Notaris Huizinge

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Huizinge?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Huizinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Huizinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Huizinge gezocht?

Een notaris in Huizinge vinden

Notaris Huizinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Huizinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Eppenhuizen, Zandeweer en Lellens bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Huizinge

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Huizinge kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Huizinge vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Huizinge vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Huizinge? Het is niet steevast eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Huizinge. En middels deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Huizinge in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Huizinge te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Huizinge

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Huizinge?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Huizinge kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Huizinge is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Huizinge dan ook notarissen voor allerlei soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een heel breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Huizinge.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een bijzonder specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Huizinge je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Huizinge?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Huizinge te vinden dat bij je past.

Huizinge notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in Huizinge een notariskantoor te vinden voor deze klus. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Huizinge via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn vastgelegd. Dit komt zeer goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Doorgaans is dat pas bij het eindigen van de afspraak in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document overduidelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Desondanks is het ontbinden van een verhouding niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Huizinge via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt daarnaast te vervallen indien een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Huizinge je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Huizinge?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Huizinge.

Notaris kosten Huizinge

Alvoor je te verdiepen in de onkosten is het belangrijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Huizinge stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn onderling niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Huizinge kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Huizinge

Nu notarissen uit Huizinge vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Huizinge vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Huizinge

Als je een goedkope notarispraktijk in Huizinge zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Met een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Huizinge. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het enkel maar nodig om raad te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een woonhuis of wil je misschien een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Huizinge een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Huizinge op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Huizinge vergelijken

Het is handig om een aantal offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de aanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je wil en wat je zoekt. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Huizinge iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, dit bespaart een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

Vervolgens hoef je louter nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Huizinge voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Huizinge

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Huizinge en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Huizinge

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Huizinge terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Huizinge

Inzichtelijk overzicht van de kosten gekregen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

23 mei 2024

- Jeffrey van de Berg

We zijn persoonlijk bijgestaan

17 mei 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Daarom zeer content met de afhandeling.

- Lisette de Vos

Inhoudelijk en bekwaam.

8 mei 2024

De offertes rap na verzoek binnenshuis en daarom snel en prima rechtelijk advies ontvangen.

- Catharina van Dongen

Goed geregeld.

28 april 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Bedankt!

- Petrus Vos

Goed en snel geregeld

21 april 2024

Testament is zonder al teveel heisa georganiseerd. Begrijpelijke taal en lage tarieven. Ideaal.

- Dave Jansen

Geen nummer, humane afhandeling

19 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Thomas van de Velde

Samenlevingscontract opgesteld

8 april 2024

Samenlevingscontract was snel verzorgd. Formidabel!

- Dave Jacobs

Rap afgehandeld

4 april 2024

Sinds het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging geweldig en snel.Vlot en zonder moeilijk gedoe dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Judith Koning

Direct een deskundige professional

24 maart 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik gauw in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn zaak benodigd had.

- Ivo van der Laan

Uitgelichte notarissen uit Huizinge

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/