumatil bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Zuidhorn

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Zuidhorn is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Zuidhorn. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Zuidhorn kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Zuidhorn vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Zuidhorn? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente individu die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Maar tijdens deze zoektocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Zuidhorn. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als voorheen.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Zuidhorn in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Zuidhorn te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Zuidhorn

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Zuidhorn?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Zuidhorn voor nodig hebben. Een notariskantoor in Zuidhorn kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Zuidhorn de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opmaken van verschillende notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Zuidhorn kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een speciaal specialisatie brengen. Echter zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Zuidhorn je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Zuidhorn?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Zuidhorn te vinden dat bij je past.

Zuidhorn notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een speurtocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Zuidhorn een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Zuidhorn naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. Vaak is dat pas bij het beëindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het document duidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Evengoed is het afbreken van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Zuidhorn via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen indien een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Zuidhorn je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Zuidhorn?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Zuidhorn.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Zuidhorn

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raad. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Zuidhorn is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opmaken van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Zuidhorn op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Zuidhorn

Nu notarissen uit Zuidhorn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Zuidhorn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Zuidhorn

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de regio zit. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een betrouwbare partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Zuidhorn. Als de opdracht duidelijk is, is het namelijk simpeler om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van raadgeving? Of wil je misschien een akte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Zuidhorn zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Zuidhorn op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Zuidhorn vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Zuidhorn notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Daar begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is immers best groot waardoor ook in Zuidhorn een notarispraktijk te vinden is die nauwkeurig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt snel beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Zuidhorn je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Als je in Zuidhorn een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Zuidhorn

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Zuidhorn en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Zuidhorn

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Zuidhorn terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Zuidhorn

Helemaal goed in orde

12 april 2024

Testament is buiten al teveel heisa afgehandeld. Duidelijke taal en lage tarieven. Perfect.

- Raymond de Graaf

Bekwame notaris ingeschakeld

3 april 2024

Deskundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Marije van Dam

Inderdaad zoals gehoopt

27 maart 2024

Perfect aanbod ontvangen.

- Lisette Koning

Begeleiding was geweldig

21 maart 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Eersterangs begeleiding gehad.

- Kirsten Koster

Super!

15 maart 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel lastige taal.

- Bas Boer

Verstand van zaken

9 maart 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Barry de Graaf

Prima!

25 februari 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De antwoorden waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Johannes Koning

Deskundig en vakkundig.

20 februari 2024

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Martine Smeets

Snel een bijpassende notaris geregeld.

17 februari 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Maurice Huisman

Uitgelichte notarissen uit Zuidhorn

Mr. Tj. Smid Netwerk Notarissen

De Gast 6
9801 AD Zuidhorn
Nederland

0594 503 131
http://www.notariszuidhorn.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/