Notaris Guttecoven

Wil jij een ijzersterke notaris uit Guttecoven die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Guttecoven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Guttecoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Guttecoven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Guttecoven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Guttecoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Nieuwstadt, Born en Buchten bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Guttecoven

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Guttecoven is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Guttecoven. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Guttecoven kunt vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Guttecoven vinden

Tevens al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Guttecoven? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de competente professional die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Zo nu en dan zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven wanneer je op zoek gaat naar een notaris in Guttecoven. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo zwaar als daarvoor.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Guttecoven in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Guttecoven te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Guttecoven

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Guttecoven?

Het is nog over het algemeen zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je exact een notariskantoor in Guttecoven nodig hebt. Een notariskantoor in Guttecoven zal je bijstaan met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Tevens is een notariskantoor in Guttecoven de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opstellen van talloze notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Guttecoven kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een professional kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de situatie daarom vraagt. Zo kom je daarna ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een verstandig notariskantoor in Guttecoven je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Guttecoven?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Guttecoven te vinden dat bij je past.

Guttecoven notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opgeven waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Guttecoven notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een woning of bedrijfspand. Hierbij kan je denken aan als voorbeeld lagere onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van advies voorzien. De notaris in Guttecoven weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een contract.

Verder bespaart een notariskantoor je ook regelmatig wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woningen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Guttecoven notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Guttecoven?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Guttecoven.

Notaris kosten Guttecoven

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een gewone jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raad. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Guttecoven stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een lening of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

De kosten van een notaris kantoor in Guttecoven kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Guttecoven

Nu notarissen uit Guttecoven vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Guttecoven vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Guttecoven

Als je een goedkope notarispraktijk in Guttecoven zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Dankzij deze stappen weet je zeker weten dat je een juiste partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je natuurlijk in contact komen met een notarispraktijk in Guttecoven die exact past bij je voorkeuren. Als de klus helder is, is het veel simpeler om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verwerven van begeleiding? Of wil je daarnaast een akte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Guttecoven een standaard tarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Guttecoven op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Guttecoven vergelijken

Het is slim om een aantal aanbiedingen aan te vragen en deze te vergelijken. In de offerteaanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan vaak zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat erg noodzakelijk is in het geval van juridische aangelegenheden. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Guttecoven een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Naderhand hoef je enkel nog maar een kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Guttecoven die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Guttecoven

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Guttecoven en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Guttecoven

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Guttecoven terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Guttecoven

Erfenis netjes verdeeld

16 april 2024

Zware tijd achter de rug, maar notaris heeft netjes de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Nancy Schouten

Deskundig en vakkundig.

8 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Nicole Mol

Notarieel gewoon goed

4 april 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Steven Willems

De notaris was erg bereikbaar

29 maart 2024

Prima bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Klaas Martens

Had dit veel sneller moeten doen

21 maart 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Gerrit Kuipers

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

11 maart 2024

Er is in onze kwestie door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Wilhelmina Janssen

Eindelijk een samenlevingscontract

7 maart 2024

Even getwijfeld of het noodzakelijk was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Voelt wel goed.

- Tamara van Leeuwen

Bedankt

27 februari 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Marcel van Wijk

Geen nummer, humane afhandeling

23 februari 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Ruud Kuiper

Uitgelichte notarissen uit Guttecoven

Frenken, Moers & Heerings Notarissen

Walramstraat 10
6131 BM Sittard
Nederland

046 452 8484
http://www.frenken-moers.nl/?utm_source=google&utm_medium=google-places&utm_campaign=local-search

Moonen Notarissen

Agricolastraat 75
6131 JW Sittard
Nederland

046 203 0600
http://moonen-notarissen.com/

Notariaat Born

Kapelweg 48
6121 JC Born
Nederland

046 485 1748
https://www.notariaatborn.nl/