Notaris Eppenhuizen

Wil jij een betaalbare notaris in Eppenhuizen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Eppenhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Eppenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Eppenhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Eppenhuizen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eppenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Uithuizermeeden, Oldenzijl en Huizinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Eppenhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Eppenhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Eppenhuizen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een top notaris Eppenhuizen vinden

Echt al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Eppenhuizen? Het is niet immer eenvoudig om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze tocht zullen wij er zeker weten voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Eppenhuizen. En door deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Eppenhuizen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Eppenhuizen te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Eppenhuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Eppenhuizen?

Het kundige notariskantoor in Eppenhuizen sluit nauwkeurig aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Eppenhuizen is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Eppenhuizen dan ook notarissen voor diverse soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor een enorm breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Eppenhuizen.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Eppenhuizen je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Eppenhuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Eppenhuizen te vinden dat bij je past.

Eppenhuizen notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien aanleidingen kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Eppenhuizen notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de verwerving van een huis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je bijvoorbeeld goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. In Eppenhuizen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze stukken glashelder en rechtsgeldig zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woningen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Eppenhuizen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Eppenhuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Eppenhuizen.

Kosten notaris Eppenhuizen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en begeleiding. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Eppenhuizen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Eppenhuizen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Eppenhuizen

Nu notarissen uit Eppenhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Eppenhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Eppenhuizen

De prijzen voor een notarispraktijk in Eppenhuizen kunnen veel uiteen lopen om allerlei oorzaken. Er bestaat onderling best wat verschil tussen de aparte notarispraktijken in Eppenhuizen. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Eppenhuizen vindt die nog niet zo lang bestaat of zeer klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Eppenhuizen die erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een methode om de goedkoopste notarispraktijk in Eppenhuizen te vinden is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Eppenhuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Eppenhuizen vergelijken

Het is simpelweg een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische kwesties. Mocht de notarispraktijk in Eppenhuizen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Eppenhuizen die je voor je hebt. Verder zal je direct kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Eppenhuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Eppenhuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Eppenhuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Eppenhuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Eppenhuizen

Inzichtelijk overzicht van de tarieven gekregen en deze is keurig opgevolgd. Tevreden dus!

12 mei 2023

- Anita van de Veen

Inhoudelijk en vakkundig.

7 mei 2023

De offertes snel na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Simone de Koning

Gewoon goed

26 april 2023

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Bas de Vos

Vlug een vakkundige prof

17 april 2023

Na de offertes direct de juiste keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Bart Dijkstra

Snel een passende notaris geregeld.

10 april 2023

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Marieke van de Pol

Samenlevingscontract afgehandeld

4 april 2023

Binnen sommige ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Joost van de Wal

Merci

29 maart 2023

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Remco Bakker

Echte specialist binnen rechtsgebied

25 maart 2023

Een werkelijke specialist getroffen. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Hendrikus Groen

Verstand van zaken

19 maart 2023

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Susanne van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Eppenhuizen

Notariaat Slochteren

Hoofdweg 16
9621 AL Slochteren
Nederland

0598 422 722
http://notarisslochteren.nl/

Notariskantoor Mr H Huitsing

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

0595 552 866
http://www.notarishuitsing.nl/

Nationale Notaris Middelstum

Heerestraat 32
9991 BG Middelstum
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/