Notaris Leeuwarden

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Leeuwarden?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Leeuwarden verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Leeuwarden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Leeuwarden gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Leeuwarden
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Leeuwarden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Wergea, Cornjum en Jelsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Leeuwarden

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Leeuwarden kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Leeuwarden vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Leeuwarden kunt vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Leeuwarden vinden

Ben je ook op zoek naar een notaris in Leeuwarden? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente persoon die je juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Mogelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Leeuwarden. Vanwege deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als eerder.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Leeuwarden te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Leeuwarden te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Leeuwarden

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Leeuwarden?

Een verstandig notariskantoor in Leeuwarden kan je nauwgezet helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Leeuwarden is dat er verschillende notarissen werken die je ook kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Leeuwarden voor allerlei specialismen notarissen in dienst. Je kunt zodoende voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Leeuwarden.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een speciaal specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid erom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Leeuwarden je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Leeuwarden?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Leeuwarden te vinden dat bij je past.

Leeuwarden notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Leeuwarden een notariskantoor te vinden voor deze taak. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Leeuwarden naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een geldig document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. De wettigheid van het document is wel zeer belangrijk wanneer het nodig is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. Je wil dan dat alles duidelijk is verwoord, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Desondanks is het afbreken van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Leeuwarden via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen wanneer een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Leeuwarden je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Leeuwarden?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Leeuwarden.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Leeuwarden

De tarieven zijn een doorslaggevende component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Leeuwarden. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn werk niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de methode om een vakkundig notaris kantoor in Leeuwarden te vinden? Je vraagt eenvoudig via ons diverse offertes op en je maakt op basis daarvan simpel de slimste keuze. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Leeuwarden dankzij een nauwkeurig gespecificeerde aanbieding.

De onkosten van een notaris kantoor in Leeuwarden kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Leeuwarden

Nu notarissen uit Leeuwarden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Leeuwarden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Leeuwarden

Er zijn aparte oorzaken waarom de tarieven voor een notarispraktijk in Leeuwarden kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Leeuwarden is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Leeuwarden die net gestart is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Leeuwarden die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Leeuwarden te zoeken is door aparte offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw situatie. Tracht verder te achterhalen wat het ene notariskantoor precies goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Leeuwarden op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Leeuwarden vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Leeuwarden notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij begeleiden! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Leeuwarden een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op je wensen en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Leeuwarden je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Leeuwarden een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar dankzij onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Leeuwarden

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Leeuwarden en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Leeuwarden

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Leeuwarden terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Leeuwarden

Verstand van de wet

17 mei 2024

Zoals gehoopt, erg professioneel.

- Albert de Bruin

De stap naar een samenlevingscontract gezet

5 mei 2024

Even getwijfeld of het benodigd was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Geeft een boel rust.

- Laura Driessen

Goedkoper uit dan ik dacht

28 april 2024

Onkosten vielen een stuk minder hoog uit dan ik dacht.

- Raymond de Lange

Prima!

26 april 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor zaken rondom ons erfrecht gevonden. De antwoorden waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Hendrika de Groot

Door intensieve tijd heen geholpen

14 april 2024

Door de notaris zijn we door een roerige paar maanden heengeloodst. Erfenis is correct verdeeld.

- Dirk Jonker

Gauw een vakkundige professional

13 april 2024

Na de offertes vlug de goede keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Kelly van der Linden

Door moeilijke tijd heen geholpen

4 april 2024

Door de notaris zijn we door een moeilijke periode heengeloodst. Erfenis is keurig verdeeld.

- Barry Meijer

Bedankt

24 maart 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Manon Willemsen

Voelt betrouwbaar

23 maart 2024

Vertrouwde partij gevonden die me bijstaat. Geweldig!

- Sanne Vink

Uitgelichte notarissen uit Leeuwarden

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/