Notaris Friens

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris in Friens die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Friens verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Friens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Friens gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Friens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Friens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Grou, Eagum en Idaerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Friens

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Friens is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Friens vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Friens kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Friens vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Friens? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Via notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een kundige notaris. We hebben een ruim portfolio en daarmee vind je in minder dan een paar ogenblikken een goede notaris in Friens voor jouw opdracht. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Friens in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Friens niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Friens te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Friens te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Friens om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Friens

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Friens?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Friens voor nodig hebben. Een notariskantoor in Friens kan je onder meerdere begeleiden met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Friens de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van een aantal notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een deskundig notariskantoor in Friens kunt vinden, omdat bijna iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisatie brengen. Evengoed zijn er diverse denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Friens je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Friens?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Friens te vinden dat bij je past.

Friens notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je geliefde of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Friens een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een zoektocht in Friens naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. De wettigheid van het document is namelijk zeer belangrijk wanneer het benodigd is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Friens via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Friens je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Friens?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Friens.

Kosten notaris Friens

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Friens dan is het raadzaam om je te oriënteren op de kosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de wijze om een handig notaris kantoor in Friens te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je makkelijk een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Friens via een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

Er zijn aparte manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Friens op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Friens

Nu notarissen uit Friens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Friens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Friens

Er zijn talloze redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Friens kunnen afwijken. Er bestaat onderling behoorlijk wat onderscheid onder de diverse notarispraktijken in Friens. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Friens vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Friens die enorm veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Friens op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Friens vergelijken

Het is goed om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Friens iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een consult in te plannen. Vanuit dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Friens voor jou kan betekenen. Tevens zul je direct kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Friens

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Friens en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Friens

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Friens terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Friens

Echte autoriteit binnen rechtsgebied

23 mei 2024

Mijn notaris had duidelijk flink wat ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel ontspanning.

- Johannes Peeters

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

14 mei 2024

De offertes waren snel binnen en hierdoor konden we vlug met de notaris in zee.

- David de Jong

Kennis van regelgeving

6 mei 2024

Naar verwachting, flink wat kennis van zaken.

- Eva de Jong

Geen zorgen gehad

30 april 2024

Te maken krijgen met een erfdeel is al droevig op zich. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer prettig.

- Marinus van de Wal

Geld wel maar moeite niet bespaard

26 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking vooraf. Tevreden dus!

- Bas van der Horst

Prima!

14 april 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart voor aangelegenheden rondom ons erfrecht ontdekt. De vragen die we hadden werden vlug en glashelder beantwoord.

- Ronald van Leeuwen

Precies zoals gehoopt

13 april 2024

Aanbieding was goed.

- Daniël van Vliet

Offerte was betaalbaar

3 april 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Sabine de Koning

We zijn persoonlijk begeleid

25 maart 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Daarom erg tevreden met de afhandeling.

- Evelien de Jonge

Uitgelichte notarissen uit Friens

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/