Notaris Schraard

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Schraard die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris Schraard verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Schraard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Schraard gezocht?

Een notaris uit Schraard vinden

Notaris Schraard
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schraard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Idsegahuizum, Piaam en Allingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Schraard

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Schraard kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris uit Schraard. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Schraard kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Schraard vinden

Wil je een geschikte notaris in Schraard vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je immers simpel dankzij notaris-kaart.nl. Via ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Schraard die aansluit op jouw behoefte. In sommige gevallen is het noodzaak om een notaris in Schraard in te roepen, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Schraard niet vereist, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Je bent in ieder geval gedwongen om een notaris in Schraard te vinden voor:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarbuiten om voor de onderstaande gevallen een notaris in Schraard te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een woning of een kantoorpand, krijg je tevens te maken met een notaris. Echter ook als je een handelsbedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Schraard om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Schraard

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Schraard?

Een degelijk notariskantoor in Schraard kan je nauwgezet helpen met de situatie waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Schraard is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Schraard dan ook notarissen voor talloze soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor enorm veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Schraard.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de specialisatie bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een deskundige aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het maximale uit je situatie. Wat dat betreft kan een aardig notariskantoor in Schraard je heel veel geld schelen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Schraard?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Schraard te vinden dat bij je past.

Schraard notariskantoor samenlevingscontract & testament

Er zijn talrijke voordelen aan het zoeken in Schraard naar een notariskantoor. Op de eerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Door het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Schraard weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor bijvoorbeeld een contract.

Daarbuiten bespaart een notariskantoor je ook flink wat tijd. Het opmaken van onder andere een hypotheek akte kost flink wat tijd, al helemaal voor personen die een aantal huizen in bezit hebben. Het is allicht zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Schraard notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Schraard?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Schraard.

Kosten notaris Schraard

Als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Schraard dan is het belangrijk om je te oriënteren op de prijzen. Je wil niet denken dat je goedkoop uit bent, maar gelijktijdig geld kwijt zijn aan iemand die zijn werk niet verstaat, doch je wilt ook niet te veel betalen.

Echter hoe vind je dan echt dat verstandige notaris kantoor in Schraard? Via notaris-kaart.nl vraag je gemakkelijk meerdere offertes op, waarna je je keuze kunt maken. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Schraard door een zorgvuldig gespecificeerde offerte.

De prijzen van een notaris kantoor in Schraard kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Schraard

Nu notarissen uit Schraard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Schraard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris Schraard

De tarieven voor een notarispraktijk in Schraard kunnen best uiteen lopen om verschillende aanleidingen. Er bestaat over en weer aanzienlijk wat onderscheid onder de verschillende notarispraktijken in Schraard. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Als je een notarispraktijk in Schraard vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je vaak wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Schraard die erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in feite de goedkoopste notarispraktijk vinden door offertes op te vragen en daar de goedkoopste van te kiezen. Het is op dat moment wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je wensen. Kijk bovendien of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat verschillen van het andere, zodat je hier een fatsoenlijk beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Schraard op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Schraard vergelijken

Het is natuurlijk een heel goed idee om eerst een aanvraag voor een prijsopgave de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies zoekt. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een deskundige, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzakelijkheid. Je komt er zo ook tijdig achter als de notarispraktijk in Schraard een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt je weer tijd.

De volgende stap is het voeren van een kennismakingsgesprek. Dankzij dit onderhoud krijg je meer inzicht in wat de notarispraktijk in Schraard voor jou kan betekenen. Je kunt dan ogenblikkelijk kijken of het fijn klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Schraard

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Schraard en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Schraard

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Schraard terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Schraard

Moment voor actie

20 april 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

- Robert Meijer

Samenlevingscontract verzorgd

13 april 2024

Samenlevingscontract was vlug afgehandeld. Super!

- Rogier Gerritsen

Notarieel gewoon goed

4 april 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Susanne Bos

Ervaring met notaris was top

29 maart 2024

Het notariskantoor waar we mee hebben samengewerkt was super! Afspraken werden mooi op tijd nagekomen!

- Margaretha Kuiper

Inderdaad zoals vermoed

22 maart 2024

Offerte was passend.

- Dirk Vermeulen

Door lastige periode heen geholpen

11 maart 2024

Pittige tijd achter de rug, maar notaris heeft zorgvuldig de erfenis verdeeld en alles in goede banen geleid.

- Kevin van Loon

Vlot en passende notaris gevonden

4 maart 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Barry Martens

Door moeilijke tijd heen geholpen

2 maart 2024

Door de notaris zijn we door een vervelende periode heengeloodst. Erfenis is keurig verdeeld.

- Mark van de Pol

Super!

23 februari 2024

Na het selecteren van een notaris via notaris-kaart konden we vlot antwoorden krijgen wat betreft
het erfrecht. De verzoeken die we hadden werden snel en glashelder beantwoord.

- Rogier Brouwer

Uitgelichte notarissen uit Schraard

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/

Notaris Heeres

Noorderhaven 62
8861 AP Harlingen
Nederland

0517 430 101
https://www.notarisheeres.nl/