Notaris Idaerd

Wil jij een ijzersterke notaris in Idaerd die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Idaerd verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Idaerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Idaerd gezocht?

Een notaris in Idaerd vinden

Notaris Idaerd
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Idaerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Grou, Wergea en Eagum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Idaerd

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Idaerd kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Idaerd vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Idaerd vinden

Wil je een geschikte notaris in Idaerd vinden? Dan hebben we goed bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een veelzijdig portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een competente notaris in Idaerd voor je opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Idaerd in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Idaerd vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Idaerd te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Idaerd te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Idaerd om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Idaerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Idaerd?

Het geschikte notariskantoor in Idaerd sluit exact aan bij je behoeften. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Idaerd is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Dikwijls heeft een notariskantoor in Idaerd voor aparte vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Idaerd.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Idaerd je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Idaerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Idaerd te vinden dat bij je past.

Idaerd notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een zoektocht begonnen naar die competente notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Idaerd een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een speurtocht in Idaerd naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is wel zeer noodzakelijk als het nodig is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat meestal bij het eindigen van een verhouding. In dit soort tijden is het van nut dat het document overduidelijk is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Toch is het opheffen van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Idaerd via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Idaerd je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Idaerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Idaerd.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Idaerd

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en raadgeving. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Idaerd is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Idaerd op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Idaerd

Nu notarissen uit Idaerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Idaerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Idaerd

Het is natuurlijk niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Idaerd. Als de opdracht duidelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een gericht tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het aankopen van een woning of wil je ook een overeenkomst op laten stellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Idaerd een normaal uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Idaerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Idaerd vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Idaerd notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Hier begeleiden we je graag bij! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Idaerd aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Met onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo gemakkelijk vergelijken. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Idaerd je notarispraktijk uit te zoeken. Daarna kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wanneer je in Idaerd een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je nu al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Idaerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Idaerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Idaerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Idaerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Idaerd

Aanvraag offertes aan te bevelen

10 juli 2024

We kunnen notaris-kaart aanraden.

- Janneke van Beek

Echt een vakvrouw

6 juli 2024

Ze was zeer bekwaam en vakkundig. Erg fijn!

- Saskia van Dijk

Prijsopgave was betaalbaar

24 juni 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Karin van Leeuwen

Super!

22 juni 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht ontdekt. De antwoorden waren helder zonder teveel lastige taal.

- Margaretha Peeters

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

11 juni 2024

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Petra van Leeuwen

Goed werk gekregen

5 juni 2024

Ik was bang dat het erg complex zou worden en hoofdzakelijk: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Naast het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Nicolaas Peters

Persoonlijk bijgestaan

31 mei 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Hendrika de Wit

Voelt goed

23 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Top!

- Karin Visser

Vlug een kundige professional

14 mei 2024

Na de offertes direct de passende keuze kunnen maken. Gesprek volgde vlug.

- Ingrid van de Berg

Uitgelichte notarissen uit Idaerd

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Adema Gast Wierda Notarissen

Sophialaan 1a
8911 AE Leeuwarden
Nederland

058 215 1115
http://www.notarissen-nederland.nl/friesland/leeuwarden/adema-gast-wierda-notarissen-12.html

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/