Notaris Enschede

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Enschede?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Enschede verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Enschede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Enschede gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Enschede
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enschede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Oldenzaal, Tilligte en Losser bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Enschede

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Enschede is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Enschede vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Enschede vinden

Ben je op zoek naar een geschikte notaris in Enschede? Dan hebben we aantrekkelijk bericht voor je! Met notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. Wij hebben een fors portfolio en daarmee vind je binnen enkele momenten een handige notaris in Enschede voor jouw opdracht. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Enschede in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Enschede niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Enschede in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Enschede te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar tevens als je een concern wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Enschede om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Enschede

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Enschede?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Enschede voor nodig hebben. Een notariskantoor in Enschede zal je assisteren met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals bijvoorbeeld een erfenis of een testament. Tevens is een notariskantoor in Enschede de uitverkoren partij die je kan ondersteunen met het opstellen van meerdere notariële aktes. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Enschede moet zoeken.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een kenmerkend specialisatie brengen. Desondanks zijn er verschillende denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Enschede je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Enschede?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Enschede te vinden dat bij je past.

Enschede notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Laat je dan zeker eens inspireren door in Enschede een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een expeditie in Enschede naar een notariskantoor.

Je bent dan iedere keer gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Veelal is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil daarbij dat alles helder is beschreven, goed is beschreven en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het beëindigen van een verbinding niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Enschede via notariskantoor is opgesteld te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Vraag in Enschede je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Enschede?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Enschede.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Enschede

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Enschede dan is het van belang om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat goede notaris kantoor in Enschede? Via notaris-kaart.nl vraag je gewoon diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Enschede door een nauwkeurig gespecificeerde offerte.

Er zijn talloze manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Enschede op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Enschede

Nu notarissen uit Enschede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Enschede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Enschede

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet ingaan wat er maar bij jou in de regio zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Wanneer je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Enschede die exact past bij je behoefte. Als de opdracht helder is, is het immers gemakkelijker om een specifiek tarief af te spreken.

Gaat je behoefte alleen over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je verder een akte laten opstellen? Afhankelijk van je behoefte kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Enschede zien we gemiddeld een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Ga je voor iemand met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor een professional met wat meer ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Enschede op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Enschede vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Mocht de notarispraktijk in Enschede iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte manier achter, dit scheelt een hoop tijd die overbodig besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Gedurende dit contact is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Enschede die je voor je hebt. In ieder geval zul je gelijk kunnen zien of de professional wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Enschede

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Enschede en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Enschede

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Enschede terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Enschede

Tijd voor actie

23 mei 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

- Vincent van de Pol

Notarieel gewoon goed

15 mei 2024

De offertes snel na aanvraag binnenshuis en daarom snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Joyce Verbeek

We zijn persoonlijk bijgestaan

11 mei 2024

Iedere fase werd goed onderbouwd . Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Jacoba van Veen

Zijn prima bijgestaan in de zaak

4 mei 2024

De afhandeling gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Bart Smit

Prima begeleid van start tot einde proces

26 april 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Sander van de Pol

Goed afgehandeld.

15 april 2024

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Ruud Mol

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

11 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Maria de Vos

Ervaren notaris gevonden

1 april 2024

Vakkundige notaris gevonden die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en professioneel afgehandeld.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Jacqueline Martens

Afhandeling was prima

28 maart 2024

De begeleiding tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Cornelia de Ruiter

Uitgelichte notarissen uit Enschede

Notariskantoor Wiechers

Zuiderspoorstraat 3
7512 AX Enschede
Nederland

053 484 8382
http://www.hetnotariskantoor.nl/

123Notaris

Hengelosestraat 571
7521 AG Enschede
Nederland

053 484 0084
http://www.123notaris.nl/

Notaris Akte

Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
Nederland

0900 3469393
http://notarisakte.nl/