Notaris Deurningen

Wil jij een betaalbare notaris in Deurningen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Deurningen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Deurningen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Deurningen gezocht?

Een notaris in Deurningen vinden

Notaris Deurningen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Deurningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Enschede, Hengelo en Oldenzaal bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Deurningen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Deurningen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Deurningen vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Deurningen vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Deurningen? Dan kunnen we je gerust stellen! Een professionele notaris vind je immers eenvoudig bij notaris-kaart.nl. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Deurningen die aansluit op je behoefte. In sommige gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Deurningen in te vliegen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Deurningen niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Je bent in elk geval gedwongen om een notaris in Deurningen te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Deurningen te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Deurningen een belangrijke rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Echter tevens als je een bedrijf wilt opstarten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Deurningen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Deurningen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Deurningen?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Deurningen voor nodig hebben. Een notariskantoor in Deurningen kan je onder andere assisteren met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Deurningen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Deurningen kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een situatie heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand erom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor nare verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Deurningen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Deurningen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Deurningen te vinden dat bij je past.

Deurningen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een zoektocht begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Deurningen een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook dikwijls terecht bij een expeditie in Deurningen naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtmatigheid van het document is wel zeer belangrijk als het benodigd is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het verbreken van de overeenkomst in kwestie. Je wil daarbij dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het ontbinden van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Deurningen via notariskantoor is opgemaakt te laten verbreken. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Deurningen je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Deurningen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Deurningen.

Kosten notaris Deurningen

De onkosten zijn een belangrijke component indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Deurningen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt zijn aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat kundige notaris kantoor in Deurningen? Je vraagt gewoon via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de beste keuze. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Deurningen dankzij een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

Er zijn allerlei manieren om de onkosten van een notaris kantoor in Deurningen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Deurningen

Nu notarissen uit Deurningen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Deurningen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Deurningen

Het is natuurlijk niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnentreden wat er maar bij jou in de buurt zit. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een geschikte en goedkope partij zult vinden. Wanneer je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fijn uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Deurningen. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens alleen over het verwerven van raadgeving? Of wil je ook een overeenkomst laten opmaken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Deurningen een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Deurningen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Deurningen vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. In de aanvraag zul je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Deurningen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een heleboel tijd die overbodig besteed wordt.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een gesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Deurningen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Deurningen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Deurningen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Deurningen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Deurningen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Deurningen

Notariële hulp was aangenaam

21 november 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Cindy van der Linden

Zoals verwacht

18 november 2023

Aanbod was passend.

- Margaretha Jansen

Merci

11 november 2023

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Cornelia Janssen

Professionele en bedreven

3 november 2023

Geen vraag of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Matthijs van Leeuwen

Geen nummer, humane afhandeling

25 oktober 2023

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Koen Hofman

Goede notariële hulp

9 oktober 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Evelien van den Broek

Ervaren notaris gevonden

2 oktober 2023

Ons samenlevingscontract is vakkundig en gauw opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de prijzen ons erg mee.

- Cornelis Koster

Voldaan met afgeleverd werk

1 oktober 2023

Domweg gelukkig met het opmaken van het samenlevingscontract.

- Roy Kok

Duidelijke gang van zaken

22 september 2023

Overzichtelijke prijsopgave ontvangen en deze is ook nagekomen. Prima dus.

- Bastiaan de Koning

Uitgelichte notarissen uit Deurningen

Hofsteenge & Wesseling Notarissen

Wolter ten Catestraat 56
7551 HZ Hengelo
Nederland

074 204 2000
http://www.henw.nl/

Zomer Notariaat

Enschedesestraat 47
7551 EJ Hengelo
Nederland

074 291 0705
http://www.zomernotariaat.nl/

Wilbrink en Den Otter Notariaat en Estate Planning

Oldenzaalsestraat 51-53
7551 AN Hengelo
Nederland

074 250 9070
https://wilbrinkdenotter.nl/