Notaris Raard

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Raard?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Raard verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Raard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Raard gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Raard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Raard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Hantum, Hiaure en Holwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Raard

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Raard kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Raard. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een kundige notaris Raard vinden

In ieder geval al voor een langere periode aan het zoeken naar een notaris in Raard? Het is niet altijd makkelijk om bij de juiste persoon uit te komen, die jouw juridische zaken en officiële documenten onder zijn hoede kan nemen. Wij begrijpen dit maar al te goed. Door het behoorlijke aanbod is het lastig om de geschikte partijen nog te herkennen. Maar gedurende deze speurtocht zullen wij er tevens voor je zijn. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, voordat je op zoek bent naar een notaris in Raard. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo moeizaam als eerder.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Raard te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de opvolgende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Raard te vinden, ook al is dit niet vereist:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Alle notarissen uit Raard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Raard?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je precies een notariskantoor in Raard nodig hebt. Een notariskantoor in Raard zal je bijstaan met vrijwel alles wat relatie heeft op familierechtelijke zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in Raard er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk daarbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Vrijwel iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus belangrijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Raard moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak verder helpen, maar een notariskantoor kan je doorgaans een speciaal specialisatie brengen. Desondanks zijn er allerlei denkbare situaties waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je daarna ook niet voor complexe verrassingen te staan. Wat dat betreft kan een competent notariskantoor in Raard je heel erg veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Raard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Raard te vinden dat bij je past.

Raard notariskantoor samenlevingscontract en testament

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij tevens zou moeten kiezen voor een Raard notarispraktijk, je zult nu simpelweg flink veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je behoorlijk geld besparen bij de aanschaf van een huis of bedrijfspand. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Raard weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker dat jij altijd weer aan de eisen zult voldoen voor onder andere een overeenkomst.

Verder bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opstellen van een akte is een zeer zorgvuldige en tijdrovende taak. Je wil hier zelf uiteraard zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Door in Raard een notariskantoor te vinden, bespaar je jezelf behoorlijk inspanning.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Raard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Raard.

Kosten notaris Raard

De prijzen zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Raard. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan wel de methode om een vaardig notaris kantoor in Raard te vinden? Je vraagt gewoon via ons meerdere offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de aantrekkelijkste keuze. De onkosten van een notaris kantoor in Raard worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet acuut waar je aan toe bent.

Er zijn aparte manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Raard op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Raard

Nu notarissen uit Raard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Raard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Raard

Er zijn allerlei aanleidingen waarom de onkosten voor een notarispraktijk in Raard kunnen afwijken. De ene notarispraktijk in Raard is uiteraard de andere niet. Prijzen kunnen stevig verschillen op basis van ervaring en kundigheid, en bovendien op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in Raard vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Raard die erg veel ervaring heeft of enorm veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er hierbij wel op dat de notaris van jouw keuze wel aansluit bij jouw omstandigheid. Probeer echt te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Raard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Raard vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Raard notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier ondersteunen we je graag bij! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Raard aan een notarispraktijk koppelen die past bij je behoeften.

Je vraagt makkelijk via onze offerte-aanvraag drie offertes op en je aanvraag wordt spoedig beantwoord door sommige partijen die voor jou boeiend zijn. Logischerwijs is dit hele proces vrijblijvend en gratis, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Raard je notarispraktijk uit te zoeken. In een persoonlijk contact kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag nu nog je vrijblijvende en gratis aanbiedingen op wanneer je in Raard een notarispraktijk zoekt. Later kun je over het algemeen nog een alternatieve weg bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je vandaag al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Raard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Raard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Raard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Raard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Raard

Eindelijk een samenlevingscontract

7 juli 2024

Na jaren bijeen wonen alles toch maar formeel gemaakt. Geeft een stuk rust.

- Johanna de Lange

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was noodzakelijk.

1 juli 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Sabine Visser

Zoals bedacht

28 juni 2024

Prima aanbod gekregen.

- Antonius Meijer

Notariële begeleiding was prettig

19 juni 2024

Geholpen door iemand die enorm met me meeleeft, geweldig fijn.

- Petronella Veenstra

Vliegensvlug een deskundige professional

9 juni 2024

Na de offertes direct de goede keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Thomas Evers

Afhandeling uit handen

6 juni 2024

De erfenis geregeld krijgen is al ingewikkeld en vervelend genoeg. De notaris die we daar gevonden hebben heeft ons hierin ontzorgd zover dat kon, zeer prettig.

- Renate van der Meulen

Prima afhandeling testament!

1 juni 2024

Ik was bang dat het erg ingewikkeld zou worden en hoofdzakelijk: duur. Niets is minder waar.
Begrijpelijk betaal je voor het werk van de notaris maar ik begreep ook nog eens waarvoor wat betreft
de herroeping van mijn testament. Erg prettig.

- Elisabeth Maas

We zijn persoonlijk bijgestaan

24 mei 2024

Elke stap werd goed gefundeerd . Erg tevreden met het proces.

- Ingrid van de Velden

Onderzoek was noodzakelijk en is grondig gedaan

15 mei 2024

Er is in onze zaak door de notaris gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Maurice van Dam

Uitgelichte notarissen uit Raard

Notarispraktijk mr. G. Huizinga B.V.

Doniawei 75
9104 GJ Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Notaris Leegstra

Blauhússtrjitte 2
9104 EV Damwâld
Nederland

0511 421 201
http://www.notarisleegstra.nl/

Hellema Notaris B.V.

Hogepol 18
9101 LZ Dokkum
Nederland

0519 294 915
http://www.hellemanotarissen.nl/