Notaris Kimswerd

Wil jij een top notaris in Kimswerd die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Kimswerd verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Kimswerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Kimswerd gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Kimswerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 95 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kimswerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Witmarsum, Pingjum en Zurich bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Kimswerd

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Kimswerd is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Kimswerd. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Kimswerd vinden

In ieder geval al voor een lange periode aan het zoeken naar een notaris in Kimswerd? Het is niet immer makkelijk om bij de juiste individu uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het uitdagend om de kundige partijen nog te zien. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Kimswerd. En door deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je steevast verplicht om een notaris in Kimswerd in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Kimswerd te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Kimswerd

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Kimswerd?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Kimswerd voor nodig hebben. Een notariskantoor in Kimswerd kan je onder andere begeleiden met het opmaken van een wilsbeschikking of het verwerken van een nalatenschap. Bovendien is het zo dat een notariskantoor in Kimswerd er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Kimswerd kunt vinden, omdat praktisch iedereen wel eens een keer een omstandigheid heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft veelal ook nog eens een notaris voor je die precies de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desondanks zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor complexe verrassingen te staan. Vaak kan een professioneel notariskantoor in Kimswerd je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Kimswerd?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Kimswerd te vinden dat bij je past.

Kimswerd notariskantoor testament en samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Kimswerd notarispraktijk, je zal nu eenmaal erg veel voordeel ondervinden bij deze partij. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een perceel. Hier kan je denken aan onder andere gereduceerde onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van begeleiding voorzien. De notaris in Kimswerd weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus absoluut dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor bijvoorbeeld een overeenkomst.

Hiernaast zal je door de notaris behoorlijk tijd kunnen besparen. Het opmaken van een hypotheekakte is een uiterst zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Kimswerd een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf veel moeite.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Kimswerd?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Kimswerd.

Notaris kosten Kimswerd

Voor je te verdiepen in de tarieven is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit is toch de allereerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en advies. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris anderzijds is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisme.

Het notaris kantoor in Kimswerd stelt als voorbeeld de aktes op die komen kijken bij het uitreiken van een hypotheek of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De kosten van een notaris kantoor in Kimswerd kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Kimswerd

Nu notarissen uit Kimswerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Kimswerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Kimswerd

Er zijn aparte redenen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Kimswerd kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Kimswerd is biologisch de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Kimswerd die net begonnen is, of uit maar één of twee notarissen bestaat, kost over het algemeen iets minder als een notarispraktijk in Kimswerd die veel massiever is neergezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Kimswerd te zoeken is door aparte offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij je omstandigheid. Kijk echt of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Kimswerd op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Kimswerd vergelijken

Het is uiteraard een erg goed concept om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies wilt. Hierdoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van bekwaamheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter indien de notarispraktijk in Kimswerd een specifieke taak niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De eerstvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Vanuit dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Kimswerd voor jou kan inhouden. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Kimswerd

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Kimswerd en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Kimswerd

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Kimswerd terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Kimswerd

Aanrader!

9 mei 2023

Duidelijk advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Brenda Smit

Goedkoop en top!

1 mei 2023

Verklaring van erfrecht was zo afgehandeld! Nou echt aan te raden om te vergelijken, daardoor wat geld bespaard. Met die aanleiding ben ik content!

- Natascha de Koning

Zorgen uit handen

27 april 2023

Te doen krijgen met een nalatenschap is al droevig op zich. De notaris welke we hier gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, erg prettig.

- Johanna de Leeuw

Professionele en ervaren

18 april 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Mariska Verhoeven

Duidelijkheid voor straks

11 april 2023

Een tijd lang nagedacht of ik toch niet een testament zou moeten laten opmaken. Had ik veel eerder moeten doen!

- Simon Maas

Blij met beslissing

4 april 2023

Naderhand verheugd dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gevonden.

- Marije Maas

Voelt betrouwbaar

29 maart 2023

Partij gevonden die vertrouwd aanvoelt. Prettig!

- Adrianus Smits

Deskundige notaris

22 maart 2023

Gauw de passende man gevonden. Bedankt!

- Margaretha Jacobs

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

18 maart 2023

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Maria de Bruijn

Uitgelichte notarissen uit Kimswerd

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/