Notaris Schoonebeek

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Schoonebeek die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Schoonebeek verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Schoonebeek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Notaris Schoonebeek gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Schoonebeek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schoonebeek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Holsloot, Nieuw Dordrecht en Erica bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Schoonebeek

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Schoonebeek kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Schoonebeek. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Schoonebeek vinden

Wil je een deskundige notaris in Schoonebeek vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een passende notaris in Schoonebeek die aansluit op jouw behoefte. In een aantal gevallen is het noodzaak om een notaris in Schoonebeek in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Schoonebeek niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Schoonebeek te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Schoonebeek te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Schoonebeek een gewichtige rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woonhuis. Echter ook wanneer je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Schoonebeek om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Schoonebeek

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Schoonebeek?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke kwesties je precies een notariskantoor in Schoonebeek nodig hebt. Een notariskantoor in Schoonebeek kan je onder meerdere bijstaan met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Ook is het zo dat een notariskantoor in Schoonebeek er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een bekwaam notariskantoor in Schoonebeek kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een expliciet specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Schoonebeek je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Schoonebeek?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Schoonebeek te vinden dat bij je past.

Schoonebeek notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Schoonebeek naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of bedrijfspand. Vanwege het advies wat een notaris je geeft, kun je als voorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Schoonebeek bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze stukken begrijpelijk en wettelijk zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Schoonebeek notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Schoonebeek?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Schoonebeek.

Notaris kosten Schoonebeek

Voor je te verdiepen in de tarieven is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Schoonebeek is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Schoonebeek kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Schoonebeek

Nu notarissen uit Schoonebeek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Schoonebeek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Schoonebeek

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de regio zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je absoluut dat je een competente partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Schoonebeek. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar wil.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een woonhuis of wil je misschien een akte op laten maken? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Schoonebeek zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Schoonebeek op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Schoonebeek vergelijken

Het is handig om verscheidene offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in Schoonebeek een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

Naderhand hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Bij dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Schoonebeek voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het goed klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Schoonebeek

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Schoonebeek en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Schoonebeek

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Schoonebeek terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Schoonebeek

Deskundig en vakkundig.

9 februari 2021

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Eric Peeters

Super!

7 februari 2021

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht gevonden. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Gerardus Peters

Individueel bijgestaan

30 januari 2021

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Wilhelmina Koning

Goedkoop en goed!

20 januari 2021

Verklaring van erfrecht was meteen geregeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Met die aanleiding ben ik content!

- Stefan Wolters

Toch een testament

15 januari 2021

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik veel eerder moeten doen!

- Simon Timmermans

Aanrader!

9 januari 2021

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies.

- Renate Smits

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

29 december 2020

De offertes waren vlot ontvangen en hierdoor konden we vlug met een notaris in zee.

- Mariska Jonker

Geen zorgen gehad

24 december 2020

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en langdradig genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, zeer prettig.

- Robert van den Broek

Content met beslissing

17 december 2020

Was een prima keuze om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Chantal Smeets

Uitgelichte notarissen uit Schoonebeek

Nationale Notaris Emmen ’t Suydevelt

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Mikx / De Boer legal

Angelsloërdijk 29
7822 HK Emmen
Nederland

0591 687 687
http://www.mdbnn.nl/

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

0591 640 000
http://www.notariaat.net/