Notaris Zurich

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw notaris zaken in Zurich?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Zurich verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Zurich – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Zurich gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Zurich
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zurich, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Dedgum, Schettens en Achlum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Zurich

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Zurich kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Zurich vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Zurich kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Zurich vinden

Wil je een kundige notaris in Zurich vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk eenvoudig in contact met een deskundige notaris. We hebben een ruim portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele ogenblikken een verstandige notaris in Zurich voor je klus. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Zurich in te vliegen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het contracteren of benaderen van een notaris in Zurich vaak alsnog een geschikte keuze.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Zurich te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Zurich te vinden, ook al is dit niet voorgeschreven:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Verder speelt een notaris in Zurich een gewichtige rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Zurich om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Zurich

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Zurich?

Een degelijk notariskantoor in Zurich kan je correct helpen met de omstandigheid waar jij een notaris voor wilt inhuren. Een van de talrijke voordelen van een notariskantoor in Zurich is dat er talloze notarissen werken die je verder kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Zurich dan ook notarissen voor allemaal soorten specialismen zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel gevariëerde projecten terecht bij een notariskantoor in Zurich.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je regelmatig een specifiek specialisme brengen. Toch zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je zometeen ook niet voor vervelende verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een fijn notariskantoor in Zurich je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Zurich?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Zurich te vinden dat bij je past.

Zurich notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Laat je dan vooral eens inspireren door in Zurich een notariskantoor te raadplegen. Indien je een notarieel testament wil laten opstellen kom je ook dikwijls terecht bij een zoektocht in Zurich naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document ontvangt, waarin alles helder en juridisch juist is beschreven. De rechtmatigheid van het document is namelijk erg belangrijk wanneer het nodig is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het afbreken van een verbinding. Je wil op dat moment dat alles begrijpelijk is beschreven, correct is vastgelegd en dat het zonder enige aarzeling inzichtelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Echter is het verbreken van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Zurich via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de voorwaarden van een samenlevingscontract laten ontbinden. Vraag in Zurich je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Zurich?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Zurich.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Zurich

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet zetten. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk dan met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Zurich is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van documenten, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn allerlei manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Zurich op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Zurich

Nu notarissen uit Zurich vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Zurich vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Zurich

Er zijn allemaal aanleidingen waarom de kosten voor een notarispraktijk in Zurich kunnen verschillen. Er bestaat over en weer behoorlijk wat onderscheid onder de diverse notarispraktijken in Zurich. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Een notarispraktijk in Zurich die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Zurich die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Zurich te vinden is door verschillende aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is dan wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Kijk in ieder geval of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Zurich op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Zurich vergelijken

Het is simpelweg een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een aanbod de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies zoekt. Daardoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook bijtijds achter als de notarispraktijk in Zurich een bepaalde taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Zurich die je voor je hebt. Verder zul je meteen kunnen zien of de persoon wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Zurich

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Zurich en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Zurich

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Zurich terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Zurich

Goed en snel geregeld

23 mei 2024

Opmaken van wilsbeschikking ging zonder teveel juridische taal en daarom uitstekend.

- Mark Maas

De notaris was erg bereikbaar

17 mei 2024

We konden de notaris zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer fijn.

- Sanne Schipper

Professionele en ervaren

11 mei 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Ivo Mol

Na aanvragen offertes direct ontvangen

30 april 2024

Gauw de offertes gehad en een passende notaris gevonden.

- Kirsten Willemsen

Kosten wel maar moeite niet bespaard

26 april 2024

Verklaring van erfrecht opstellen was gauw gedaan! Wel echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat kosten bespaard. Content dus!

- Saskia Jansen

Moment voor actie

14 april 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

- Maurice van der Heijden

Professionele en ervaren

7 april 2024

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg ervaren in zijn vakgebied.

- Marianne Verhoeven

Super!

3 april 2024

Na het kiezen van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De vragen die we hadden werden vlot en verhelderend beantwoord.

- Simone van Dam

Toch een testament

30 maart 2024

Na urenlang weifelen toch maar een testament op laten maken. Had ik flink wat eerder moeten doen!

- Arie Koning

Uitgelichte notarissen uit Zurich

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/