Notaris Lichtaard

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Lichtaard die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Lichtaard verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lichtaard – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Lichtaard gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Lichtaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lichtaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Sijbrandahuis, Jannum en Burdaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lichtaard

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lichtaard kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Lichtaard vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Lichtaard vinden

Ook al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Lichtaard? Het is niet immer simpel om bij de juiste individu uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële aktes onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het grote aanbod is het complex om de competente partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze site zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven indien je op zoek gaat naar een notaris in Lichtaard. Dankzij deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als daarvoor.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Lichtaard te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Lichtaard te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lichtaard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lichtaard?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je exact een notariskantoor in Lichtaard nodig hebt. Een notariskantoor in Lichtaard kan je onder meerdere ondersteunen met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Lichtaard er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Lichtaard kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand erom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Lichtaard je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lichtaard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lichtaard te vinden dat bij je past.

Lichtaard notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Lichtaard een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een expeditie in Lichtaard naar een notariskantoor.

Je bent dan over het algemeen verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas als een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het ontbinden van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document overduidelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het ontbinden van een relatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Lichtaard via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Lichtaard je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lichtaard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lichtaard.

Kosten notaris Lichtaard

Voor je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Lichtaard is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Lichtaard op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lichtaard

Nu notarissen uit Lichtaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lichtaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Lichtaard

Indien je een goedkope notarispraktijk in Lichtaard zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je altijd in verbinding komen met een notarispraktijk in Lichtaard die nauwgezet past bij je wensen. Als de klus duidelijk is, is het veel eenvoudiger om een specifiek uurtarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van raad? Of wil je ook een hypotheekakte laten opmaken? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Lichtaard een standaard tarief van €150. Ga je voor een prof met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lichtaard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lichtaard vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Lichtaard notarispraktijk offertes wilt aanvragen? Goed! Hier kunnen wij je immers geweldig bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Lichtaard aan een notarispraktijk verbinden die past bij je wensen.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door een aantal partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Vanzelfsprekend is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Lichtaard je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Lichtaard een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lichtaard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lichtaard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lichtaard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lichtaard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lichtaard

Samenlevingscontract opgesteld

16 april 2024

Samenlevingscontract was snel geregeld. Schitterend!

- Ilona Willems

Gewoon top!

9 april 2024

Boven verwachting! Bedankt!

- Catharina Brouwer

Professionele en bedreven

1 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Marieke de Lange

Notaris was super

27 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Annemarie Prins

Samenlevingscontract verzorgd

21 maart 2024

Samenlevingscontract was snel verzorgd. Super!

- Joris van Dongen

Goedkoop is duurkoop

14 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris ontdekt. Kost iets meer, maar levert ook flink meer op.

- Saskia Willemsen

Notarieel gewoon goed

7 maart 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daarom snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Ilona de Bruin

Afhandeling was super

29 februari 2024

De begeleiding gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Hanneke Gerritsen

Bekwame notaris ingeschakeld

23 februari 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en snel opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit duidelijk en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de tarieven ons erg mee.

- Rogier van der Meulen

Uitgelichte notarissen uit Lichtaard

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/