Notaris Susteren

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Susteren?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Susteren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Susteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Susteren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Susteren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Susteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Born, Buchten en Holtum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Susteren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Susteren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Susteren. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Susteren vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Susteren? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede persoon die je juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het forse aanbod is het moeilijk om de competente partijen nog te vinden. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Susteren. En middels deze tips wordt je zoektocht simpeler dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Susteren in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Susteren te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Alle notarissen uit Susteren

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Susteren?

Een fatsoenlijk notariskantoor in Susteren kan je exact helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Susteren is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Susteren dan ook notarissen voor verschillende soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Susteren.

Een kantoor is daarom niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er talloze denkbare situaties waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Susteren je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Susteren?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Susteren te vinden dat bij je past.

Susteren notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Susteren naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aanschaf van een woonhuis of kantoorpand. Hier kan je denken aan als voorbeeld gereduceerde kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Susteren weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Bovendien zal je door de notaris flink tijd over kunnen houden. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Middels in Susteren een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Susteren?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Susteren.

Notaris kosten Susteren

De tarieven zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Susteren. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn ambacht niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan wel dat geschikte notaris kantoor in Susteren? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Susteren dankzij een secuur gespecificeerde offerte.

De kosten van een notaris kantoor in Susteren kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Susteren

Nu notarissen uit Susteren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Susteren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Susteren

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Door deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Susteren. Als de opdracht glashelder is, is het namelijk gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het aankopen van een woning of wil je bovendien een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Susteren zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Susteren op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Susteren vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Susteren notarispraktijk offertes op te vragen? Prachtig! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij helpen! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Susteren een notarispraktijk te traceren is die nauwkeurig aansluit op je wensen en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Susteren je notarispraktijk uit te zoeken. Hierna kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis offertes op wanneer je in Susteren een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Susteren

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Susteren en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Susteren

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Susteren terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Susteren

Simpelweg prima!

14 mei 2023

Geweldig verzorgd! Fantastisch!

- Arie van Vliet

Zijn super bijgestaan in de zaak

1 mei 2023

De afwikkeling tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Joyce Post

Tevreden met begeleiding

29 april 2023

Domweg verheugd met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Hendrik Jacobs

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

21 april 2023

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg fijn.

- Robert Hendriks

Samenlevingscontract geregeld

16 april 2023

Samenlevingscontract was zo verzorgd. Formidabel!

- Bram Prins

Notaris was super

9 april 2023

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Jolanda Maas

Gewoon goed

30 maart 2023

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Robertus Dekker

Zoals bedacht

25 maart 2023

Voortreffelijk aanbod ontvangen.

- Lisette de Ruiter

Snel geregeld

19 maart 2023

Vanaf het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging super en rap.Gemakkelijk en dus tevreden.

- Wilhelmina de Groot

Uitgelichte notarissen uit Susteren

AKTIE Notarissen Zuid- Limburg B.V.

Pastoor Cramerstraat 2H
6102 AC Echt
Nederland

088 304 0300
http://www.aktienotarissen.nl/

Notariskantoor Piek

Raadhuisplein 2
6114 JH Susteren
Nederland

046 449 1223
http://www.notarispiek.nl/

Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven

Peijerstraat 68-70
6101 Echt
Nederland

0475 484 242
http://www.notarisvandeven.nl/