Notaris Simpelveld

Behoefte aan een professionele notaris uit Simpelveld die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Simpelveld verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Simpelveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Simpelveld gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Simpelveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Simpelveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Vaals, Vijlen en Lemiers bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Simpelveld

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Simpelveld is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Simpelveld vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Simpelveld vinden

Wil je een competente notaris in Simpelveld vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Vanuit notaris-kaart.nl kom je immers eenvoudig in contact met een kundige notaris. Door ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Simpelveld die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Simpelveld in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of benaderen van een notaris in Simpelveld regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Simpelveld in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Simpelveld te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een nalatenschap

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Maar tevens indien je een onderneming wilt opzetten en van sommige rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Simpelveld om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Simpelveld

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Simpelveld?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Simpelveld voor nodig hebben. Een notariskantoor in Simpelveld zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Simpelveld er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Simpelveld moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je regelmatig een speciaal specialisme brengen. Evengoed zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Simpelveld je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Simpelveld?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Simpelveld te vinden dat bij je past.

Simpelveld notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Simpelveld een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Tevens het opstellen van een notarieel testament is iets wat personen in Simpelveld via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het stoppen van een liefdesrelatie. Je wil op dat moment dat alles duidelijk is verwoord, degelijk is beschreven en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Simpelveld via notariskantoor hebt laten opmaken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het beste in Simpelveld je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Simpelveld?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Simpelveld.

Notaris kosten Simpelveld

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Het is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raad. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Simpelveld stelt als voorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Simpelveld op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Simpelveld

Nu notarissen uit Simpelveld vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Simpelveld vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Simpelveld

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet betreden wat er maar bij jou in de nabijheid zit. Door een aantal stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een deskundige en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een goed uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Simpelveld. Als de opdracht duidelijk is, is het veel eenvoudiger om een gericht tarief af te spreken.

Is het uitsluitend maar nodig om begeleiding te krijgen voor onder andere het aankopen van een huis of wil je echt een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Simpelveld een normaal uurtarief van €150. Voor de startende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Simpelveld op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Simpelveld vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Simpelveld notarispraktijk offertes op te vragen? Goed! Hier kunnen wij je immers uitstekend bij begeleiden! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Simpelveld aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw wensen.

Je vraagt eenvoudig via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt spoedig beantwoord door sommige partijen die voor jou interessant zijn. Je kunt dit volkomen gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw beste keuze voor een in Simpelveld gevestigde notarispraktijk te komen. Aansluitend kun je in een gesprek of gedurende een afspraak je behoefte verder uiteen zetten.

Wanneer je in Simpelveld een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je altijd nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Simpelveld

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Simpelveld en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Simpelveld

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Simpelveld terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Simpelveld

Inhoudelijk en professioneel.

21 juni 2024

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies ontvangen.

- Marijke de Vos

Voldaan met afgeleverd werk

13 juni 2024

Gewoonweg content met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Patrick Driessen

Prima advies gekregen!

3 juni 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en juist advies.

- Deborah Wolters

Vakkundig en bedreven

29 mei 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Bram de Bruin

Gewoon goed!

24 mei 2024

Boven verwachting! Top!

- Daniëlle van den Heuvel

De stap naar een samenlevingscontract gezet

12 mei 2024

Na maanden gezamenlijk wonen alles toch maar formeel gemaakt. Voelt wel fijn.

- Bart Driessen

Door raad en daad geholpen

11 mei 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

- Melanie Post

Kritisch begeleid van start tot beëindiging traject

29 april 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Adriana Gerritsen

Uiteindelijk een samenlevingscontract

22 april 2024

Na maanden gezamenlijk wonen alles toch maar formeel gemaakt. Geeft een boel rust.

- Ilona de Jonge

Uitgelichte notarissen uit Simpelveld

Smeets & Schop Notarissen

Willem Sophiaplein 10
6466 CP Kerkrade
Nederland

045 541 1945
http://www.smeetsschop.nl/

VHN Notarissen

Ruys de Beerenbroucklaan 27
6417 CC Heerlen
Nederland

045 571 9500
http://www.vhn-notarissen.nl/

Notis

Vogt 21
52072 Heerlen
Nederland

045 570 3366
http://www.notis.info/