Notaris Appelscha

Zoek jij een professional voor jouw notaris zaken in Appelscha?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Appelscha verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Appelscha – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Appelscha gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Appelscha
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Appelscha, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Ravenswoud, Fochteloo en Oosterwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Appelscha

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Appelscha kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Appelscha vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Appelscha kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Appelscha vinden

Ook al voor een langere tijd aan het zoeken naar een notaris in Appelscha? Het kan lastig zijn om uit te komen bij de goede persoon die jouw juridische zaken en aktes onder handen kan nemen. Wij snappen dit maar al te goed. Door het flinke aanbod is het complex om de passende partijen nog te vinden. Maar gedurende deze expeditie zullen wij er tevens voor je zijn. Op deze pagina zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven voordat je op zoek gaat naar een notaris in Appelscha. En met deze tips wordt je zoektocht leuker dan ooit.

Je bent in ieder geval verplicht om een notaris in Appelscha te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de volgende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in Appelscha te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Appelscha

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Appelscha?

Enkele mensen zijn zoekende naar waar ze exact een notariskantoor in Appelscha voor nodig hebben. Een notariskantoor in Appelscha kan je onder andere begeleiden met het opstellen van een wilsbeschikking of het verwerken van een erfenis. Daarbuiten is een notariskantoor in Appelscha de uitverkoren partij die je kan bijstaan met het opstellen van verschillende notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Bijna iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Appelscha moet zoeken.

Een kantoor is derhalve niet uitsluitend in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Overigens kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Niettemin zijn er diverse denkbare scenario`s waar je een kenner aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je achteraf ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Appelscha je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Appelscha?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Appelscha te vinden dat bij je past.

Appelscha notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn vele voordelen aan het zoeken in Appelscha naar een notariskantoor. Ten eerste kan deze je flink wat geld besparen bij de aanschaf van een woning of kantoorpand. Hier kan je denken aan onder andere lagere kosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van begeleiding voorzien. De notaris in Appelscha weet alles over de authentieke akten en andere soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor als voorbeeld een contract.

Daarbuiten zal je door de notaris veel tijd over kunnen houden. Het opmaken van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Appelscha notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Appelscha?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Appelscha.

Notaris kosten Appelscha

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een reguliere jurist en een notaris. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisme.

Het notaris kantoor in Appelscha stelt onder andere de stukken op die komen kijken bij het verstrekken van een krediet of bij het opmaken van een wilsbeschikking. De werkzaamheden van een jurist en de taken van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

De prijzen van een notaris kantoor in Appelscha kunnen als volgt worden gespecificeerd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Appelscha

Nu notarissen uit Appelscha vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Appelscha vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notarispraktijk Appelscha

Indien je een goedkope notarispraktijk in Appelscha zoekt, kun je beter niet het allereerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Indien je een paar eenvoudige stappen doorloopt, kom je uit bij een uitkomst die wel bij je aansluit. Door deze stappen weet je immers dat je een passende partij zal vinden. Door helder te zijn in wat je wilt, kun je meestal in contact komen met een notarispraktijk in Appelscha die nauwkeurig past bij je behoefte. Hij moet immers wel weten wat je nu precies van hem of haar wil.

Is het uitsluitend maar nodig om begeleiding te krijgen voor bijvoorbeeld het aanschaffen van een huis of wil je bovendien een akte op laten stellen? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook verschillen. Voor een notarispraktijk in Appelscha zien we veelal een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Ga je voor een professional met wat minder ervaring, ben je over het algemeen wat minder duur uit. Ga je voor iemand met wat meer ervaring, betaal je misschien wat meer.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Appelscha op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Appelscha vergelijken

Het is natuurlijk een erg goed plan om eerst een aanvraag voor een offerte de deur uit te doen. In de aanvraag zal je helder moeten zijn in wat je wilt en wat je zoekt. Je weet dan bovendien zeker dat je met een deskundige te maken krijgt, wat zeer belangrijk is in het geval van juridische zaken. Mocht de notarispraktijk in Appelscha iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die onnodig besteed wordt.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek is het een optie om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Appelscha die je voor je hebt. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Appelscha

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Appelscha en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Appelscha

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Appelscha terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Appelscha

Duidelijke gang van zaken

2 maart 2024

Overzichtelijke aanbieding gehad en deze is ook nagekomen. Uitstekend dus.

- Charlotte van Wijk

Goedkope notaris

23 februari 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage tarieven rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en tevreden met de gang van zaken aansluitend.

- René Veenstra

Merci

17 februari 2024

Dank u wel voor de begeleiding en hulp!

- Anouk Scholten

Samenlevingscontract opgemaakt

5 februari 2024

Samenlevingscontract was snel verzorgd. Top!

- Pieter van den Bosch

Merci

22 januari 2024

Merci voor alle hulp en steun!

- Kevin van Wijk

Merci

20 januari 2024

Bedankt voor alle assistentie en steun!

- Ellen de Lange

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

8 januari 2024

Er is in onze zaak door de notaris degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Kim Timmermans

Ze had kennis van zaken

4 januari 2024

Ze was zeer bekwaam en kundig. Formidabel!

- Ruben Vermeulen

We zijn persoonlijk begeleid

27 december 2023

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Marcel van Dam

Uitgelichte notarissen uit Appelscha

Notariskantoor mr. P.T.M. De Vries

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Notaris De Werven Netwerk Notarissen

Venekoterweg 46
8431 HH Oosterwolde
Nederland

0516 513 741
http://www.notarissen-dewerven.nl/

Engelen, Notaris, mediaton, (echt)scheidingen, boedels en agrarisch recht

Linthorst Homanweg 3
9422 EC Smilde
Nederland

0592 412 636
http://www.notariaatengelen.nl/