Notaris Haren

Zoek jij een expert voor jouw notaris zaken in Haren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Haren verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Haren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Haren gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Haren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Noordlaren, Westerbroek en Waterhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Haren

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Haren kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Haren vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een goede notaris Haren vinden

Wil je een professionele notaris in Haren vinden? Dan hebben we fijn nieuws voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een competente notaris. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een competente notaris in Haren die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Haren in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Haren meestal alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je altijd verplicht om een notaris in Haren in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Haren te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Echter ook wanneer je een handelsbedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Haren om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Haren

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Haren?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Haren voor nodig hebben. Een notariskantoor in Haren kan je onder meerdere begeleiden met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Tevens is een notariskantoor in Haren de uitverkoren partij die je kan helpen met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een geschikt notariskantoor in Haren kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is natuurlijk niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de toestand daarom vraagt. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Haren je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Haren?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Haren te vinden dat bij je past.

Haren notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht begonnen naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Haren een notariskantoor te raadplegen. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat personen in Haren via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtsgeldigheid van het document is immers zeer noodzakelijk als het benodigd is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Dikwijls is dat pas bij het beëindigen van de overeenkomst in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het document duidelijk is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Haren via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Haren je notariskantoor om hulp vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Haren?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Haren.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Haren

De onkosten zijn een belangrijke component wanneer je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Haren. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt raken aan iemand die zijn arbeid niet verstaat, echter je wilt ook niet te veel betalen.

Wat is dan wel de methode om een handig notaris kantoor in Haren te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je simpel diverse offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De kosten van een notaris kantoor in Haren worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Haren op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Haren

Nu notarissen uit Haren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Haren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Haren

Als je een goedkope notarispraktijk in Haren zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Als je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zul je altijd in aanraking komen met een notarispraktijk in Haren die exact past bij je behoefte. Als de klus inzichtelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een gericht uurtarief af te spreken.

Gaat je wens louter over het verkrijgen van hulp? Of wil je misschien een hypotheekakte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het uurtarief ook variëren. Voor een notarispraktijk in Haren zien we gemiddeld een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Haren op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Haren vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Haren notarispraktijk offertes op te vragen? Goed! Hier kunnen wij je immers geweldig bij begeleiden! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Haren een notarispraktijk te vinden is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Via onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Je kunt dit geheel gratis en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Haren gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Als je in Haren een notarispraktijk zoekt, is het goed om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Je kunt natuurlijk nog besluiten om een overige optie te proberen, maar via onze offertes heb je gegarandeerd succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Haren

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Haren en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Haren

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Haren terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Haren

Fijne notariële bijstand

8 juli 2024

Geholpen door iemand die geweldig met me meeleeft, geweldig aangenaam.

- Alexander de Graaf

Afhandeling was prima

5 juli 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Nienke Timmermans

Aanrader

25 juni 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanprijzen.

- Nienke van de Pol

Goed afgehandeld.

19 juni 2024

Rap en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Diana van de Berg

Echte autoriteit binnen rechtsgebied

14 juni 2024

Een werkelijke prof gevonden. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Evelien Hermans

Voortreffelijke keuze

8 juni 2024

Achteraf content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Catharina van de Berg

Inhoudelijk en bekwaam.

29 mei 2024

De offertes rap na aanvraag binnen en daardoor snel en kritisch rechtelijk advies gekregen.

- Chantal Brouwer

Blij met beslissing

25 mei 2024

Was een prima keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Daniëlle Maas

Vlug afgehandeld

18 mei 2024

Verzoek ging rap en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus tevreden.

- Roy Jansen

Uitgelichte notarissen uit Haren

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

Forum Notarissen

Noorderhaven 34
9712 VL Groningen
Nederland

050 318 5188
https://www.forumnotariaat.nl/

Lambeck Harms Notaries

Van Elmptstraat 16 14
9723 ZL Groningen
Nederland

050 312 5370
http://www.lambeckharms.nl/