Notaris Hollum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw notaris zaken in Hollum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Hollum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hollum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Hollum gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Hollum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hollum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Finkum, Ferwert en Hijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hollum

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hollum is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Hollum. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Hollum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Hollum vinden

Wil je een geschikte notaris in Hollum vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Een kundige notaris vind je immers makkelijk vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een fors portefeuille en daarmee vind je in minder dan een paar momenten een kundige notaris in Hollum voor je opdracht. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Hollum in te roepen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Hollum niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Hollum te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Hollum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Hollum een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar tevens wanneer je een concern wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Hollum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hollum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hollum?

Een verstandig notariskantoor in Hollum kan je accuraat helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Hollum is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Hollum dan ook notarissen voor allerlei soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een zeer breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Hollum.

Een kantoor is natuurlijk niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fatsoenlijk notariskantoor in Hollum je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hollum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hollum te vinden dat bij je past.

Hollum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan vooral eens inspireren door in Hollum een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een speurtocht in Hollum naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk verzekerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn vastgelegd. Dit komt uiterst goed van pas wanneer een samenlevingscontract belangrijk wordt. Vaak is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document begrijpelijk is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van dingen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Hollum via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen als een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Hollum je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hollum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hollum.

Kosten notaris Hollum

Voor je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich vooral op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Hollum is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Hollum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hollum

Nu notarissen uit Hollum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hollum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Hollum

Er zijn talloze redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Hollum kunnen uiteenlopen. Er bestaat over en weer best wat verschil tussen de verschillende notarispraktijken in Hollum. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Hollum vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Hollum die zeer veel ervaring heeft of zeer veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Probeer echt te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weldoordacht beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hollum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hollum vergelijken

Het is natuurlijk een zeer goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter wanneer de notarispraktijk in Hollum een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een consult. Dankzij dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Hollum die je voor je hebt. Verder zal je gelijk kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hollum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hollum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hollum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hollum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hollum

Door raad en daad geholpen

13 juli 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

- Tessa Brouwer

Voortreffelijke keuze

6 juli 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Marije van den Heuvel

Vlug afgehandeld

23 juni 2024

Van het opvragen van de offertes tot de aktes opstellen, het ging prima en vlot.Rap en zonder lastig toestanden dus blij met de manier waarop dit gaat.

- Femke Verbeek

Gehele zaak vakkundig begeleid

16 juni 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Chantal Kuiper

Mooi verzorgd

9 juni 2024

Direct de juiste persoon getroffen, aangenaam!

- Ramona Jonker

Merci

7 juni 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en hulp!

- Johannes Bosman

Goed werk ontvangen

29 mei 2024

Ik was angstig dat het erg complex zou worden en hoofdzakelijk: duur. Gelukkig was het tegendeel aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon prima gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg prettig.

- Sandra Post

Offertes snel binnen

24 mei 2024

De offertes waren vlot binnen en dus konden we gauw met een notaris in zee.

- Melanie van de Berg

Transparant in alles

12 mei 2024

Begrijpelijke aanbieding gekregen en deze is ook nagekomen. Mooi dus.

- Ellen Prins

Uitgelichte notarissen uit Hollum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/