Notaris Goutum

Ben jij opzoek naar een top notaris in Goutum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Goutum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Goutum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Notaris Goutum gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Goutum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Goutum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leeuwarden, Wergea en Eagum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Goutum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Goutum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Goutum vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Goutum kunt vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Goutum vinden

Ben je op zoek naar een kundige notaris in Goutum? Dan hebben we goed bericht voor je! Dankzij notaris-kaart.nl kom je namelijk makkelijk in contact met een deskundige notaris. We hebben een breed portefeuille en daarmee vind je binnen een paar momenten een kundige notaris in Goutum voor jouw project. In een aantal gevallen is het noodzakelijk om een notaris in Goutum in te schakelen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Goutum niet noodzakelijk, maar raden wij het wel ten strengste aan.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je altijd verplicht om een notaris in Goutum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de volgende gevallen een notaris in Goutum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Ook speelt een notaris in Goutum een belangrijke rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, bijvoorbeeld een woonhuis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen diverse rechtsvormen komt een notaris in Goutum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Goutum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Goutum?

Het juiste notariskantoor in Goutum sluit precies aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Goutum is dat er gewerkt wordt met een aantal notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Goutum dan ook notarissen voor allemaal soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt zodoende voor een enorm breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Goutum.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kun je doorgaans een kenmerkend specialisatie brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de situatie erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Goutum je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Goutum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Goutum te vinden dat bij je past.

Goutum notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een geschikte notaris die een samenlevingscontract voor jou en je liefste of huisgenoot kan opmaken? Overweeg dan zeker in Goutum een notariskantoor te vinden voor deze taak. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook veelal terecht bij een zoektocht in Goutum naar een notariskantoor.

Je bent dan immer verzekerd van een geldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. Dit komt zeer goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Doorgaans is dat pas bij het beëindigen van de regeling in kwestie. Je wil daarbij dat alles begrijpelijk is verwoord, goed is gedocumenteerd en dat het zonder enige aarzeling helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in contrast tot bij een testament – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het geschrift wat je in Goutum via notariskantoor hebt laten opstellen. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen als een relatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Goutum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Goutum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Goutum.

Notaris kosten Goutum

Alvoor je te verdiepen in de prijzen is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en hulp. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich hoofdzakelijk op notariële zaken en aktes. Het is een specialist met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Het notaris kantoor in Goutum stelt als voorbeeld de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een wilsbeschikking. De werkzaamheden die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Goutum kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Goutum

Nu notarissen uit Goutum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Goutum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Goutum

Indien je een goedkope notarispraktijk in Goutum zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Wanneer je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Met deze stappen weet je zeker dat je een juiste partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je over het algemeen in aanraking komen met een notarispraktijk in Goutum die precies past bij je wensen. Hij moet tenslotte wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om raadgeving te krijgen voor bijvoorbeeld het aankopen van een pand of wil je echt een overeenkomst op laten stellen? Met hier rekening mee te houden zal je keuze in een keer een stuk gemakkelijker worden. Voor een notarispraktijk in Goutum zien we veelal een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag simpelweg iets minder hoog liggen, en andersom voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Goutum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Goutum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Goutum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Top! Hier ondersteunen we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Goutum een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op jouw wensen en behoeften.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Vanzelfsprekend is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Goutum je notarispraktijk uit te zoeken. Vervolgens kun je in een kennismakingsgesprek of gedurende een afspraak je wensen verder uiteen zetten.

Wanneer je in Goutum een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Goutum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Goutum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Goutum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Goutum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Goutum

Echte autoriteit binnen rechtsgebied

23 juli 2022

Een werkelijke pro gevonden. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Anna de Vries

Voldaan met afgeleverd werk

11 juli 2022

Gewoon content met de gang van zaken rondom onze samenlevingscontract.

- Marieke van der Laan

Ervaren notaris gevonden

8 juli 2022

Ons samenlevingscontract is deskundig en rap opgesteld.
Ondanks de aard van uitzondering scenario`s, was het snel gedaan.
De prijzen waren goed.

- Robert van de Wal

Notariële bijstand was aangenaam

30 juni 2022

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Jacob Sanders

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

22 juni 2022

Er is in onze kwestie door de notaris degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Jeffrey Smit

Eenvoudig goed

16 juni 2022

Duidelijk en snel. Dank!

- Nicolaas van der Horst

We zijn persoonlijk begeleid

12 juni 2022

Elke fase werd goed onderbouwd . Zeer tevreden met het proces.

- Simone Post

Exact zoals verwacht

1 juni 2022

Perfect aanbod gekregen.

- Barry Koning

Aanrader

28 mei 2022

Uit persoonlijke ondervinding raden wij notaris-kaart en zodoende de offerte aanvraag aan.

- Jasper van de Ven

Uitgelichte notarissen uit Goutum

De Haan Law

Tesselschadestraat 10
8913 HB Leeuwarden
Nederland

058 212 1075
http://www.dehaanlaw.nl/

Notariskantoor Van Lieshout Leeuwarden

Verlengde Schrans 41
8932 NJ Leeuwarden
Nederland

058 299 0663
http://www.notarisvanlieshout.nl/

Notaris Slagman

Willemskade 12
8911 BB Leeuwarden
Nederland

058 212 0022
http://www.notarisslagman.nl/