Notaris Harkstede

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw notaris zaken in Harkstede?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Harkstede verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Harkstede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Harkstede gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Harkstede
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harkstede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Foxhol, Westerbroek en Waterhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Harkstede

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Harkstede is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Harkstede. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Harkstede kan vinden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Harkstede vinden

Wil je een kundige notaris in Harkstede vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een competente notaris vind je namelijk eenvoudig vanuit notaris-kaart.nl. We hebben een veelzijdig portfolio en daarmee vind je binnen een paar ogenblikken een kundige notaris in Harkstede voor je opdracht. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Harkstede in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Harkstede meestal alsnog een verstandige keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Harkstede in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Harkstede te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar tevens indien je een bedrijf wilt opstarten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Harkstede om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Harkstede

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Harkstede?

Een verstandig notariskantoor in Harkstede kan je precies helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Harkstede is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Meestal heeft een notariskantoor in Harkstede voor aparte specialismen notarissen in dienst. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Harkstede.

Een kantoor is dus niet uitsluitend in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die exact de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de toestand daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Harkstede je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Harkstede?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Harkstede te vinden dat bij je past.

Harkstede notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Overweeg dan zeker in Harkstede een notariskantoor te vinden voor deze taak. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook vaak terecht bij een expeditie in Harkstede naar een notariskantoor.

Je bent dan immer gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn beschreven. De wettigheid van het geschrift is wel erg van belang wanneer het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het opheffen van een verhouding. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, correct is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Maar gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Harkstede via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Harkstede je notariskantoor om advies vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Harkstede?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Harkstede.

Kosten notaris Harkstede

Alvorens je te verdiepen in de onkosten is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en raadgeving. Denk hierbij met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daarentegen is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Harkstede stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het verstrekken van een hypotheek of bij het opmaken van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Harkstede kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Harkstede

Nu notarissen uit Harkstede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Harkstede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Harkstede

Het is simpelweg niet zo dat je het allereerste kantoor maar moet binnenstappen wat er maar bij jou in de omgeving zit. Wanneer je een paar simpele stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je aansluit. Als je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je altijd in contact komen met een notarispraktijk in Harkstede die nauwgezet past bij je behoeften. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu precies van hem of haar verwacht.

Is het enkel maar nodig om hulp te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een woning of wil je echt een hypotheekakte op laten maken? Afhankelijk van je behoefte kan het tarief ook variëren. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Harkstede een standaard uurtarief van €150. Ga je voor een persoon met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een professional met wat extra ervaring, betaal je ook wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Harkstede op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Harkstede vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Harkstede notarispraktijk aanbiedingen aan te vragen? Fijn! Hier begeleiden we je graag bij! Ons netwerk is immers heel erg groot waardoor ook in Harkstede een notarispraktijk te traceren is die precies aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Harkstede je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Wanneer je in Harkstede een notarispraktijk zoekt, is het praktisch om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je nu al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Harkstede

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Harkstede en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Harkstede

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Harkstede terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Harkstede

Zekerheid voor straks

15 juli 2024

Na weken aarzelen toch maar een testament op laten maken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Hendrika de Vries

Betrouwbare notaris gevonden

10 juli 2024

Erg degelijk en passend advies ontvangen via de notaris.

- Jeffrey van de Velde

Notariële hulp was plezierig

2 juli 2024

Geholpen door een professional die enorm met me meeleeft, heel aangenaam.

- Manon Hendriks

Zekerheid voor later

29 juni 2024

Een tijd lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Evelien van Leeuwen

Gewoon goed

19 juni 2024

Duidelijk en snel. Dank je wel!

- Anna de Boer

Ervaren notaris ontdekt

9 juni 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en vlot opgesteld.
Ondanks de soort van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Annemieke Jonker

Content met besluit

8 juni 2024

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Frank de Groot

Goed en snel geregeld

31 mei 2024

Testament is zonder al teveel heisa georganiseerd. Duidelijke taal en lage tarieven. Ideaal.

- Wilhelmus Wolters

Had dit veel eerder moeten doen

23 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige notaris heb ik via notaris-kaart wel een betrouwbare notaris gevonden. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Jacobus Wolters

Uitgelichte notarissen uit Harkstede

Meijer & Broekema Notarissen

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 451 284
https://notariaatdepoel.nl/

PlasBossinade Notarissen NV

Rijksstraatweg 217a
9752 CA Haren
Nederland

050 534 5649
http://www.notariaatharen.nl/

Notariaat De Poel

Kerkstraat 148
9603 AL Hoogezand
Nederland

0598 399 850
http://www.notariaatdepoel.nl/