Notaris Piaam

Behoefte aan een ijzersterke notaris uit Piaam die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Piaam verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Piaam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Notaris Piaam gezocht?

Een notaris in Piaam vinden

Notaris Piaam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Piaam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Schraard, Wons en Cornwerd bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Piaam

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Piaam is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Piaam vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Piaam vinden

Ben je misschien op zoek naar een notaris in Piaam? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige persoon die je juridische zaken en documenten onder handen kan nemen. Wij snappen dit als geen ander. Mogelijkerwijs zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig zijn wij er voor je om je bij te staan in deze zoektocht. We laten dan ook alles aan bod komen wat jij nodig hebt, wanneer je op zoek bent naar een notaris in Piaam. Door deze tips is het vinden van een notaris bij lange na niet meer zo lastig als eerder.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Piaam te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de onderstaande gevallen een notaris in Piaam te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Alle notarissen uit Piaam

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Piaam?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt voor welke zaken je exact een notariskantoor in Piaam nodig hebt. Een notariskantoor in Piaam kan je onder andere assisteren met het opstellen van een testament of het verwerken van een erfenis. Daarnaast is het zo dat een notariskantoor in Piaam er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Denk hierbij aan een hypotheekakte of aan een akte van overdracht. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus van belang om wel te weten hoe je een notariskantoor in Piaam moet zoeken.

Een algemene notaris kan je meestal verder helpen, maar een notariskantoor kan je veelal een bijzonder specialisatie brengen. Een expert kan je vaak net even iets extra’s brengen, wanneer de gebeurtenis erom vraagt. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Piaam je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Piaam?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Piaam te vinden dat bij je past.

Piaam notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien redenen kunnen opnoemen waarom jij mede zou moeten kiezen voor een Piaam notarispraktijk, je zult nu simpelweg heel veel voordeel ondervinden bij deze partij. Ten eerste kan deze je veel geld besparen bij de aankoop van een woning of bedrijfspand. Hier kan je denken aan bijvoorbeeld minder onkosten op de akte van hypotheek, de notaris zal je immers van raad voorzien. In Piaam bij een notariskantoor ben je aan het goede adres voor een samenlevingscontract en een testament. Je weet dus immer dat deze documenten begrijpelijk en wettelijk zijn.

Tevens bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die meerdere huizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. Door in Piaam een notariskantoor te zoeken, bespaar je jezelf behoorlijk overlast.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Piaam?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Piaam.

Wat zijn de kosten van een notaris kantoor Piaam

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen een reguliere jurist en een notaris. Het is toch de allereerste stap die je moet zetten. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en hulp. Je kunt onder andere denken aan een verweerschrift. Een notaris richt zich overwegend op notariële zaken en aktes. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Piaam is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken van een jurist en de werkzaamheden van een notaris zijn wederzijds niet uitwisselbaar.

Er zijn allerlei manieren om de prijzen van een notaris kantoor in Piaam op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Piaam

Nu notarissen uit Piaam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Piaam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Piaam

De tarieven voor een notarispraktijk in Piaam kunnen sterk uiteen lopen om aparte aanleidingen. De ene notarispraktijk in Piaam is biologisch de andere niet. Wat een notaris kost kan stevig uiteen lopen op basis van ervaring, specialisatie, kennisgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Piaam die net begonnen is, of uit alleen één of twee notarissen bestaat, kost doorgaans iets minder als een notarispraktijk in Piaam die veel massiever is opgezet en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Piaam te zoeken is door aparte aanbiedingen te vergelijken en de minst dure te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel aansluit bij jouw situatie. Kijk wel of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Piaam op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Piaam vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Piaam notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij bijstaan! Ons netwerk is namelijk best groot waardoor ook in Piaam een notarispraktijk te traceren is die nauwlettend aansluit op je voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo makkelijk vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je allerbeste keuze voor een in Piaam gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk onderhoud kun je dan je behoefte verder kenbaar maken.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog je vrijblijvende en kosteloos offertes op als je in Piaam een notarispraktijk zoekt. Later kun je iedere keer nog een overige route bewandelen, maar wij beloven dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Piaam

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Piaam en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Piaam

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Piaam terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Piaam

Goedkope notaris

23 november 2023

In verband met de oprichting van onze onderneming zochten wij een een betaalbare notaris.
Gauw gevonden bij notaris-kaart en blij gestemd met de haast.

- Ingrid Hofman

Tarieven vielen mee

13 november 2023

De prijzen waren laag, tegen onze verwachting in.

- Kirsten van den Broek

Domweg vertrouwd

12 november 2023

Uitstekende notaris, zoals ik had gehoopt.

- Robertus de Bruin

We zijn persoonlijk bijgestaan

3 november 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Hierdoor zeer tevreden met de afhandeling.

- Björn van der Horst

Eenvoudig goed

27 oktober 2023

Vlot en duidelijk geregeld. Dank!

- Maria Peeters

Aanrader!

9 oktober 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Susanne Hoekstra

Goede begeleiding testament!

3 oktober 2023

Ik was angstig dat het enorm complex zou worden en vooral: duur. Gelukkig was het tegenovergestelde aan de orde.
Ongeacht het werk wat gewoon kritisch gedaan lijkt te zijn, weet ik nu door de uiteenzetting ook precies waar ik voor betaal (herroeping testament). Zeer prettig.

- Gerardus Jacobs

Notariskantoor was top

29 september 2023

Heel fijn met het notariskantoor samengewerkt. Afspraak was afspraa, bijzonder prettig.

- Laura Koster

Prijsopgave was betaalbaar

19 september 2023

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Natasja Jansen

Uitgelichte notarissen uit Piaam

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/