Notaris Wons

Behoefte aan een top notaris in Wons die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar notaris Wons verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit Wons – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris Wons gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Wons
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wons, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Idsegahuizum, Piaam en Allingawier bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Wons

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Wons is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in Wons vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste notaris van Wons kunt vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Wons vinden

Ben je op zoek naar een deskundige notaris in Wons? Dan hebben we goed bericht voor je! Een competente notaris vind je immers eenvoudig via notaris-kaart.nl. Wij hebben een breed portefeuille en daarmee vind je in minder dan enkele momenten een handige notaris in Wons voor je opdracht. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Wons in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar evenals als het optioneel is, is het aannemen of consulteren van een notaris in Wons vaak alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van de volgende zaken wilt organiseren, ben je immer verplicht om een notaris in Wons in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten zeerste aan om een notaris in Wons te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een woning of een bedrijfspand, krijg je zeker weten te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Wons om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Wons

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Wons?

Bepaalde mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Wons voor nodig hebben. Een notariskantoor in Wons zal je begeleiden met vrijwel alles wat relatie heeft op familiaire zaken zoals onder andere een erfenis of een testament. Tevens is het zo dat een notariskantoor in Wons er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opstellen. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Zo goed als iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in Wons moet zoeken.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je überhaupt verder te helpen, maar heeft vaak ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Allicht kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Desalniettemin zijn er allerlei denkbare gevallen waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hier haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Wons je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Wons?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Wons te vinden dat bij je past.

Wons notariskantoor testament en samenlevingscontract

Ben je een speurtocht gestart naar die geschikte notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan absoluut eens inspireren door in Wons een notariskantoor te raadplegen. Tevens het opmaken van een notarieel wilsbeschikking is iets wat mensen in Wons via notariskantoor willen laten doen.

Je weet dan überhaupt dat je een rechtsgeldig document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is gedocumenteerd. Dit komt buitengewoon goed van pas wanneer een samenlevingscontract relevant wordt. Meestal is dat pas bij het opheffen van de regeling in kwestie. In dit soort tijden is het van waarde dat het geschrift begrijpelijk is, wettig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de verdeling van goederen eruit moet komen te zien.

Toch is het opheffen van een relatie niet de enige aanleiding om een samenlevingscontract wat in Wons via notariskantoor is opgemaakt te laten beëindigen. Een samenlevingscontract komt tevens te vervallen indien een liefdesrelatie wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je kunt het slimste in Wons je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Wons?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Wons.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Wons

Alvorens je te verdiepen in de prijzen is het belangrijk om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de passende keuze te komen. Een jurist is de professional die de algemene zaken zal bekijken op juridisch gebied. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een verweerschrift. Een notaris anderzijds is de partij die in het speciaal gestructureerd is op de notariële zaken. Hierdoor is het een professional met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Wons is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, bijvoorbeeld het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

De onkosten van een notaris kantoor in Wons kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Wons

Nu notarissen uit Wons vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Wons vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Wons

De kosten voor een notarispraktijk in Wons kunnen best uiteen lopen om talloze aanleidingen. Er bestaat wederkerig aanzienlijk wat verschil tussen de diverse notarispraktijken in Wons. Wat een notaris kost kan flink uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, kennisgebieden en hoeveelheid opdrachten.

Indien je een notarispraktijk in Wons vindt die nog niet zo lang bestaat of erg klein is, ben je doorgaans wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in Wons die zeer veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Je kunt in theorie de goedkoopste notarispraktijk vinden door aanbiedingen op te vragen en daar de minst dure van te kiezen. Let er daarbij wel op dat de notaris van je keuze wel past bij je situatie. Kijk ook of je kunt achterhalen wat het ene notariskantoor in prijs laat variëren van het andere, zodat je hier een goed beeld bij krijgt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Wons op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Wons vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Wons notarispraktijk aanbiedingen wilt aanvragen? Goed! Hier helpen we je graag bij! Ons netwerk is immers enorm groot waardoor ook in Wons een notarispraktijk te traceren is die zorgvuldig aansluit op jouw voorkeuren en behoeften.

Dankzij onze offerte-aanvraag kun je simpel in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit volkomen kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot je beste keuze voor een in Wons gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Wanneer je in Wons een notarispraktijk zoekt, is het verstandig om niet langer te wachten en vandaag nog een kosteloos en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Je kunt natuurlijk nog beslissen om een alternatieve optie te proberen, maar met onze offertes heb je geheid succes en begint je besparing direct nog.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Wons

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Wons en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Wons

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Wons terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Wons

Een persoon die snapt waar die het over heeft

20 mei 2024

Vlug de juiste man ontdekt. Bedankt!

- Mirjam de Boer

Goedkope notaris

13 mei 2024

We waren op zoek naar een notaris die lage kosten rekende, wegens onze opstartfase.
Gelukt via notaris-kaart en content met de gang van zaken daarna.

- Jacoba Boer

Content met beslissing

5 mei 2024

Naderhand content dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Eva Molenaar

Geen zorgen gehad

2 mei 2024

Te maken krijgen met een erfdeel is al verdrietig op zich. Gelukkig hebben we door
de gevonden notaris daarin een zorg minder gehad.

- Marleen Schipper

Tijd voor actie

22 april 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn notaris stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

- Nancy Willemsen

Ze had kennis van zaken

17 april 2024

Onze notaris had overduidelijk kennis van zaken. Geweldig!

- Ilona van der Meulen

Top raadgeving gekregen!

12 april 2024

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op notaris-kaart.

- Judith van der Meulen

Tarieven vielen mee

31 maart 2024

De tarieven waren laag, tegen onze verwachting in.

- Laura Visser

Zoals verwacht

25 maart 2024

Aanbieding was passend.

- Anouk Kramer

Uitgelichte notarissen uit Wons

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/