Notaris Hengelo

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Hengelo?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Hengelo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Hengelo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Hengelo gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Hengelo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hengelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Zenderen, Hertme en Haaksbergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Hengelo

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Hengelo is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Hengelo. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Hengelo vinden

Wil je een competente notaris in Hengelo vinden? Dan hebben we goed bericht voor je! Met notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een professionele notaris. We hebben een fors portfolio en daarmee vind je binnen enkele momenten een passende notaris in Hengelo voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Hengelo in te huren. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Hengelo vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Hengelo te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Hengelo te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Hengelo om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Hengelo

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Hengelo?

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt voor welke aangelegenheden je precies een notariskantoor in Hengelo nodig hebt. Een notariskantoor in Hengelo kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Ook is een notariskantoor in Hengelo de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van talloze notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een vakkundig notariskantoor in Hengelo kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een gebeurtenis heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je later ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Hengelo je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Hengelo?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Hengelo te vinden dat bij je past.

Hengelo notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien argumenten kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Hengelo notarispraktijk, je zal nu eenmaal flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een huis of kantoorpand. Hierbij kan je denken aan onder andere gereduceerde onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. De notaris in Hengelo weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Ook bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere woningen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Middels in Hengelo een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf veel overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Hengelo?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Hengelo.

Notaris kosten Hengelo

Alvoor je te verdiepen in de kosten is het van belang om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Hengelo stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een kredietverlening of bij het opmaken van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, zoals het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Hengelo op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Hengelo

Nu notarissen uit Hengelo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Hengelo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Hengelo

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Hengelo zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Met deze stappen weet je absoluut dat je een juiste partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je doorgaans in contact komen met een notarispraktijk in Hengelo die exact past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Gaat je wens uitsluitend over het verwerven van advies? Of wil je verder een akte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Hengelo een standaard tarief van €150. Ga je voor iemand met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een persoon met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Hengelo op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Hengelo vergelijken

Het is uiteraard een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Hengelo iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een boel tijd die nodeloos besteed wordt.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Via dit contact krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in Hengelo voor jou kan betekenen. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Hengelo

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Hengelo en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Hengelo

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Hengelo terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Hengelo

Merci

24 mei 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Wilhelmus Blom

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

16 mei 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Cornelis Bos

Goedkope notaris

7 mei 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken naderhand.

- Matthijs Bos

Een professional die snapt waar hij het over heeft

29 april 2024

Binnen no-time een vakkundige notaris. Prachtig!

- Steven Peeters

Kennis van zaken

25 april 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Christian Maas

Merci

14 april 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Tamara de Vries

Bedankt

13 april 2024

Dank u wel voor de begeleiding en steun!

- Adrianus Prins

Inderdaad zoals vermoed

6 april 2024

Aanbieding was netjes.

- Simone Brouwer

Ervaren notaris ontdekt

28 maart 2024

Ons samenlevingscontract is deskundig en vlot opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering situaties, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Marianne Wolters

Uitgelichte notarissen uit Hengelo

Nationale Notaris Borne

Grotestraat 110
7622 GP Borne
Nederland

030 242 5672
http://www.nationalenotaris.nl/

Wilbrink en Den Otter Notariaat en Estate Planning

Oldenzaalsestraat 51-53
7551 AN Hengelo
Nederland

074 250 9070
https://wilbrinkdenotter.nl/

Notariskantoor Ledeboer

Prins Bernhardplantsoen 200
7551 HT Hengelo
Nederland

074 256 1400
http://www.notariskantoorledeboer.nl/