Notaris Reduzum

Wil jij een betaalbare notaris in Reduzum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Reduzum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Reduzum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Reduzum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Reduzum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reduzum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Raerd, Poppenwier en Tersoal bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Reduzum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Reduzum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Reduzum. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Reduzum vinden

Wil je een professionele notaris in Reduzum vinden? Dan hebben we fijn bericht voor je! Een competente notaris vind je immers makkelijk bij notaris-kaart.nl. Wij hebben een veelzijdig portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een geschikte notaris in Reduzum voor jouw klus. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Reduzum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of benaderen van een notaris in Reduzum meestal alsnog een verstandige keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Reduzum te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de volgende gevallen een notaris in Reduzum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Reduzum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Reduzum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Reduzum?

Het goede notariskantoor in Reduzum sluit exact aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Reduzum is dat er talloze notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Reduzum dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Reduzum.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Reduzum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Reduzum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Reduzum te vinden dat bij je past.

Reduzum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Reduzum naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Reduzum weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een contract.

Ook zal je dankzij de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die meerdere woningen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Reduzum een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Reduzum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Reduzum.

Notaris kosten Reduzum

Voor je te verdiepen in de tarieven is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en hulp. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Reduzum stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opstellen van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Reduzum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Reduzum

Nu notarissen uit Reduzum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Reduzum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Reduzum

Als je een goedkope notarispraktijk in Reduzum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in verbinding komen met een notarispraktijk in Reduzum die haarfijn past bij je voorkeuren. Als de klus duidelijk is, is het immers eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om raad te krijgen voor onder andere het aanschaffen van een woonhuis of wil je daarnaast een akte op laten maken? Met hier rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk makkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Reduzum zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Reduzum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Reduzum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Reduzum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Top! Hier begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is namelijk flink groot waardoor ook in Reduzum een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op jouw wensen en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Reduzum je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Indien je in Reduzum een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een overige optie te proberen, maar via onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Reduzum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Reduzum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Reduzum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Reduzum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Reduzum

Begeleiding was persoonlijk

24 mei 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd . Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Thomas Verhoeven

Erfenis correct verdeeld

15 mei 2024

Door de notaris zijn we door een roerige periode heengeloodst. Erfenis is zorgvuldig verdeeld.

- Niels van Doorn

Prima advies gekregen!

10 mei 2024

Duidelijk advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Nicole Bos

Zoals bedacht

30 april 2024

Aanbieding was netjes.

- Vanessa de Boer

Super geregeld

24 april 2024

Snel de geschikte persoon ontdekt, fijn!

- Jacqueline de Leeuw

Door raad en daad geholpen

16 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

- Richard de Bruijn

Notariskantoor was super

9 april 2024

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Marinus van den Bosch

Simpelweg uitstekend!

4 april 2024

Boven verwachting! Top!

- Mariska Groen

Tevreden met afhandeling

27 maart 2024

Gewoonweg tevreden met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Elizabeth van der Horst

Uitgelichte notarissen uit Reduzum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/