Notaris Leek

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Leek die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Leek verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Leek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Leek gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Leek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zevenhuizen, Midwolde en Tolbert bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leek

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Leek is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Leek vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Leek vinden

Echt al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Leek? Het kan moeilijk zijn om uit te komen bij de competente individu die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Maar bij deze expeditie zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Leek. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Leek te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Leek te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Leek

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leek?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in Leek nodig hebt. Een notariskantoor in Leek zal je begeleiden met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is een notariskantoor in Leek de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van verschillende notariële aktes. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Leek kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Leek je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leek?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leek te vinden dat bij je past.

Leek notariskantoor samenlevingscontract en testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Leek naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Leek weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Ook bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere woningen in bezit hebben. Je wil hier zelf begrijpelijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Leek een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf flink wat inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leek?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leek.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Leek

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de juiste keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Leek stelt onder andere de aktes op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Leek kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leek

Nu notarissen uit Leek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Leek

De onkosten voor een notarispraktijk in Leek kunnen best uiteen lopen om talloze redenen. De ene notarispraktijk in Leek is uiteraard de andere niet. Tarieven kunnen veel variëren op basis van ervaring en kundigheid, maar ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Leek die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Leek die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leek op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leek vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Leek notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Gelukkig! Hier assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Leek een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt gemakkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door meerdere partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Leek gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Als je in Leek een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Je kunt altijd nog nog beslissen om een overige optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leek

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leek en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leek

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leek terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leek

Begrijpelijk uiteenzetting van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

17 juni 2024

- Melanie Groen

Lage kosten

14 juni 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, gegeven onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de vlotheid.

- Ingrid Postma

Samenlevingscontract verzorgd

7 juni 2024

Samenlevingscontract was vlug afgehandeld. Schitterend!

- Jeroen Kramer

Begeleiding was prima

29 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Esther Huisman

De notaris was zeer bereikbaar

22 mei 2024

Goed bereikbare notaris gekregen, zeer content.

- Annemieke van de Velde

Zijn super bijgestaan in de procedure

17 mei 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Jelle Timmermans

Razendsnel een deskundige prof

6 mei 2024

Na de offertes direct de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Anouk van Doorn

Het juridisch uitpluizen van de aangelegenheid was noodzakelijk.

4 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Yvonne Koster

Ze had kennis van zaken

26 april 2024

Ze was zeer bekwaam en vakkundig. Buitengewoon!

- Angelique Bakker

Uitgelichte notarissen uit Leek

Notaris mr. J.W. van der Woude B.V.

Meidoornlaan 29
9301 MA Roden
Nederland

050 501 9171
http://www.hollandvdwoude.nl/

Huizinga De Vries Notarissen

Tolberterstraat 39A
9351 BC Leek
Nederland

0594 512 005
http://huizingadevries.nl/

Notarispraktijk Velema

De Zulthe 1
9301 AV Roden
Nederland

050 501 0515
http://velemarijks.nl/