Notaris Matsloot

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw notaris zaken in Matsloot?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Matsloot verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Matsloot – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Notaris Matsloot gezocht?

Nu notaris offertes vergelijken

Notaris Matsloot
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Matsloot, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Leutingewolde, Foxwolde en Roderwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Matsloot

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Matsloot kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Matsloot. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Matsloot kan vinden!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Matsloot vinden

Ook al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Matsloot? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de geschikte persoon die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze expeditie. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Matsloot. En door deze tips wordt je zoektocht eenvoudiger dan ooit.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Matsloot te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Matsloot te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Matsloot

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Matsloot?

Het kundige notariskantoor in Matsloot sluit nauwgezet aan bij je behoeften. Het voordeel van een notariskantoor in Matsloot is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Meestal heeft een notariskantoor in Matsloot voor diverse vakgebieden notarissen in dienst. Je kunt dus voor erg veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Matsloot.

Een algemene notaris kan je veelal ook helpen, maar een notariskantoor kun je dikwijls een expliciet specialisme brengen. Een specialist kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Daarmee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een slim notariskantoor in Matsloot je enorm veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Matsloot?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Matsloot te vinden dat bij je past.

Matsloot notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een expeditie begonnen naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van aktes? Overweeg dan zeker in Matsloot een notariskantoor te zoeken voor deze klus. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opstellen kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Matsloot naar een notariskantoor.

Je weet dan sowieso dat je een wettelijk document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uiterst goed van pas indien een samenlevingscontract belangrijk wordt. Meestal is dat pas bij het verbreken van de regeling in kwestie. Je wil dan dat alles begrijpelijk is beschreven, fatsoenlijk is beschreven en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Niettemin is het opheffen van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Matsloot via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten opheffen. Vraag in Matsloot je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Matsloot?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Matsloot.

Kosten notaris Matsloot

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen een normale jurist en een notaris. Dit is toch de allereerste stap die je moet zetten. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een bezwaar. Een notaris daarentegen is de partij die in het bijzonder gestructureerd is op de notariële zaken. Het is een professional met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Matsloot is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de taken van een notaris zijn over en weer niet uitwisselbaar.

De tarieven van een notaris kantoor in Matsloot kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Matsloot

Nu notarissen uit Matsloot vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Matsloot vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Matsloot

Als je een goedkope notarispraktijk in Matsloot zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnentreden wat je tegenkomt. Indien je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je past. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Matsloot. Als de klus begrijpelijk is, is het veel eenvoudiger om een passend tarief af te spreken.

Gaat je wens enkel over het verkrijgen van raadgeving? Of wil je bovendien een akte laten opstellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Matsloot zien we over het algemeen een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de buurt met gemiddelde ervaring. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag uiteraard iets lager liggen, en tegenovergesteld voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Matsloot op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Matsloot vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Matsloot notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Gelukkig! Hier helpen we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Matsloot aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt gauw beantwoord door een aantal partijen die voor jou boeiend zijn. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het moment dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Matsloot je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wanneer je in Matsloot een notarispraktijk zoekt, is het belangrijk om niet langer te wachten en nu nog een gratis en vrijblijvende aanbieding aan te vragen. Je kunt altijd nog nog besluiten om een andere optie te proberen, maar via onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing vandaag nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Matsloot

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Matsloot en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Matsloot

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Matsloot terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Matsloot

Offertes vlot binnen

22 juli 2022

De offertes waren gauw binnen en dus konden we vlot met een notaris in zee.

- Joris Vink

Notariële bijstand was prettig

13 juli 2022

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Tom van de Wal

Vertrouwelijke notaris ingeschakeld

6 juli 2022

Zeer betrouwbaar en gepast advies gekregen door de notaris.

- Sebastiaan Jansen

Betrouwbare notaris gevonden

27 juni 2022

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de notaris.

- Johannes Brouwer

Top begeleid van begin tot beëindiging proces

26 juni 2022

Snelle en directe behandeling van de procedure. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Jeffrey Blom

Zoals bedacht

15 juni 2022

Aanbod was keurig.

- Remco Groen

Zorgen uit handen

8 juni 2022

De erfenis geregeld krijgen is al onaangenaam en vervelend genoeg. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Erik de Bruijn

Had dit veel eerder moeten doen

3 juni 2022

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope notaris, heb ik via notaris-kaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Klaas Martens

Persoonlijk bijgestaan

28 mei 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Manon Verhoeven

Uitgelichte notarissen uit Matsloot

Bosscher Janssens notarissen

emmaplein 3
9711 AP Groningen
Nederland

050 527 0110
http://www.bosscherjanssens.nl/

De Vries & Doornbos advocaten & belastingkundige

Kraneweg 19
9718 JD Groningen
Nederland

050 313 5145
http://www.devries-doornbos.nl/

Forum Notarissen

Noorderhaven 34
9712 VL Groningen
Nederland

050 318 5188
https://www.forumnotariaat.nl/