Notaris Heerlen

Wil jij een betaalbare notaris in Heerlen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Heerlen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Heerlen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Heerlen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Heerlen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerlen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Voerendaal, Windraak en Simpelveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Heerlen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Heerlen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Heerlen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Heerlen vinden

Wil je een competente notaris in Heerlen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers gemakkelijk in contact met een professionele notaris. We hebben een ruim portefeuille en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een praktische notaris in Heerlen voor je opdracht. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Heerlen in te schakelen, in overige gevallen is het inschakelen van een notaris in Heerlen niet verplicht, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Heerlen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Heerlen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een kantoorpand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter tevens als je een handelsbedrijf wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Heerlen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Heerlen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Heerlen?

Een competent notariskantoor in Heerlen kan je nauwkeurig helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Heerlen is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Vaak heeft een notariskantoor in Heerlen voor verschillende disciplines notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Heerlen.

Een kantoor is zodoende niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die precies de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Heerlen je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Heerlen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Heerlen te vinden dat bij je past.

Heerlen notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Heerlen naar een notariskantoor. Op de allereerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een woonhuis. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld minder kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Heerlen weet alles over de authentieke akten en verschillende soorten akten, je weet dus geheid dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Bovendien zal je vanwege de notaris behoorlijk tijd over kunnen houden. Het opstellen van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die een aantal woonhuizen in bezit hebben. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Heerlen een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf flink wat moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Heerlen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Heerlen.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Heerlen

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Heerlen dan is het slim om je te oriënteren op de kosten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Echter hoe vind je dan echt dat geschikte notaris kantoor in Heerlen? Via notaris-kaart.nl vraag je natuurlijk diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet acuut wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Heerlen door een zorgvuldig gespecificeerde prijsopgave.

Er zijn allerlei manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Heerlen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Heerlen

Nu notarissen uit Heerlen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Heerlen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Heerlen

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wegens een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je absoluut dat je een betrouwbare partij zal vinden. Door uitgesproken te zijn in wat je wilt, zal je meestal in aanraking komen met een notarispraktijk in Heerlen die nauwkeurig past bij je voorkeuren. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het uitsluitend maar nodig om hulp te krijgen voor als voorbeeld het overnemen van een pand of wil je ook een akte op laten stellen? Middels daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Heerlen een normaal uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Heerlen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Heerlen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Heerlen notarispraktijk offertes aan te vragen? Prachtig! Hier kunnen wij je immers ideaal bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Heerlen aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoefte.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Natuurlijk is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Heerlen je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis offertes op als je in Heerlen een notarispraktijk zoekt. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een overige optie te proberen, maar via onze aanbiedingen heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Heerlen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Heerlen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Heerlen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Heerlen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Heerlen

Deskundig en vakkundig.

20 mei 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Claudia Janssen

Merci

13 mei 2024

Dank jullie wel voor de begeleiding en steun!

- Deborah Kuijpers

Tarieven vielen mee

8 mei 2024

De kosten waren laag, tegen onze verwachting in.

- Petrus van de Wal

Lage tarieven

29 april 2024

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken aansluitend.

- Tamara de Leeuw

Bekwame notaris in arm genomen

24 april 2024

Vakkundige notaris ontdekt die ons geholpen heeft met ons samenlevingscontract.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons echter hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
De prijzen waren prima.

- Claudia van den Heuvel

Duidelijk opgave van de tarieven gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

18 april 2024

- Steven van de Berg

Voldaan met afgeleverd werk

12 april 2024

Gewoon content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Ruud van de Veen

Samenlevingscontract afgehandeld

31 maart 2024

In een paar ontmoetingen werd het samenlevingscontract zorgvuldig opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Maarten Bosch

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

25 maart 2024

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Marloes Boer

Uitgelichte notarissen uit Heerlen

Smeets & Schop Notarissen

Willem Sophiaplein 10
6466 CP Kerkrade
Nederland

045 541 1945
http://www.smeetsschop.nl/

VHN Notarissen

Ruys de Beerenbroucklaan 27
6417 CC Heerlen
Nederland

045 571 9500
http://www.vhn-notarissen.nl/

Notaris Mickartz

Streeperstraat 25
6371 GL Landgraaf
Nederland

045 531 8585
http://www.notarismickartz.nl/