Notaris Makkum

Behoefte aan een top notaris in Makkum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Notaris-kaart zorgt dat jij die op zoek bent naar notaris Makkum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Makkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Makkum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Notaris Makkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Makkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Allingawier, Schraard en Wons bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Makkum

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Makkum kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Makkum. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een professionele notaris Makkum vinden

Ben je op zoek naar een juiste notaris in Makkum? Dan hebben we goed bericht voor je! Een geschikte notaris vind je namelijk simpel bij notaris-kaart.nl. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een kundige notaris in Makkum die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet voor alles verplicht om een notaris in Makkum in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit van tevoren rustig na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het inhuren of raadplegen van een notaris in Makkum regelmatig alsnog een verstandige keuze.

Indien je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Makkum in de arm te nemen:

 • Een testament op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren daarnaast om voor de volgende gevallen een notaris in Makkum te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afwikkeling van een nalatenschap

Overigens speelt een notaris in Makkum een importante rol in zaken rondom het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een huis. Maar ook bij executie veilingen en het oprichten van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in Makkum om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Makkum

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Makkum?

Het geschikte notariskantoor in Makkum sluit precies aan bij je wensen. Het voordeel van een notariskantoor in Makkum is dat er gewerkt wordt met meerdere notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Makkum dan ook notarissen voor verschillende soorten kennisgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verscheidene projecten terecht bij een notariskantoor in Makkum.

Een algemene notaris kan je meestal ook helpen, maar een notariskantoor kun je meestal een expliciet specialisatie brengen. Desalniettemin zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een specialist aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Hiermee haal je ook het meeste uit je situatie. Vaak kan een kundig notariskantoor in Makkum je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Makkum?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Makkum te vinden dat bij je past.

Makkum notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je op zoek naar een competente notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opmaken? Laat je dan vooral eens inspireren door in Makkum een notariskantoor te raadplegen. Wanneer je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook doorgaans terecht bij een expeditie in Makkum naar een notariskantoor.

Je weet dan hoe dan ook dat je een legaal document krijgt, waarin alles duidelijk en juridisch juist is beschreven. Dit komt uitermate goed van pas als een samenlevingscontract belangrijk wordt. Vaak is dat pas bij het opheffen van de overeenkomst in kwestie. Je wil op dat moment dat alles helder is beschreven, correct is beschreven en dat het zonder enige aarzeling duidelijk is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de distributie eruit komt te zien.

Niettemin is het verbreken van een liefdesrelatie niet de enige beweegreden om een samenlevingscontract wat in Makkum via notariskantoor is opgesteld te laten verbreken. Een samenlevingscontract komt altijd te vervallen als een verbinding wordt omgezet in een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Vraag in Makkum je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Makkum?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Makkum.

Kosten notaris Makkum

Indien je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Makkum dan is het slim om je te oriënteren op de prijzen. Je wilt namelijk niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar gelijktijdig wil je ook voorkomen dat je goedkoop uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Maar hoe vind je dan wel dat juiste notaris kantoor in Makkum? Je vraagt natuurlijk via ons sommige offertes op en je maakt op basis daarvan gewoon de slimste keuze. Je weet snel wat je kwijt bent aan een notaris kantoor in Makkum met een secuur gespecificeerde offerte.

Er zijn diverse manieren om de tarieven van een notaris kantoor in Makkum op te bouwen. Dit zijn de meest voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Makkum

Nu notarissen uit Makkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Makkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Makkum

De tariefstelling voor een notarispraktijk in Makkum kunnen best uiteen lopen om verschillende aanleidingen. Er bestaat wederkerig best wat verschil onder de aparte notarispraktijken in Makkum. Wat een notaris kost kan erg uiteen lopen op basis van ervaring, specialismes, vakgebieden en aantal opdrachten.

Een notarispraktijk in Makkum die net begonnen is, of uit slechts één of twee notarissen bestaat, kost gemiddeld iets minder als een notarispraktijk in Makkum die veel groter is opgericht en tientallen notarissen onder contract heeft.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in Makkum te vinden is door verschillende offertes te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Tracht wel te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen beslissing neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Makkum op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Makkum vergelijken

Heb je voor jezelf besloten dat je in Makkum notarispraktijk aanbiedingen wilt opvragen? Goed! Hier kunnen wij je namelijk uitstekend bij assisteren! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Makkum aan een notarispraktijk verbinden die past bij je wensen.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je gemakkelijk in het bezit komen van drie aanbiedingen op maat en je kunt zo simpel vergelijken. Logischerwijs is dit gehele proces vrijblijvend en kosteloos, tot het ogenblik dat jij je keuze definitief hebt gemaakt om in Makkum je notarispraktijk uit te zoeken. Aansluitend kun je in een consult of tijdens een afspraak je behoeften verder uiteen zetten.

Wanneer je in Makkum een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en direct nog een kosteloos en vrijblijvende offerte aan te vragen. Later kun je altijd nog een andere route bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je direct al start met besparen op je kosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Makkum

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Makkum en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Makkum

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Makkum terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Makkum

Blij met besluit

17 april 2024

Achteraf blij dat ik mijn notaris via notaris-kaart heb gezocht.

- Ruud van de Wal

Geen nummer, menselijke afhandeling

8 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Super.

- Gerardus Kok

Bekwame notaris in arm genomen

6 april 2024

Ons samenlevingscontract is vakkundig en gauw opgesteld.
Er zaten wat extra haken en ogen aan bij ons maar hij heeft dit helder en bekwaam afgehandeld.
Ook vielen de kosten ons erg mee.

- Roel Scholten

De stap naar een samenlevingscontract gezet

26 maart 2024

Momentje getwijfeld of het nodig was, maar niettemin alles maar op papier laten zetten. Geeft een hoop rust.

- Robert Molenaar

Zoals bedacht

21 maart 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Angelique Hofman

Domweg uitstekend

11 maart 2024

Hoopte al dat mijn notaris zo passend zou zijn.

- Angelique Peeters

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

4 maart 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Nicole de Bruijn

Uiteindelijk een samenlevingscontract

1 maart 2024

Momentje getwijfeld of het benodigd was, maar toch alles maar op papier laten zetten. Geeft een heleboel rust.

- Guido Willems

Door raad en daad geholpen

23 februari 2024

Een professional gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Uitstekend!

- Michiel van de Wal

Uitgelichte notarissen uit Makkum

Notaris IJdema

Voorstraat 41
8801 LA Franeker
Nederland

0517 395 325
http://www.notarisijdema.nl/

Notarispraktijk mr. H.J. Hettema

Zuidoostersingel 51
8861 GD Harlingen
Nederland

0517 412 686
http://www.jelsma-koelma.nl/

Detmar Notaris Mr L A

Eekwerdlaan 2
8701 LS Bolsward
Nederland

0515 572 455
http://www.detmartroost.nl/