Notaris Wergea

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Wergea?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Wergea verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Wergea – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Wergea gezocht?

Een notaris in Wergea vinden

Notaris Wergea
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wergea, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leeuwarden, Warstiens en Eagum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wergea

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Wergea kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Wergea. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Wergea vinden

Wil je een geschikte notaris in Wergea vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een competente notaris. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Wergea die aansluit op je behoefte. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Wergea in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Wergea niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Wergea in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Wergea te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Wergea om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Wergea

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wergea?

Het goede notariskantoor in Wergea sluit haarfijn aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Wergea is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Wergea dan ook notarissen voor talloze soorten expertises zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Wergea.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Wergea je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wergea?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wergea te vinden dat bij je past.

Wergea notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Wergea een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Wergea naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een legaal document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het document is immers zeer noodzakelijk wanneer het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het opheffen van een verhouding. Je wil dan dat alles helder is verwoord, degelijk is vastgelegd en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Desalniettemin is het ontbinden van een liefdesrelatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Wergea via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Wergea je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wergea?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wergea.

Kosten notaris Wergea

Voor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Wergea stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van certificaten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Wergea kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wergea

Nu notarissen uit Wergea vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wergea vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Wergea

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnengaan wat er maar bij jou in de buurt zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een betrouwbare en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Wergea die exact past bij je wensen. Als de klus helder is, is het immers simpeler om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je behoefte uitsluitend over het verwerven van begeleiding? Of wil je verder een akte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Wergea een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wergea op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wergea vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Wergea notarispraktijk offertes wilt opvragen? Fijn! Daar assisteren we je graag bij! Ons netwerk is namelijk heel erg groot waardoor ook in Wergea een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op je wensen en behoeften.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door meerdere partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Wergea gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een kennismakingsgesprek of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Indien je in Wergea een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Je kunt altijd nog nog beslissen om een andere optie te proberen, maar dankzij onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wergea

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wergea en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wergea

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wergea terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wergea

Netjes afgehandeld

24 september 2023

Had binnen korte periode een goeie offerte op maat, geweldig!

- Pascal de Ruiter

Zeer professioneel

15 september 2023

Een echte prof gevonden. Dit zorgde voor erg veel ontspanning.

- Patricia de Vos

Goed werk ontvangen

4 september 2023

We hadden een zorg dat het moeizaam zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Natuurlijk betaal je dan het werk van de notaris echter ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn wilsbeschikking. Zeer aangenaam.

- Albert van de Velde

Na aanvragen offertes direct ontvangen

31 augustus 2023

De offertes waren vlot ontvangen en daardoor konden we gauw met de notaris in zee.

- Marieke Schouten

We zijn persoonlijk bijgestaan

27 augustus 2023

Juridische taal glashelder vertaald in het proces. Zeer tevreden met het traject.

- Tessa Maas

Notariskantoor was super

18 augustus 2023

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Anne Jansen

Tarieven vielen mee

11 augustus 2023

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Robertus de Graaf

Prima!

29 juli 2023

Na het uitkiezen van een notaris via notaris-kaart konden we rap antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De vragen die we hadden werden vlot en duidelijk beantwoord.

- Diana Smeets

We zijn persoonlijk begeleid

19 juli 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het traject. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Simone de Jong

Uitgelichte notarissen uit Wergea

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notariskantoor Postma

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 289 0560
http://notariskantoorpostma.nl/

Hoekstra & Partners Notarissen

Schrans 48-50
8932 NG Leeuwarden
Nederland

058 299 8200
https://leeuwarden.hoekstraenpartners.nl/