Notaris Obbicht

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris in Obbicht die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Obbicht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Obbicht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Obbicht gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Obbicht
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Obbicht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Grevenbicht, Urmond en Einighausen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Obbicht

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Obbicht is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Obbicht vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Obbicht kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Obbicht vinden

Wil je een competente notaris in Obbicht vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je immers eenvoudig met notaris-kaart.nl. We hebben een ruim portefeuille en hiermee vind je binnen een paar ogenblikken een goede notaris in Obbicht voor jouw project. In bepaalde gevallen is het noodzaak om een notaris in Obbicht in te vliegen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Obbicht niet vereist, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Obbicht in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de komende gevallen een notaris in Obbicht te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Obbicht een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het opzetten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Obbicht om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Obbicht

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Obbicht?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Obbicht voor nodig hebben. Een notariskantoor in Obbicht kan je onder meerdere helpen met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Ook is het zo dat een notariskantoor in Obbicht er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hier aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Obbicht kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een kenmerkend specialisatie brengen. Desalniettemin zijn er talloze denkbare gevallen waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Obbicht je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Obbicht?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Obbicht te vinden dat bij je past.

Obbicht notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van documenten? Laat je dan vooral eens inspireren door in Obbicht een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook veelal terecht bij een speurtocht in Obbicht naar een notariskantoor.

Je weet dan überhaupt dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles glashelder en juridisch juist is gedocumenteerd. De rechtmatigheid van het geschrift is immers zeer noodzakelijk wanneer het benodigd is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het verbreken van de afspraak in kwestie. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, goed is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Evengoed is het beëindigen van een liefdesrelatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Obbicht via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Obbicht je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Obbicht?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Obbicht.

Notaris kosten Obbicht

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Obbicht dan is het raadzaam om je te oriënteren op de onkosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de methode om een handig notaris kantoor in Obbicht te vinden? Je vraagt makkelijk via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gemakkelijk de allerbeste keuze. De tariefstelling van een notaris kantoor in Obbicht worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet meteen waar je aan toe bent.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Obbicht op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Obbicht

Nu notarissen uit Obbicht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Obbicht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Obbicht

Er zijn allerlei redenen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Obbicht kunnen afwijken. Er bestaat over en weer behoorlijk wat onderscheid tussen de verschillende notarispraktijken in Obbicht. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Wanneer je een notarispraktijk in Obbicht vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Obbicht die zeer veel expertise heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Obbicht te vinden is door allerlei offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk verder of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Obbicht op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Obbicht vergelijken

Het is handig om aparte offertes aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Je weet dan echt zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat ontzettend noodzakelijk is in het geval van juridische affaires. Mocht de notarispraktijk in Obbicht iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit scheelt een hoop tijd die onnodig besteed wordt.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Obbicht die je voor je hebt. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met die notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Obbicht

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Obbicht en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Obbicht

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Obbicht terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Obbicht

Samenlevingscontract opgesteld

11 mei 2023

Binnen een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Geweldig!

- Anita Kok

Samenlevingscontract overeengekomen

3 mei 2023

In minder dan enkele ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Petrus Brouwer

Samenlevingscontract opgemaakt

25 april 2023

Samenlevingscontract was zo geregeld. Super!

- Miranda de Bruin

Goede afwikkeling testament!

22 april 2023

We hadden een zorg dat het ongemakkelijk zou zijn en ook veel zou kosten. Gelukkig was het omgekeerde waar. Niets is minder waar.
Naast het werk wat gewoon top gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uitleg ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Maurice de Graaf

Lage kosten

10 april 2023

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, wegens onze opstartfase.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en verheugd met de rapheid.

- Jacqueline de Graaf

Een professional die weet waar hij het over heeft

6 april 2023

Binnen no-time een kundige notaris. Bedankt!

- Suzanne Bakker

Vakkundige notaris

31 maart 2023

Gauw de passende man ontdekt. Prachtig!

- Bas Vink

Kosten vielen mee

20 maart 2023

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Nicolaas Peeters

Prima afgehandeld.

19 maart 2023

Vlot en verhelderend geregeld. Dank!

- Jacqueline van de Ven

Uitgelichte notarissen uit Obbicht

Notarissen Smeets & Verdonck

E)
Oude Rijksbaan 6
3630 Maasmechelen

+32 89 76 43 61
http://www.smeetsverdonck.be/

Notaris Marc Allard

Ter Motten 3
3650 Dilsen-Stokkem
België

+32 89 20 73 20
https://www.notaris.be/Notaris/marc-allard

Karel en Nele Schotsmans

Arnold-Sauwenlaan 10/A
3650 Dilsen-Stokkem
België

+32 89 75 51 65
https://www.notaris.be/Notaris/nele-schotsmans