Notaris Emmen

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Emmen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Emmen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Emmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Emmen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Emmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Emmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nieuw Amsterdam, Emmer Compascuum en Barger Compascuum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Emmen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Emmen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Emmen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Emmen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Emmen vinden

Wil je een geschikte notaris in Emmen vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Een juiste notaris vind je immers makkelijk bij notaris-kaart.nl. Wij hebben een fors portefeuille en hiermee vind je in minder dan een paar ogenblikken een kundige notaris in Emmen voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Emmen in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Emmen vaak alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Emmen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de komende gevallen een notaris in Emmen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Emmen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Emmen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Emmen?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in Emmen nodig hebt. Een notariskantoor in Emmen kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Ook is een notariskantoor in Emmen de uitverkoren partij die je kan helpen met het opstellen van een aantal notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Emmen kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je dikwijls een kenmerkend specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de omstandigheid daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Emmen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Emmen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Emmen te vinden dat bij je past.

Emmen notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien aanleidingen kunnen benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Emmen notarispraktijk, je zult nu eenmaal flink veel baat ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een woning. Hier kan je denken aan als voorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Emmen bij een notariskantoor ben je aan het juiste adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus altijd dat deze aktes glashelder en legitiem zijn.

Verder bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Emmen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Emmen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Emmen.

Notaris kosten Emmen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Emmen dan is het van belang om je te oriënteren op de tarieven. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn taak niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat verstandige notaris kantoor in Emmen? Je vraagt natuurlijk via ons een aantal offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de slimste keuze. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Emmen dankzij een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De kosten van een notaris kantoor in Emmen kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Emmen

Nu notarissen uit Emmen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Emmen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Emmen

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Emmen kunnen veel uiteen lopen om talloze oorzaken. De ene notarispraktijk in Emmen is simpelweg de andere niet. Prijzen kunnen aardig afwijken op basis van ervaring en kundigheid, maar tevens op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in Emmen vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Emmen die heel erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel past bij jouw omstandigheid. Tracht tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor nou minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Emmen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Emmen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Emmen notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Mooi! Daar kunnen wij je immers uitstekend bij bijstaan! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Emmen een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt gauw beantwoord door verschillende partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Emmen je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismaking of bij een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Emmen een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Emmen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Emmen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Emmen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Emmen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Emmen

Echt een vakvrouw

3 december 2023

Onze notaris had duidelijk kennis van zaken. Fantastisch!

- Evelien de Boer

Inzichtelijk totaalbeeld van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

23 november 2023

- Natasja Blom

Door intense periode heen geholpen

17 november 2023

Heftige periode achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in juiste banen geleid.

- Jasper Kuipers

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

11 november 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Franciscus Sanders

Prima!

2 november 2023

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De verzoeken die we hadden werden snel en verhelderend beantwoord.

- Anne Prins

Helemaal goed in orde

24 oktober 2023

Wilsbeschikking is zonder al teveel poespas georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage prijzen. Uitstekend.

- Jessica Vink

Inhoudelijk en bekwaam.

10 oktober 2023

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Ramona Hermans

Zekerheid voor straks

6 oktober 2023

Na weken weifelen toch maar een testament op laten maken. Content met deze beslissing!

- Saskia de Koning

Eenvoudigweg super!

1 oktober 2023

Boven verwachting! Geweldig!

- Natascha van Dongen

Uitgelichte notarissen uit Emmen

Nationale Notaris Emmen ’t Suydevelt

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Notarispraktijk mr. F.K. de Vries B.V.

Westerbracht 20
7821 CH Emmen
Nederland

0591 640 000
http://www.notariaat.net/

Van Roosmalen Fissering Hilgen notarissen

Spil 4
7881 BW Emmer-Compascuum
Nederland

0591 374 354
http://www.veenenveste.nl/