Notaris Roggel

Ben jij opzoek naar een betaalbare notaris in Roggel die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Roggel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Roggel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Roggel gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Roggel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roggel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Baexem, Haelen en Nunhem bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Roggel

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Roggel kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor uit Roggel vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Roggel vinden

Ben je zeker weten op zoek naar een notaris in Roggel? Het is niet altijd eenvoudig om bij de juiste professional uit te komen, die je juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit als geen ander. Door het grote aanbod is het complex om de praktische partijen nog te zien. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze pagina zullen we jou dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven als je op zoek gaat naar een notaris in Roggel. En dankzij deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Roggel te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de opvolgende gevallen een notaris in Roggel te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Roggel

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Roggel?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Roggel voor nodig hebben. Een notariskantoor in Roggel kan je onder meerdere begeleiden met het opmaken van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Roggel er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een vakbekwaam notariskantoor in Roggel kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een algemene notaris kan je veelal verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een specifiek specialisatie brengen. Niettemin zijn er allemaal denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Roggel je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Roggel?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Roggel te vinden dat bij je past.

Roggel notariskantoor testament & samenlevingscontract

Ben je een expeditie begonnen naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van documenten? Laat je dan zeker eens inspireren door in Roggel een notariskantoor te raadplegen. Evenals het opstellen van een notarieel testament is iets wat mensen in Roggel via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan sowieso dat je een rechtsgeldig document ontvangt, waarin alles begrijpelijk en juridisch juist is vastgelegd. De rechtmatigheid van het geschrift is immers erg van belang indien het benodigd is dat hetgeen in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat veelal bij het verbreken van een relatie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift helder is, legaal is en dat er zonder enige twijfel is gedocumenteerd hoe de distributie van spullen eruit moet komen te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in Roggel via notariskantoor hebt laten opmaken. Een samenlevingscontract komt in ieder geval te vervallen wanneer een verhouding wordt omgezet in een trouwerij of geregistreerd partnerschap. Je kunt het beste in Roggel je notariskantoor om begeleiding vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Roggel?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Roggel.

Notaris kosten Roggel

Alvorens je te verdiepen in de tarieven is het slim om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Het is toch de allereerste stap die je moet maken. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakbekwaamheid en specialisatie.

Het notaris kantoor in Roggel stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het uitreiken van een lening of bij het opstellen van een testament. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opstellen van certificaten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn allemaal manieren om de kosten van een notaris kantoor in Roggel op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Roggel

Nu notarissen uit Roggel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Roggel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Roggel

Er zijn verschillende oorzaken waarom de tariefstelling voor een notarispraktijk in Roggel kunnen verschillen. De ene notarispraktijk in Roggel is natuurlijk de andere niet. Wat een notaris kost kan fors uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Roggel die net gestart is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Roggel die veel kolossaler is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Roggel te zoeken is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw situatie. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een degelijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Roggel op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Roggel vergelijken

Het is uiteraard een heel goed concept om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de aanvraag zal je helder moeten zijn in wat je verwacht en wat je zoekt. Hierdoor zul je zeker weten dat je te maken hebt met een vakkundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook bijtijds achter indien de notarispraktijk in Roggel een specifieke opdracht niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een gesprek. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Roggel voor jou kan betekenen. In ieder geval zal je meteen kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor je juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Roggel

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Roggel en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Roggel

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Roggel terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Roggel

Vlot een bijpassende notaris geregeld.

18 mei 2023

Ongeacht de haast kwestie een notaris gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Super!

- Cindy Mulder

Notaris was super

11 mei 2023

Het kantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Steven Smeets

Uiteindelijk een testament

6 mei 2023

Een moment lang overwogen of ik toch niet een testament zou moeten laten opstellen. Blij met deze beslissing!

- Michel Jonker

Bedankt

25 april 2023

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Rutger van der Heijden

Tijd voor actie

23 april 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

- Eva Kuijpers

Gewoon vertrouwd

13 april 2023

Geweldige notaris, zoals ik had gewenst.

- Jacqueline van Doorn

Goed en snel geregeld

5 april 2023

Opmaken van testament ging zonder teveel juridische taal en daarom prima.

- Barry Veenstra

Domweg fijn

31 maart 2023

Hoopte al dat mijn notaris zo goed zou zijn.

- Marjolein Scholten

Geen nummer, humane afhandeling

20 maart 2023

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Eveline van Wijk

Uitgelichte notarissen uit Roggel

Van Hecke Houben Notarissen B.V.

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 562 143
http://www.vanheckehouben.nl/

Notariskantoor mr F M M Verheesen

Steegstraat 1
6041 EA Roermond
Nederland

0475 318 749
http://www.detelefoongids.nl/bg-l/19715032-Notariskantoor+Mr+P+Verheesen+voorheen+v+Acker/vermelding/

Gerrits & Van Gulick Notarissen – Helden

Willem van Hornestraat 61
5988 AP Helden
Nederland

077 359 0970
http://www.gerrits-vangulick.nl/