Notaris Dokkum

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris uit Dokkum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Dokkum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Dokkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Dokkum gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Dokkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dokkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Damwoude, Wouterswoude en Driesum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Dokkum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Dokkum kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Dokkum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Dokkum vinden

Ben je op zoek naar een vakkundige notaris in Dokkum? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je namelijk gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een geschikte notaris in Dokkum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Dokkum in te huren. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Dokkum meestal alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Dokkum in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Dokkum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Dokkum een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen verscheidene rechtsvormen komt een notaris in Dokkum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Dokkum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Dokkum?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Dokkum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Dokkum kan je onder andere helpen met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Verder is een notariskantoor in Dokkum de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opmaken van allerlei notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een capabel notariskantoor in Dokkum kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de situatie daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Dokkum je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Dokkum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Dokkum te vinden dat bij je past.

Dokkum notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Dokkum een notariskantoor te zoeken voor deze opdracht. In ieder geval het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Dokkum via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan altijd verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het document is immers erg belangrijk als het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat doorgaans bij het afbreken van een verbinding. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is verwoord, fatsoenlijk is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Dokkum via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Dokkum je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Dokkum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Dokkum.

Kosten notaris Dokkum

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Dokkum dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de kosten. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan toch echt de wijze om een bedreven notaris kantoor in Dokkum te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De tariefstelling van een notaris kantoor in Dokkum worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De tarieven van een notaris kantoor in Dokkum kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Dokkum

Nu notarissen uit Dokkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Dokkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Dokkum

Als je een goedkope notarispraktijk in Dokkum zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Wanneer je deze stappen doorloopt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, kun je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Dokkum die precies past bij je behoeften. Als de klus begrijpelijk is, is het veel eenvoudiger om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je wens uitsluitend over het verkrijgen van hulp? Of wil je daarnaast een hypotheekakte laten opmaken? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Dokkum een gebruikelijk uurtarief van €150. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor iemand met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Dokkum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Dokkum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Dokkum notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Mooi! Daar kunnen wij je immers geweldig bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Dokkum aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw wensen.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door verschillende partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Dokkum gevestigde notarispraktijk te komen. Vervolgens kun je in een kennismaking of gedurende een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag direct nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op indien je in Dokkum een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een alternatieve route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Dokkum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Dokkum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Dokkum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Dokkum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Dokkum

Zorgen uit handen

14 juli 2024

De erfenis geregeld krijgen is al ongemakkelijk en langdradig genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg fijn.

- Pieter Meijer

Bedankt

7 juli 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Patrick de Lange

Content met afgeleverd werk

2 juli 2024

Gewoonweg verheugd met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Jacob Driessen

Voelt goed

28 juni 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Fijn!

- Renate van der Horst

Tevreden met begeleiding

20 juni 2024

Simpelweg tevreden met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Tom de Groot

Samenlevingscontract opgesteld

15 juni 2024

Samenlevingscontract was zo afgehandeld. Formidabel!

- Annemieke Visser

Begeleiding was geweldig

2 juni 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Petrus van Vliet

Super!

31 mei 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we snel antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De antwoorden waren helder zonder teveel juridische taal.

- Eveline Kuiper

Begeleiding was persoonlijk

23 mei 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd . Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Marieke de Lange

Uitgelichte notarissen uit Dokkum

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/