Notaris Drachten

Behoefte aan een ijzersterke notaris in Drachten die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar notaris Drachten verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notarissen uit Drachten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Notaris Drachten gezocht?

Schakel direct hulp in

Notaris Drachten
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Drachten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Kortehemmen, Boornbergum en De Wilgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris Drachten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare Notaris in Drachten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een notaris in Drachten. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Een top notaris Drachten vinden

Wil je een professionele notaris in Drachten vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Via notaris-kaart.nl kom je immers makkelijk in contact met een professionele notaris. Dankzij ons veelzijdige aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een handige notaris in Drachten die aansluit op jouw behoefte. In sommige gevallen is het vereist om een notaris in Drachten in te huren, in andere gevallen is het inschakelen van een notaris in Drachten niet verplicht, maar raden wij het wel ten zeerste aan.

Als je één van onderstaande zaken wilt organiseren, ben je iedere keer verplicht om een notaris in Drachten in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opmaken van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Wij adviseren verder om voor de onderstaande gevallen een notaris in Drachten te zoeken:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Verdeling en afwikkeling van een nalatenschap

Ook speelt een notaris in Drachten een importante rol in zaken gerelateerd aan het aan- en verkopen van onroerend goed, zoals een woning. Echter ook indien je een bedrijf wilt oprichten en van sommige rechtsvormen gebruik zult maken, komt een notaris in Drachten om de hoek kijken.

Alle notarissen uit Drachten

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor Drachten?

Sommige mensen zijn zoekende naar waar ze precies een notariskantoor in Drachten voor nodig hebben. Een notariskantoor in Drachten kan je onder meerdere ondersteunen met het opstellen van een testament of het verwerken van een nalatenschap. Verder is een notariskantoor in Drachten de uitverkoren partij die je kan begeleiden met het opmaken van meerdere notariële aktes. Je kunt als voorbeeld denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Het helpt als je weet hoe je een competent notariskantoor in Drachten kunt vinden, omdat haast iedereen wel eens een keer een toestand heeft waar hij een notaris bij nodig heeft.

Een kantoor is dus niet alleen in staat om je hoe dan ook verder te helpen, maar heeft regelmatig ook nog eens een notaris voor je die exact de kennis bezit waar je naar op zoek bent. Uiteraard kom je met een algemene notaris ook een heel eind. Evengoed zijn er allerlei denkbare scenario`s waar je een autoriteit aan het werk wilt zetten omdat deze van de hoed en de rand weet. Zo kom je straks ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in Drachten je daarom juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit Drachten?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor Drachten te vinden dat bij je past.

Drachten notariskantoor testament & samenlevingscontract

We zouden wel tien oorzaken kunnen benoemen waarom jij ook zou moeten kiezen voor een Drachten notarispraktijk, je zult nu eenmaal heel veel baat ondervinden bij deze partij. Op de allereerste plaats is het mogelijk om geld te besparen bij de aankoop van een woonhuis. Met het advies wat een notaris je geeft, kun je onder andere goedkoper uit zijn bij het passeren van de hypotheekakte. De notaris in Drachten weet alles over de authentieke akten en overige soorten akten, je weet dus zeker weten dat jij altijd weer aan de eisen zal voldoen voor als voorbeeld een overeenkomst.

Ook zal je vanwege de notaris flink tijd kunnen besparen. Het opstellen van bijvoorbeeld een hypotheek akte kost veel tijd, al helemaal voor personen die verscheidene woonhuizen in bezit hebben. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen. De Drachten notarispraktijk zal al dit werk voor je uit handen nemen.

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract Drachten?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor Drachten.

Notaris kosten Drachten

De prijzen zijn een gewichtige component als je op zoek gaat naar een notaris kantoor in Drachten. Je wilt immers niet te veel geld kwijt zijn voor een notaris, maar tevens wil je ook voorkomen dat je betaalbaar uit lijkt te zijn, maar tegen een teleurstellende notaris aanloopt.

