Notaris Gulpen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Gulpen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Gulpen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Gulpen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Gulpen gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Gulpen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gulpen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ingber, Heijenrath en Slenaken bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Gulpen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Gulpen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Gulpen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Gulpen kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Gulpen vinden

Ben je op zoek naar een competente notaris in Gulpen? Dan kunnen we je gerust stellen! Een vakkundige notaris vind je immers makkelijk via notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Gulpen die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Gulpen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Gulpen vaak alsnog een verstandige keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Gulpen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Gulpen te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Gulpen een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Maar ook bij executie veilingen en het opstarten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Gulpen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Gulpen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Gulpen?

Een verstandig notariskantoor in Gulpen kan je nauwgezet helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Gulpen is dat er verscheidene notarissen werken die je verder kunnen helpen. Regelmatig heeft een notariskantoor in Gulpen voor allemaal specialismen notarissen in dienst. Je kunt derhalve voor een aardig breed scala aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Gulpen.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisatie brengen. Toch zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Gulpen je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Gulpen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Gulpen te vinden dat bij je past.

Gulpen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Gulpen een notariskantoor te vinden voor deze taak. Tevens het opmaken van een notarieel testament is iets wat personen in Gulpen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan over het algemeen gegarandeerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De wettigheid van het document is immers erg belangrijk wanneer het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. Doorgaans is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. Je wil dan dat alles duidelijk is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Gulpen via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten beëindigen. Je kunt het beste in Gulpen je notariskantoor om raad vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Gulpen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Gulpen.

Kosten notaris Gulpen

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en hulp. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Gulpen stelt onder andere de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De onkosten van een notaris kantoor in Gulpen kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Gulpen

Nu notarissen uit Gulpen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Gulpen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Gulpen

De tarieven voor een notarispraktijk in Gulpen kunnen best uiteen lopen om aparte oorzaken. De ene notarispraktijk in Gulpen is simpelweg de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Gulpen die net gestart is, of uit enkel één of twee notarissen bestaat, kost normaliter iets minder dan een notarispraktijk in Gulpen die veel steviger is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Gulpen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Gulpen vergelijken

Het is simpelweg een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies wilt. Je weet dan echt zeker dat je met een vakkundige te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Gulpen een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Gulpen die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Gulpen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Gulpen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Gulpen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Gulpen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Gulpen

Goedkope notaris

14 april 2024

In verband met de oprichting van onze coöperatie zochten wij een een betaalbare notaris.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken naderhand.

- Nicole Bosman

De stap naar een samenlevingscontract gezet

10 april 2024

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Voelt wel goed.

- Rutger van der Heijden

Vakkundig en ervaren

5 april 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Brenda de Boer

Altijd bereikbaar voor vragen

27 maart 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Femke Timmermans

Goede afhandeling testament!

20 maart 2024

Ik was bang dat het enorm ingewikkeld zou zijn en overwegend: duur. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Uiteraard betaal je vanwege het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Erg aangenaam.

- Roel de Wit

Had dit veel sneller moeten doen

11 maart 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- David Hermans

Snel de goede pro gevonden

5 maart 2024

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Margaretha Mulder

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

1 maart 2024

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Erik Janssen

Geen nummer, menselijke afhandeling

24 februari 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Karin van de Veen

Uitgelichte notarissen uit Gulpen

Notarispraktijk mr. M.H.M. Bemelmans B.V.

Valkenburgerweg 20
6361 EC Nuth
Nederland

045 524 3436
http://www.notarissen-nederland.nl/limburg/nuth/mr-m-h-m-bemelmans-47.html

VHN Notarissen

Ruys de Beerenbroucklaan 27
6417 CC Heerlen
Nederland

045 571 9500
http://www.vhn-notarissen.nl/

Notarissen Metis

Looierstraat 2
6271 BB Gulpen
Nederland

088 304 0304
http://www.metisnotarissen.nl/