Notaris Lekkum

Wil jij een top notaris uit Lekkum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Lekkum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Lekkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Lekkum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Lekkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lekkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Britsum, Cornjum en Jelsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Lekkum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Lekkum kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Lekkum vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Lekkum vinden

Misschien al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Lekkum? Het is niet steevast makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële papieren onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Wellicht zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, indien je op zoek bent naar een notaris in Lekkum. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo problematisch als daarvoor.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Lekkum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Lekkum te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Lekkum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Lekkum?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Lekkum voor nodig hebben. Een notariskantoor in Lekkum zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals bijvoorbeeld een nalatenschap of een wilsbeschikking. Ook is een notariskantoor in Lekkum de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van een aantal notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Lekkum moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de omstandigheid daarom vraagt. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Lekkum je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Lekkum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Lekkum te vinden dat bij je past.

Lekkum notariskantoor testament & samenlevingscontract

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Lekkum naar een notariskantoor. Allereerst kan deze je flink wat geld besparen bij de aankoop van een woonhuis of bedrijfspand. Hier kan je denken aan onder andere lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. In Lekkum bij een notariskantoor ben je aan het geschikte adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus steevast dat deze papieren glashelder en wettig zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een hypotheekakte is een buitengewoon zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf simpelweg zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Lekkum notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Lekkum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Lekkum.

Kosten notaris Lekkum

De prijzen zijn een doorslaggevende component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Lekkum. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn vak niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Maar hoe vind je dan wel dat praktische notaris kantoor in Lekkum? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel een aantal offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet meteen wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Lekkum via een zorgvuldig gespecificeerde aanbieding.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Lekkum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Lekkum

Nu notarissen uit Lekkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Lekkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Lekkum

Als je een goedkope notarispraktijk in Lekkum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenlopen wat je tegenkomt. Als je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Met deze stappen weet je immers dat je een geschikte partij zal vinden. Als je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Lekkum. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Gaat je behoefte louter over het verwerven van hulp? Of wil je tevens een overeenkomst laten opmaken? Middels daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk simpeler worden. Voor een notarispraktijk in Lekkum zien we doorgaans een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Ga je voor een prof met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je wel wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Lekkum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Lekkum vergelijken

Het is slim om verschillende offertes aan te vragen en die te vergelijken. In de offerteaanvraag zul je duidelijk moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Lekkum een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Bij dit gesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Lekkum voor jou kan inhouden. Verder zul je meteen kunnen zien of de persoon wel degene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Lekkum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Lekkum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Lekkum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Lekkum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Lekkum

We zijn persoonlijk bijgestaan

20 mei 2024

Iedere fase werd kritisch onderbouwd . Hierdoor zeer content met de begeleiding.

- Cornelia van der Meulen

Zekerheid voor straks

14 mei 2024

Na urenlang twijfelen toch maar een testament op laten maken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Arjan Molenaar

Notariskantoor was super

10 mei 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Diana de Vries

De notaris was zeer bereikbaar

30 april 2024

Top bereikbare notaris gekregen, erg content.

- Maarten Hofman

Goed en snel geregeld

24 april 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en daarom goed.

- Adriaan de Bruin

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

18 april 2024

Er is in onze kwestie door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Marije Brouwer

Deskundig en vakkundig.

11 april 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Sylvia Kramer

Simpelweg perfect!

4 april 2024

Fantastisch georganiseerd! Bedankt!

- Femke van Doorn

Zorgen uit handen

24 maart 2024

Te doen krijgen met een erfenis is al treurig op zich. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, heel prettig.

- Maarten Dekker

Uitgelichte notarissen uit Lekkum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/