Notaris Holtum

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Holtum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Holtum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Holtum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Notaris Holtum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Holtum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holtum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Obbicht, Limbricht en Einighausen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Holtum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Holtum kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Holtum. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Holtum kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Holtum vinden

Wil je een kundige notaris in Holtum vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een deskundige notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in Holtum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Holtum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Holtum regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Holtum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Holtum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een onderneming wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Holtum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Holtum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Holtum?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Holtum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Holtum zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een wilsbeschikking. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Holtum er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Holtum kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een kenmerkend specialisatie brengen. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Holtum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Holtum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Holtum te vinden dat bij je past.

Holtum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Holtum naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of kantoorpand. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Holtum bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus immer dat deze stukken glashelder en wettelijk zijn.

Tevens zal je door de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende klus. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Holtum een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Holtum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Holtum.

Notaris kosten Holtum

Alvoor je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en advies. Je kunt als voorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een specialist met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Een notaris kantoor in Holtum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van certificaten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De tarieven van een notaris kantoor in Holtum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Holtum

Nu notarissen uit Holtum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Holtum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Holtum

Er zijn diverse aanleidingen waarom de prijzen voor een notarispraktijk in Holtum kunnen verschillen. Er bestaat wederkerig best wat verschil onder de diverse notarispraktijken in Holtum. Kosten kunnen fiks afwijken op basis van ervaring en kunde, echter tevens op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in Holtum vindt die nog niet zo lang bestaat of enorm klein is, ben je veelal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Holtum die zeer veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Holtum te vinden is door allerlei aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht echt te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een doordacht besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Holtum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Holtum vergelijken

Het is goed om een aantal offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Je weet dan ook zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat heel van belang is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Holtum iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit bespaart een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

De volgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Holtum voor jou kan inhouden. Je kunt dan meteen kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Holtum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Holtum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Holtum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Holtum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Holtum

Ervaren notaris gevonden

24 september 2021

Deskundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit duidelijk en professioneel afgehandeld.
De tarieven waren goed.

- Maria Jacobs

Zekerheid voor straks

18 september 2021

Na urenlang aarzelen toch maar een testament op laten maken. Content met deze keuze!

- Brenda Boer

Content met afgeleverd werk

11 september 2021

Simpelweg tevreden met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Laura Jansen

Bekwame notaris ingeschakeld

2 september 2021

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Michel van de Ven

Professionele en ervaren

28 augustus 2021

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Gerardus van den Heuvel

Kosten wel maar moeite niet bespaard

20 augustus 2021

Verklaring van erfrecht opstellen was snel gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat kosten bespaard. Met die reden ben ik content!

- Bianca van de Berg

Prima raadgeving gekregen!

15 augustus 2021

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Marjolein de Jong

Had dit veel eerder moeten doen

4 augustus 2021

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige notaris heb ik dankzij notaris-kaart wel een eerlijke notaris getroffen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Björn van Dam

Prettige notariële bijstand

28 juli 2021

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, zeer prettig.

- Daniëlle Kuipers

Uitgelichte notarissen uit Holtum

Frenken, Moers & Heerings Notarissen

Walramstraat 10
6131 BM Sittard
Nederland

046 452 8484
http://www.frenken-moers.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Notariskantoor Piek

Raadhuisplein 2
6114 JH Susteren
Nederland

046 449 1223
http://www.notarispiek.nl/

Van Cauwelaert Charly Notaris

Venlosesteenweg 17
3680 Maaseik
België

+32 89 56 42 87
https://www.notaris.be/Notaris/charly-van-cauwelaert