Wat is dan echt de methode om een behendig notaris kantoor in Drachten te vinden? Via notaris-kaart.nl vraag je ongecompliceerd sommige offertes op, waarna je je keuze kunt maken. De prijzen van een notaris kantoor in Drachten worden dan in ieder geval uitstekend voor je gespecificeerd en je weet direct waar je aan toe bent.

De kosten van een notaris kantoor in Drachten kunnen als volgt worden opgebouwd:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio Drachten

Nu notarissen uit Drachten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit Drachten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Hoe vind je de goedkoopste notaris Drachten

Het is uiteraard niet zo dat je het eerste kantoor maar moet binnenlopen wat er maar bij jou in de regio zit. Wegens een paar stappen te doorlopen zal je bij een veel betere keuze uitkomen. Indien je deze stappen volgt, weet je zeker dat je een competente en goedkope partij zult vinden. Indien je voor jezelf begrijpelijk hebt wat je wilt, helpt het je om een prima tarief te krijgen bij een notarispraktijk in Drachten. Hij moet namelijk wel weten wat je nu exact van hem of haar verwacht.

Is het uitsluitend maar nodig om advies te krijgen voor bijvoorbeeld het overnemen van een woonhuis of wil je daarnaast een akte op laten stellen? Door daar rekening mee te houden zal jouw keuze in een keer een stuk eenvoudiger worden. Voor een notarispraktijk in Drachten zien we gewoonlijk een tarief van rond de €150 per uur, dit voor de reguliere notaris in de regio met gemiddelde ervaring. Voor de startende notarissen zal dit bedrag overigens iets lager liggen, en andersom voor een ervaren partij.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van Drachten op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris Drachten vergelijken

Het is uiteraard een zeer goed plan om eerst een aanvraag voor een aanbieding de deur uit te doen. Het loont als je voor jezelf duidelijk hebt wat je precies verwacht. Daardoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een specialist, een mate van professionaliteit is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Mocht de notarispraktijk in Drachten iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, dit bespaart een heleboel tijd die nodeloos besteed wordt.

De opvolgende stap is het voeren van een kennismaking. Dankzij dit kennismakingsgesprek is het mogelijk om een beeld te krijgen van de notarispraktijk in Drachten die je voor je hebt. Verder zal je gelijk kunnen zien of de professional wel diegene is die je zoekt voor jouw juridische zaken.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken Drachten

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit Drachten en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

Drachten

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit Drachten terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in Drachten

Goed begeleid van begin tot einde proces

23 mei 2024

Vlotte en directe afhandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Arie Smeets

Super geregeld

16 mei 2024

Snel de goede persoon getroffen, aangenaam!

- Gerrit de Bruin

Aanvraag offertes aan te bevelen

9 mei 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanbevelen.

- Vanessa Koning

Prima!

28 april 2024

We hadden snel een notaris via notaris-kaart met zaken rondom ons erfrecht ontdekt. De reacties waren helder zonder teveel moeilijke taal.

- Thomas van der Linden

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

26 april 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Björn Vos

Content met afwikkeling

16 april 2024

Eenvoudig content met de gang van zaken rondom onze samenlevingsovereenkomst.

- Maarten van de Velde

Goed en snel geregeld

11 april 2024

Testament is zonder al teveel heisa afgehandeld. Begrijpelijke taal en lage kosten. Ideaal.

- Robert de Vos

Competent en vakkundig.

1 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Monique Bosman

Voordeliger uit dan ik dacht

29 maart 2024

Prijzen vielen een stuk lager uit dan ik dacht.

- Wilhelmus Hermans

Uitgelichte notarissen uit Drachten

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/

Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen

Stationsweg 49
9201 GH Drachten
Nederland

0512 512 205
http://www.bvwnotarissen.nl/

Aangenaam Notarissen

Berglaan 56A
9203 EE Drachten
Nederland

0512 580 330
http://www.altijdaangenaam.nl/