Notaris Opeinde

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw notaris zaken in Opeinde?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Opeinde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Opeinde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Notaris Opeinde gezocht?

Een notaris uit Opeinde vinden

Notaris Opeinde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opeinde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Drachten, De Wilgen en Smalle Ee bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Opeinde

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in Opeinde kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde notariskantoor binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een notaris in Opeinde. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste notaris van Opeinde kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris Opeinde vinden

Ben je zoekende naar een juiste notaris in Opeinde? Dan kunnen we je gerust stellen! Een geschikte notaris vind je namelijk eenvoudig met notaris-kaart.nl. We hebben een royaal portfolio en hiermee vind je in minder dan enkele momenten een handige notaris in Opeinde voor je project. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in Opeinde in te roepen. Wij adviseren dan ook om dit eerst rustig na te gaan. Maar tevens als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in Opeinde regelmatig alsnog een geschikte keuze.

Je bent in elk geval verplicht om een notaris in Opeinde te vinden voor:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de opvolgende gevallen een notaris in Opeinde te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en afhandeling van een erfenis

Indien je onroerend goed wilt aan- of verkopen, bijvoorbeeld een huis of een bedrijfspand, krijg je ook te maken met een notaris. Maar tevens indien je een concern wilt oprichten en van bepaalde rechtsvormen gebruik wilt maken, komt een notaris in Opeinde om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Opeinde

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Opeinde?

Een goed notariskantoor in Opeinde kan je juist helpen met de gebeurtenis waar jij een notaris voor wilt inhuren. Het voordeel van een notariskantoor in Opeinde is dat er gewerkt wordt met verschillende notarissen. Je zult bij een notariskantoor in Opeinde dan ook notarissen voor allemaal soorten vakgebieden zien rondlopen. Je kunt dus voor heel veel verschillende projecten terecht bij een notariskantoor in Opeinde.

Een kantoor is daarom niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die uitgerekend de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Echter zijn er verschillende denkbare scenario`s waar je een expert aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je later ook niet voor nare verrassingen te staan. Vaak kan een kundig notariskantoor in Opeinde je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Opeinde?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Opeinde te vinden dat bij je past.

Opeinde notariskantoor samenlevingscontract en testament

Ben je een zoektocht gestart naar die geweldige notaris die in een handomdraai voor jou je kan helpen bij het opstellen van stukken? Laat je dan zeker eens inspireren door in Opeinde een notariskantoor te raadplegen. Als je een notarieel wilsbeschikking wil laten opmaken kom je ook regelmatig terecht bij een speurtocht in Opeinde naar een notariskantoor.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een rechtsgeldig document, waarin alle afspraken expliciet zijn beschreven. De wettigheid van het document is namelijk erg belangrijk indien het noodzakelijk is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat gewoonlijk bij het afbreken van een liefdesrelatie. In dit soort tijden is het van nut dat het geschrift helder is, rechtsgeldig is en dat er zonder enige twijfel is beschreven hoe de distributie van goederen eruit moet komen te zien.

Niettemin is het beëindigen van een relatie niet de enige reden om een samenlevingscontract wat in Opeinde via notariskantoor is opgesteld te laten ontbinden. In ieder geval een trouwerij of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten verbreken. Je kunt het beste in Opeinde je notariskantoor om raadgeving vragen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Opeinde?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Opeinde.

Wat zijn de kosten voor een notaris kantoor Opeinde

Voor je te verdiepen in de kosten is het raadzaam om het verschil tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de goede keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische aangelegenheden en raadgeving. Denk hier met name aan adviezen of aan het schrijven van beroepschriften. Een notaris daartegenover is de partij die in het speciaal gericht is op de notariële zaken. Het is een pro met een hoge mate van vakkennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in Opeinde is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een normale jurist worden gedaan.

Er zijn verschillende manieren om de tariefstellingen van een notaris kantoor in Opeinde op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Opeinde

Nu notarissen uit Opeinde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Opeinde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De meest betaalbare notaris Opeinde

Als je een goedkope notarispraktijk in Opeinde zoekt, kun je beter niet het eerste kantoor binnenstappen wat je tegenkomt. Met een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Via deze stappen weet je zeker dat je een competente partij zal vinden. Wanneer je voor jezelf scherp hebt wat je wilt, helpt het je om een fatsoenlijk uurtarief te krijgen bij een notarispraktijk in Opeinde. Als de opdracht duidelijk is, is het namelijk gemakkelijker om een passend uurtarief af te spreken.

Is het enkel maar nodig om raadgeving te krijgen voor onder andere het overnemen van een woonhuis of wil je ook een overeenkomst op laten maken? Afhankelijk van je wens kan het tarief ook afwijken. Voor een notarispraktijk in Opeinde zien we doorgaans een uurtarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de omgeving met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets minder hoog liggen, en tegenovergesteld voor een geroutineerde partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Opeinde op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Opeinde vergelijken

Ben je er voor jezelf uit en sta je op het punt om in Opeinde notarispraktijk aanbiedingen op te vragen? Gelukkig! Daar kunnen wij je namelijk geweldig bij bijstaan! Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen we je ook in Opeinde aan een notarispraktijk koppelen die past bij jouw behoefte.

Vanuit onze offerte-aanvraag kun je makkelijk in het bezit komen van drie offertes op maat en je kunt zo eenvoudig vergelijken. Je kunt dit geheel kosteloos en vrijblijvend doen om zo tot jouw allerbeste keuze voor een in Opeinde gevestigde notarispraktijk te komen. In een persoonlijk contact kun je dan je voorkeuren verder kenbaar maken.

Indien je in Opeinde een notarispraktijk zoekt, is het slim om niet langer te wachten en direct nog een gratis en vrijblijvende prijsopgave op te vragen. Later kun je iedere keer nog een andere weg bewandelen, maar wij verzekeren dat je met onze offertes succes zult hebben en dat je meteen al begint met besparen op je onkosten voor een notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Opeinde

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Opeinde en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Opeinde

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Opeinde terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Opeinde

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

1 oktober 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Simone van Doorn

Prima afgehandeld.

23 september 2023

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Kim van de Berg

Competent en vakkundig.

11 september 2023

Geen verzoek of idee was te gek, notaris was erg geoefend in zijn vakgebied.

- Mirjam de Vries

Afhandeling was persoonlijk

9 september 2023

Juridische taal duidelijk vertaald in het proces. Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Marinus van der Meer

Het juridisch onderzoeken van de aangelegenheid was noodzakelijk.

31 augustus 2023

Er is in onze aangelegenheid door de notaris gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Arjan Kuiper

Kosten vielen mee

27 augustus 2023

We dachten dat de notariskosten super hoog zouden stijgen maar gelukkig viel dit allemaal mee.

- Björn Dijkstra

Door raad en daad geholpen

15 augustus 2023

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!

- Pascal Bosman

Inderdaad zoals vermoed

11 augustus 2023

Aanbod was fatsoenlijk.

- Dave van den Bosch

Duidelijk opgave van de kosten gekregen en deze is netjes opgevolgd. Content dus!

26 juli 2023

- Anna Hofman

Uitgelichte notarissen uit Opeinde

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/

Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen

Stationsweg 49
9201 GH Drachten
Nederland

0512 512 205
http://www.bvwnotarissen.nl/

YVON Notariaat, Mediation en Bewindvoering

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/