Notaris Leiden

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris uit Leiden die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Leiden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Leiden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Leiden gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Leiden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leiden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Rijpwetering, Zoeterwoude en Hazerswoude Dorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leiden

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Leiden is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Leiden. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Leiden vinden

Wil je een professionele notaris in Leiden vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een kundige notaris. Wij hebben een royaal portfolio en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een praktische notaris in Leiden voor jouw opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Leiden in te huren. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Leiden vaak alsnog een geschikte keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Leiden in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Leiden te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Overigens speelt een notaris in Leiden een importante rol in zaken bij het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook wanneer je een bedrijf wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Leiden om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Leiden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leiden?

Het goede notariskantoor in Leiden sluit nauwkeurig aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Leiden is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Leiden dan ook notarissen voor allemaal soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Leiden.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er talloze denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Leiden je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leiden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leiden te vinden dat bij je past.

Leiden notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een speurtocht begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Overweeg dan zeker in Leiden een notariskantoor te zoeken voor deze klus. In ieder geval het opstellen van een notarieel testament is iets wat personen in Leiden via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een legaal document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is namelijk erg van belang wanneer het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het stoppen van een relatie. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het verbreken van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Leiden via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Leiden je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leiden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leiden.

Notaris kosten Leiden

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Leiden dan is het raadzaam om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je voordelig uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de wijze om een vakkundig notaris kantoor in Leiden te vinden? Je vraagt gewoon via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de allerbeste keuze. De prijzen van een notaris kantoor in Leiden worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

Er zijn talloze manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Leiden op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leiden

Nu notarissen uit Leiden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leiden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Leiden

De tarieven voor een notarispraktijk in Leiden kunnen flink uiteen lopen om talloze redenen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat onderscheid tussen de allerlei notarispraktijken in Leiden. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Leiden die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Leiden die veel kolossaler is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Tracht tevens te achterhalen wat het ene notariskantoor precies minder duur maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een bewust besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leiden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leiden vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Leiden notarispraktijk offertes wilt opvragen? Prachtig! Hier assisteren we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Leiden aan een notarispraktijk verbinden die past bij je behoeften.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Leiden gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een kennismaking of bij een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Indien je in Leiden een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en meteen nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een overige optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leiden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leiden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leiden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leiden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leiden

Merci

12 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Danny de Vos

Gehele zaak vakkundig begeleid

10 mei 2024

Snelle en directe behandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Petronella Sanders

Erfenis netjes verdeeld

3 mei 2024

Door de notaris zijn we door een moeilijke paar maanden heengeloodst. Erfenis is netjes verdeeld.

- Arjan Bosch

Bekwame notaris ingeschakeld

21 april 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en snel opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Eric van de Berg

Aanrader!

18 april 2024

Helder advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Frank Hofman

Notariskantoor was super

7 april 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Barbara Jansen

Transparant in alles

3 april 2024

Begrijpelijke prijsopgave gehad en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Michael Peters

Notariskantoor was top

27 maart 2024

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Angela de Groot

Geen zorgen gehad

19 maart 2024

De erfenis geregeld krijgen is al naar en langdradig genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Mark Janssen

Uitgelichte notarissen uit Leiden

Notabele B.V.

Leiden
Nederland

071 512 7870
http://www.encyclo.nl/begrip/notabele

Notariskantoor van de Oudeweetering

Warmonderweg 24
2341 KW Oegstgeest
Nederland

071 515 7150
http://www.notarisvdo.nl/

Roes and de Vries Notaries

Schipholweg 119
2316 XC Leiden
Nederland

071 523 3636
http://www.roesendevries.nl/