Notaris Waterhuizen

Wil jij een top notaris uit Waterhuizen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Waterhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Waterhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Waterhuizen gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Waterhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Waterhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Westerbroek, Harkstede en Haren bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Waterhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Waterhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Waterhuizen. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit Waterhuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Waterhuizen vinden

Wil je een competente notaris in Waterhuizen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Dankzij notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een competente notaris. Met ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een goede notaris in Waterhuizen die aansluit op je behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Waterhuizen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren even na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Waterhuizen meestal alsnog een geschikte keuze.

Als je één van de volgende zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in Waterhuizen in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Waterhuizen te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woonhuis of een bedrijfspand, krijg je tevens te maken met een notaris. Echter tevens wanneer je een handelsbedrijf wilt beginnen en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Waterhuizen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Waterhuizen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Waterhuizen?

Een verstandig notariskantoor in Waterhuizen kan je nauwkeurig helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Waterhuizen is dat er gewerkt wordt met verscheidene notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Waterhuizen dan ook notarissen voor allemaal soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor erg veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Waterhuizen.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je sowieso verder te helpen, maar heeft meestal ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de gebeurtenis daarom vraagt. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Waterhuizen je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Waterhuizen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Waterhuizen te vinden dat bij je past.

Waterhuizen notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen opgeven waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Waterhuizen notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel baat ondervinden bij deze partij. Allereerst kan deze je flink geld besparen bij de aankoop van een woning of kantoorpand. Hier kan men denken aan bijvoorbeeld gereduceerde onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van raad voorzien. In Waterhuizen bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een wilsbeschikking. Je weet dus steevast dat deze papieren duidelijk en wettig zijn.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor mensen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Je wil hier zelf simpelweg zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Waterhuizen notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Waterhuizen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Waterhuizen.

Notaris kosten Waterhuizen

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische zaken en raadgeving. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Waterhuizen stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opstellen van een testament. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een notaris kantoor in Waterhuizen op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Waterhuizen

Nu notarissen uit Waterhuizen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Waterhuizen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Waterhuizen

Als je een goedkope notarispraktijk in Waterhuizen zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je zeker weten dat je een juiste partij zal vinden. Door duidelijk te zijn in wat je wilt, zal je altijd in contact komen met een notarispraktijk in Waterhuizen die nauwkeurig past bij je behoeften. Hij moet namelijk wel weten wat je nu precies van hem of haar wilt.

Is het alleen maar nodig om begeleiding te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een huis of wil je ook een overeenkomst op laten stellen? Door daar rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Waterhuizen een normaal uurtarief van €150. Ga je voor een professional met wat mindere ervaring, ben je over het algemeen wat goedkoper uit. Ga je voor een prof met wat extra ervaring, betaal je vaak wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Waterhuizen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Waterhuizen vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Waterhuizen notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij assisteren! Met ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Waterhuizen aan een notarispraktijk verbinden die past bij je voorkeuren.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie aanbiedingen op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou aantrekkelijk zijn. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Waterhuizen gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je wensen verder kenbaar maken.

Als je in Waterhuizen een notarispraktijk zoekt, is het handig om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende aanbieding op te vragen. Later kun je over het algemeen nog een andere weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Waterhuizen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Waterhuizen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Waterhuizen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Waterhuizen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Waterhuizen

Na aanvragen offertes meteen ontvangen

20 juli 2024

De offertes waren gauw ontvangen en daardoor konden we vlot met een notaris in zee.

- Martinus Hendriks

Betrouwbare notaris gevonden

12 juli 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de notaris.

- Marijke Vos

Content met besluit

6 juli 2024

Was een geweldige keus om via notaris-kaart aan mijn notaris te komen.

- Iris van den Broek

Notaris was super

25 juni 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Jeffrey de Haan

Aanrader!

17 juni 2024

Een aanrader, een helder gesprek en correct advies.

- Bastiaan Schipper

Notarieel gewoon top

14 juni 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de notaris.

- Peter Kuipers

Aanrader!

2 juni 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies.

- Martine Verhoeven

Erfenis netjes verdeeld

30 mei 2024

Heftige tijd achter de rug, maar notaris heeft keurig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Peter Hofman

Rap geregeld

20 mei 2024

Verzoek verliep vlot en de benodigde aktes waren binnen no time opgesteld.Soepel en dus content.

- Cindy van der Meer

Uitgelichte notarissen uit Waterhuizen

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

De Vries & Doornbos advocaten & belastingkundige

Kraneweg 19
9718 JD Groningen
Nederland

050 313 5145
http://www.devries-doornbos.nl/

Forum Notarissen

Noorderhaven 34
9712 VL Groningen
Nederland

050 318 5188
https://www.forumnotariaat.nl/