Notaris Echt

Zoek jij een topper voor jouw notaris zaken in Echt?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Echt verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Echt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Echt gezocht?

Een notaris in Echt vinden

Notaris Echt
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Echt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Maasbracht, Stevensweert en Ohe En Laak bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Echt

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Echt kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Echt. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Echt kan vinden!

Spring direct naar:

Een top notaris Echt vinden

Ben je wel op zoek naar een notaris in Echt? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede persoon die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Echt. Met deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeilijk als eerder.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Echt te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Echt te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Echt

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Echt?

Een aantal mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Echt voor nodig hebben. Een notariskantoor in Echt zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Verder is een notariskantoor in Echt de uitverkoren partij die je kan assisteren met het opmaken van verschillende notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Echt moet zoeken.

Een algemene notaris kan je doorgaans ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een kenmerkend specialisatie brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, als de gebeurtenis daarom vraagt. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Echt je hierdoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Echt?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Echt te vinden dat bij je past.

Echt notariskantoor testament en samenlevingscontract

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Echt naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het een optie om geld te besparen bij de acquisitie van een perceel. Hier kan je denken aan als voorbeeld lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je namelijk van advies voorzien. De notaris in Echt weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook behoorlijk tijd. Het opstellen van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende klus. Je wil hier zelf natuurlijk zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. De Echt notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Echt?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Echt.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Echt

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit is toch de eerste stap die je moet maken. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische affaires en hulp. Je kunt als voorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich grotendeels op notariële zaken en aktes. Het is een prof met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Een notaris kantoor in Echt is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

De prijzen van een notaris kantoor in Echt kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Echt

Nu notarissen uit Echt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Echt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Echt

De tarieven voor een notarispraktijk in Echt kunnen flink uiteen lopen om aparte aanleidingen. De ene notarispraktijk in Echt is natuurlijk de andere niet. Prijzen kunnen aardig verschillen op basis van ervaring en kunde, echter ook op basis van populariteit.

Een notarispraktijk in Echt die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Echt die veel kolossaler is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Echt te zoeken is door verschillende offertes te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij jouw situatie. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat afwijken van het andere, zodat je hier een correct beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Echt op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Echt vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Echt notarispraktijk offertes aan te vragen? Goed! Daar assisteren we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Echt aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoefte.

Via onze offerte-aanvraag kun je eenvoudig in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het moment dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Echt je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op als je in Echt een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een overige route bewandelen, maar wij garanderen dat je met onze aanbiedingen succes zult hebben en dat je meteen al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Echt

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Echt en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Echt

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Echt terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Echt

Helder totaalbeeld van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Tevreden dus!

19 mei 2024

- Thomas Vermeulen

Geen zorgen gehad

18 mei 2024

De erfenis afgehandeld krijgen is al ingewikkeld en langdradig genoeg. De notaris welke we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dit kon, erg fijn.

- Erik van Dongen

Goed werk ontvangen

9 mei 2024

Ik was angstig dat het zeer ingewikkeld zou worden en met name: prijzig. Gelukkig was het omgekeerde aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Erg aangenaam.

- Melanie van Vliet

Goed begeleid van start tot beëindiging traject

1 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Simone Kuiper

Ze had kennis van zaken

25 april 2024

Ze was enorm bekwaam en kundig. Geweldig fijn!

- Maaike Vink

Ze had kennis van zaken

14 april 2024

Ze was zeer professioneel en vakkundig. Heel fijn!

- Karin Wolters

Vakkundige notaris

13 april 2024

Binnen no-time een kundige notaris. Uitstekend!

- Jessica de Wit

Door raad en daad bijgestaan

3 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

- Richard Peters

Voelt betrouwbaar

28 maart 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Prettig!

- Gerardus de Vries

Uitgelichte notarissen uit Echt

AKTIE Notarissen Zuid- Limburg B.V.

Pastoor Cramerstraat 2H
6102 AC Echt
Nederland

088 304 0300
http://www.aktienotarissen.nl/

Notariskantoor Piek

Raadhuisplein 2
6114 JH Susteren
Nederland

046 449 1223
http://www.notarispiek.nl/

Notariskantoor mr. S.J.M. van de Ven

Peijerstraat 68-70
6101 Echt
Nederland

0475 484 242
http://www.notarisvandeven.nl/