Notaris Nieuw Dordrecht

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Nieuw Dordrecht?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Nieuw Dordrecht verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Nieuw Dordrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Nieuw Dordrecht gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Nieuw Dordrecht
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuw Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schoonebeek, Weiteveen en Emmen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Nieuw Dordrecht

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Nieuw Dordrecht kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Nieuw Dordrecht vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Nieuw Dordrecht vinden

Wil je een professionele notaris in Nieuw Dordrecht vinden? Dan hebben we aantrekkelijk nieuws voor je! Een competente notaris vind je namelijk simpel met notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Nieuw Dordrecht die aansluit op je behoefte. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Nieuw Dordrecht in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Nieuw Dordrecht niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Nieuw Dordrecht in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Nieuw Dordrecht te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Tevens speelt een notaris in Nieuw Dordrecht een gewichtige rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verschillende rechtsvormen komt een notaris in Nieuw Dordrecht om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Nieuw Dordrecht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Nieuw Dordrecht?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Nieuw Dordrecht voor nodig hebben. Een notariskantoor in Nieuw Dordrecht kan je onder andere bijstaan met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Nieuw Dordrecht de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van een aantal notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Nieuw Dordrecht kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Nieuw Dordrecht je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Nieuw Dordrecht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Nieuw Dordrecht te vinden dat bij je past.

Nieuw Dordrecht notariskantoor samenlevingscontract & testament

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Nieuw Dordrecht notarispraktijk, je zult nu simpelweg erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de aankoop van een huis. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Nieuw Dordrecht weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook veel tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor mensen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Nieuw Dordrecht notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Nieuw Dordrecht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Nieuw Dordrecht.

Notaris kosten Nieuw Dordrecht

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Nieuw Dordrecht is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Nieuw Dordrecht kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Nieuw Dordrecht

Nu notarissen uit Nieuw Dordrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Nieuw Dordrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Nieuw Dordrecht

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de regio zit. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, kun je natuurlijk in aanraking komen met een notarispraktijk in Nieuw Dordrecht die nauwgezet past bij je behoeften. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor als voorbeeld het verkrijgen van een pand of wil je echt een overeenkomst op laten maken? Door er rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Nieuw Dordrecht een normaal uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Nieuw Dordrecht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Nieuw Dordrecht vergelijken

Het is goed om aparte aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Nieuw Dordrecht een bepaalde klus niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Nieuw Dordrecht voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Nieuw Dordrecht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Nieuw Dordrecht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Nieuw Dordrecht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Nieuw Dordrecht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Nieuw Dordrecht

Goed en snel geregeld

25 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en hierdoor prima.

- Jacoba Groen

Razendsnel de juiste pro getroffen

13 mei 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die precies wist wat mijn zaak benodigd had.

- Jasper Verhoeven

Duidelijkheid voor later

7 mei 2024

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Christian van de Wal

De notaris was erg bereikbaar

28 april 2024

Goed bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Robert van Veen

Erg bekwaam

22 april 2024

Een echte pro ontdekt. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Paulus van Doorn

Uiteindelijk een testament

14 april 2024

Na urenlang weifelen toch maar een testament op laten stellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Eva Schipper

Prijsopgave was betaalbaar

11 april 2024

We dachten dat de notariskosten erg hoog zouden oplopen maar gelukkig viel dit alles mee.

- Evelien Molenaar

Goed verzorgd

31 maart 2024

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, fantastisch!

- Wilhelmina Martens

Domweg fatsoenlijk

24 maart 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo slim zou zijn.

- Jessica Koster

Uitgelichte notarissen uit Nieuw Dordrecht

Nationale Notaris Emmen ’t Suydevelt

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Mikx / De Boer legal

Angelsloërdijk 29
7822 HK Emmen
Nederland

0591 687 687
http://www.mdbnn.nl/

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

0591 640 000
http://www.notariaat.net/