Notaris Landgraaf

Ben jij opzoek naar een ijzersterke notaris uit Landgraaf die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Landgraaf verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Landgraaf – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Landgraaf gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Landgraaf
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Landgraaf, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Bingelrade, Kerkrade en Eijgelshoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Landgraaf

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Landgraaf is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Landgraaf vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Landgraaf vinden

In ieder geval al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Landgraaf? Het kan ingewikkeld zijn om uit te komen bij de goede professional die jouw juridische zaken en stukken onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze tocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, als je op zoek bent naar een notaris in Landgraaf. En dankzij deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je immer verplicht om een notaris in Landgraaf in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Landgraaf te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Landgraaf

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Landgraaf?

Een verstandig notariskantoor in Landgraaf kan je exact helpen met de toestand waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Landgraaf is dat er meerdere notarissen werken die je op weg kunnen helpen. Meestal heeft een notariskantoor in Landgraaf voor allemaal specialismen notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een zeer breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Landgraaf.

Een kantoor is zodoende niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een professional aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Landgraaf je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Landgraaf?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Landgraaf te vinden dat bij je past.

Landgraaf notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een kundige notaris die een samenlevingscontract voor jou en je vriendin of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Landgraaf een notariskantoor te vinden voor deze taak. Als je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook vaak terecht bij een speurtocht in Landgraaf naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een geldig document krijgt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. De rechtmatigheid van het geschrift is immers zeer noodzakelijk wanneer het noodzakelijk is dat wat in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het stoppen van een liefdesrelatie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, correct is beschreven en dat het zonder enige twijfel inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Landgraaf via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen wanneer een verbinding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Landgraaf je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Landgraaf?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Landgraaf.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Landgraaf

Wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Landgraaf dan is het noodzakelijk om je te oriënteren op de tarieven. Je wil niet denken dat je betaalbaar uit bent, maar tegelijkertijd geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, maar je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de methode om een vakkundig notaris kantoor in Landgraaf te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet direct wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Landgraaf via een secuur gespecificeerde aanbieding.

De tariefstellingen van een notaris kantoor in Landgraaf kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Landgraaf

Nu notarissen uit Landgraaf vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Landgraaf vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Landgraaf

Er zijn allemaal redenen waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Landgraaf kunnen afwijken. Er bestaat onderling aanzienlijk wat onderscheid tussen de aparte notarispraktijken in Landgraaf. Tariefstellingen kunnen fiks verschillen op basis van ervaring en kunde, en tevens op basis van populariteit.

Als je een notarispraktijk in Landgraaf vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je dikwijls wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Landgraaf die erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een wijze om de goedkoopste notarispraktijk in Landgraaf te vinden is door allerlei offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij je situatie. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Landgraaf op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Landgraaf vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Landgraaf notarispraktijk offertes op te vragen? Top! Daar begeleiden we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Landgraaf aan een notarispraktijk verbinden die past bij jouw wensen.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je aanvraag wordt snel beantwoord door diverse partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Landgraaf gevestigde notarispraktijk te komen. Daarna kun je in een gesprek of tijdens een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op wanneer je in Landgraaf een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Landgraaf

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Landgraaf en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Landgraaf

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Landgraaf terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Landgraaf

Helemaal goed in orde

17 april 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische spraak en hierdoor uitstekend.

- Hanneke van de Pol

Transparant in alles

8 april 2024

Duidelijke offerte gehad en deze is ook nagekomen. Top dus.

- Angelique van Loon

Gehele zaak vakkundig begeleid

5 april 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het traject. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Koen Bakker

Professionele en ervaren

27 maart 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Elisabeth Veenstra

Notarieel gewoon goed

20 maart 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Maria van de Wal

Afhandeling was persoonlijk

11 maart 2024

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Zeer tevreden met het traject.

- Anita Peeters

Super!

5 maart 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we vlug antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De reacties waren helder zonder teveel lastige taal.

- Nienke van de Ven

Voelt vertrouwd

27 februari 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Top!

- Simon de Lange

Gewoon vertrouwd

19 februari 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Judith van de Velden

Uitgelichte notarissen uit Landgraaf

Mr. H.J.M. van de Weijer B.V.

Stationsstraat 42
6461 EJ Kerkrade
Nederland

045 545 5549
http://notarisvandeweijer.nl/Notaris_van_de_Weijer/Contact.html

America & van Thoor Notariskantoor

Grupellostraat 1
6461 CR Kerkrade
Nederland

045 545 7251
http://www.notarisvanthoor.nl/

Smeets & Schop Notarissen

Willem Sophiaplein 10
6466 CP Kerkrade
Nederland

045 541 1945
http://www.smeetsschop.nl/