Notaris Ravenswoud

Ben jij opzoek naar een professionele notaris in Ravenswoud die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Ravenswoud verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Ravenswoud – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Ravenswoud gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris Ravenswoud
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ravenswoud, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Haule, Waskemeer en Langedijke bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Ravenswoud

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Ravenswoud is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris uit Ravenswoud. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris uit Ravenswoud kan vinden!

Spring direct naar:

Een goede notaris Ravenswoud vinden

Ben je op zoek naar een professionele notaris in Ravenswoud? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk gemakkelijk vanuit notaris-kaart.nl. Door ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een verstandige notaris in Ravenswoud die aansluit op je behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Ravenswoud in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het inhuren of consulteren van een notaris in Ravenswoud meestal alsnog een geschikte keuze.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Ravenswoud in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de eerstvolgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Ravenswoud te vinden, ook al is dit niet gedwongen:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en behandeling van een nalatenschap

Als je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een bedrijfspand, krijg je bovendien te maken met een notaris. Maar ook als je een onderneming wilt beginnen en van bepaalde rechtsvormen gebruik gaat maken, komt een notaris in Ravenswoud om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Ravenswoud

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Ravenswoud?

Het juiste notariskantoor in Ravenswoud sluit precies aan bij je wensen. Een van de vele voordelen van een notariskantoor in Ravenswoud is dat er verschillende notarissen werken die je tevens kunnen helpen. Je zult bij een notariskantoor in Ravenswoud dan ook notarissen voor verschillende soorten expertises zien rondlopen. Je kunt derhalve voor een heel breed spectrum aan opdrachten terecht bij een notariskantoor in Ravenswoud.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft doorgaans ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Toch zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Wat dat betreft kan een vertrouwd notariskantoor in Ravenswoud je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Ravenswoud?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Ravenswoud te vinden dat bij je past.

Ravenswoud notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je een expeditie gestart naar die perfecte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opmaken van aktes? Overweeg dan zeker in Ravenswoud een notariskantoor te zoeken voor deze taak. Ook het opstellen van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Ravenswoud via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan immer gegarandeerd van een wettelijk document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De rechtmatigheid van het geschrift is namelijk zeer van belang wanneer het noodzakelijk is dat hetgeen in het geschrift staat ook uitgevoerd wordt. Vaak is dat pas bij het eindigen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, wettelijk is en dat er zonder enige twijfel is vastgelegd hoe de distributie van bezittingen eruit moet komen te zien.

Desalniettemin is het afbreken van een verbinding niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Ravenswoud via notariskantoor is opgemaakt te laten ontbinden. In ieder geval een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in Ravenswoud je notariskantoor naar de condities!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Ravenswoud?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Ravenswoud.

Notaris kosten Ravenswoud

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een gewone jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de persoon die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Hierdoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Ravenswoud stelt bijvoorbeeld de documenten op die komen kijken bij het uitreiken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opstellen van aktes, kunnen niet door een gewone jurist worden gedaan.

Er zijn diverse manieren om de kosten van een notaris kantoor in Ravenswoud op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Ravenswoud

Nu notarissen uit Ravenswoud vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Ravenswoud vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Ravenswoud

Wanneer je een goedkope notarispraktijk in Ravenswoud zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor ingaan wat je tegenkomt. Als je een paar makkelijke stappen doorloopt, kom je uit bij een oplossing die wel bij je past. Via deze stappen weet je zeker dat je een juiste partij zal vinden. Als je voor jezelf helder hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Ravenswoud. Hij moet immers wel weten wat je nu exact van hem of haar wilt.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor als voorbeeld het aanschaffen van een pand of wil je tevens een overeenkomst op laten stellen? Door daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk simpeler worden. Over het algemeen genomen zien we bij een notarispraktijk in Ravenswoud een standaard uurtarief van €150. Voor de beginnende notarissen zal dit bedrag natuurlijk iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Ravenswoud op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Ravenswoud vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Ravenswoud notarispraktijk offertes wilt opvragen? Fijn! Hier begeleiden we je graag bij! Via ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Ravenswoud aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw voorkeuren.

Je vraagt simpel via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je offerteaanvraag wordt snel beantwoord door een aantal partijen die voor jou interessant zijn. Uiteraard is dit hele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze permanent hebt gemaakt om in Ravenswoud je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk gesprek kun je dan je behoeften verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag meteen nog je vrijblijvende en kosteloos aanbiedingen op indien je in Ravenswoud een notarispraktijk zoekt. Later kun je altijd nog een andere route bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Ravenswoud

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Ravenswoud en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Ravenswoud

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Ravenswoud terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Ravenswoud

De notaris was erg bereikbaar

1 maart 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Maaike Willemsen

Zoals verwacht

18 februari 2024

Goed aanbod ontvangen.

- Ronald de Jonge

Gewoon perfect!

14 februari 2024

Geweldig verzorgd! Super!

- Johanna Huisman

Helder totaalbeeld van de kosten ontvangen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

8 februari 2024

- Natascha de Boer

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

24 januari 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Chantal Hofman

Zijn prima bijgestaan in de procedure

18 januari 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Richard van der Heijden

Aanrader

13 januari 2024

Uit eigen ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Martin Bosch

Top begeleid van begin tot beëindiging traject

1 januari 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Evelien de Wit

Altijd bereikbaar voor aanvragen

29 december 2023

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer aangenaam.

- Anita van der Linden

Uitgelichte notarissen uit Ravenswoud

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Notaris De Werven Netwerk Notarissen

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Engelen, Notaris, mediaton, (echt)scheidingen, boedels en agrarisch recht

Linthorst Homanweg 3
9422 EC Smilde
Nederland

0592 412 636
http://www.notariaatengelen.nl/