Notaris De Wilgen

Behoefte aan een top notaris in De Wilgen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Notaris-kaart zorgt dat jij die zoekt naar notaris De Wilgen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Notaris-kaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle notariskantoren uit De Wilgen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Notaris De Wilgen gezocht?

Laat je snel helpen

Notaris De Wilgen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten
notaris notariskosten goedkoopste vergelijken notariskantoor hypotheekakte testament samenlevingscontract kosten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Wilgen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij inwoners van Drachten, Kortehemmen en Boornbergum bijvoorbeeld ook geholpen aan een notaris.

Waarom Notaris De Wilgen

Een betaalbare en geschikte Notaris vinden in De Wilgen kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een notariskantoor binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een notariskantoor in De Wilgen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste notaris uit De Wilgen kan vinden!

Spring direct naar:

Een bekwame notaris De Wilgen vinden

Wil je een deskundige notaris in De Wilgen vinden? Dan kunnen we je gerust stellen! Een kundige notaris vind je immers simpel vanuit notaris-kaart.nl. Met ons brede aanbod vindt je binnen enkele ogenblikken een praktische notaris in De Wilgen die aansluit op jouw behoefte. Je bent niet altijd verplicht om een notaris in De Wilgen in te schakelen. Wij adviseren dan ook om dit vooraf even na te gaan. Maar ook als het optioneel is, is het contracteren of consulteren van een notaris in De Wilgen vaak alsnog een geschikte keuze.

Wanneer je één van onderstaande zaken wilt regelen, ben je steevast verplicht om een notaris in De Wilgen in de arm te nemen:

 • Een wilsbeschikking op te stellen
 • Het opstellen van een periodieke schenkingsovereenkomst
 • Huwelijkse voorwaarden of partnervoorwaarden op te stellen

Bij de komende zaken raden wij ten strengste aan om een notaris in De Wilgen te vinden, ook al is dit niet verplicht:

 • Afspraken over een schenking vastleggen
 • Samenlevingscontract opstellen
 • Levenstestament opstellen
 • Distributie en behandeling van een nalatenschap

Wanneer je onroerend goed wilt aan- of verkopen, zoals een huis of een kantoorpand, krijg je in ieder geval te maken met een notaris. Maar ook bij executie veilingen en het beginnen van een onderneming binnen allemaal rechtsvormen komt een notaris in De Wilgen om de hoek kijken.

Alle notarissen uit De Wilgen

Bekijk ook notarissen uit

Hoe vind je een goed notariskantoor De Wilgen?

Het is nog steeds zo dat men zich afvraagt voor welke dingen je precies een notariskantoor in De Wilgen nodig hebt. Een notariskantoor in De Wilgen zal je helpen met vrijwel alles wat betrekking heeft op familiaire zaken zoals onder andere een nalatenschap of een wilsbeschikking. Daarbuiten is het zo dat een notariskantoor in De Wilgen er voor je zal zijn als je een bepaalde akte moet opmaken. Je kunt onder andere denken aan een hypotheekakte of een overdrachtsakte. Nagenoeg iedereen zal ooit wel eens een keer een notaris nodig hebben, het is dus noodzakelijk om wel te weten hoe je een notariskantoor in De Wilgen moet zoeken.

Een algemene notaris kan je vaak ook helpen, maar een notariskantoor kan je vaak een expliciet specialisme brengen. Een deskundige kan je vaak net even iets extra’s brengen, indien de toestand daarom vraagt. Zo kom je later ook niet voor teleurstellende verrassingen te staan. Vaak kan een vakkundig notariskantoor in De Wilgen je daardoor juist geld besparen.

Ben je op zoek naar een goed notariskantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een notariskantoor.

Op zoek naar een notariskantoor uit De Wilgen?

Vind een notariskantoor

Klik op ‘Vind een notariskantoor’ om een betaalbaar notariskantoor De Wilgen te vinden dat bij je past.

De Wilgen notariskantoor samenlevingscontract & testament

Ben je op zoek naar een professionele notaris die een samenlevingscontract voor jou en je partner of huisgenoot kan opstellen? Overweeg dan zeker in De Wilgen een notariskantoor te zoeken voor deze klus. In ieder geval het opmaken van een notarieel testament is iets wat men in De Wilgen via notariskantoor willen laten doen.

Je bent dan natuurlijk gegarandeerd van een legaal document, waarin alle afspraken nadrukkelijk zijn gedocumenteerd. De rechtsgeldigheid van het geschrift is namelijk zeer belangrijk als het benodigd is dat wat in het document staat ook uitgevoerd wordt. In het geval van een samenlevingsovereenkomst is dat over het algemeen bij het afbreken van een verhouding. Je wil daarbij dat alles helder is beschreven, degelijk is gedocumenteerd en dat het zonder enige twijfel helder is welke zaken aan wie toebehoren en hoe de verdeling eruit komt te zien.

Echter gelukkig komt – in tegenstelling tot bij een wilsbeschikking – niet altijd een overlijden kijken bij een ontbinding van het document wat je in De Wilgen via notariskantoor hebt laten opstellen. Ook een huwelijk of geregistreerd partnerschap kan de condities van een samenlevingscontract laten beëindigen. Vraag in De Wilgen je notariskantoor naar de voorwaarden!

Wil je inzicht in de kosten van een samenlevingscontract? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over kosten van een samenlevingscontract.

Kosten samenlevingscontract De Wilgen?

Kosten samenlevingscontract ontdekken

Klik op ‘Kosten samenlevingscontract ontdekken’ om meer te lezen over de kosten van een samenlevingscontract en direct vrijblijvende offertes aan te vragen van een notariskantoor De Wilgen.

Kosten notaris De Wilgen

Alvorens je te verdiepen in de kosten is het noodzakelijk om het onderscheid tussen een jurist en een notaris te kennen. Dit helpt je om tot de geschikte keuze te komen. Je neemt een jurist in de arm voor algemene juridische kwesties en begeleiding. Je kunt onder andere denken aan een bezwaar. Een notaris richt zich voornamelijk op notariële zaken en aktes. Daardoor is het een persoon met een hoge mate van specifieke kennis en specialisatie.

Een notaris kantoor in De Wilgen is erop ingericht om testamenten of hypotheekaktes op te stellen. De taken die een notaris op zich neemt, waaronder het opmaken van documenten, kunnen niet door een reguliere jurist worden gedaan.

Er zijn aparte manieren om de tarieven van een notaris kantoor in De Wilgen op te bouwen. Dit zijn de veel voorkomende:

 • Het uurtarief van de notaris
 • Een vast tarief voor bijvoorbeeld het opmaken van een akte
 • Een procentuele prijs voor bijvoorbeeld het laten passeren van een hypotheekakte
 • Een combinatie van een uurtarief naast een vaste prijs

Voor al onze informatie over wat je kwijt bent aan een notaris kijk je op onze uitgebreide informatiepagina over notariskosten.

Vergelijk notariskosten in regio De Wilgen

Nu notarissen uit De Wilgen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu notarissen uit De Wilgen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke, vrijblijvende kostenindicaties te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken. Zo weet je direct wat je te wachten staat, zonder dat je ergens aan vast zit.

De goedkoopste notaris De Wilgen

De prijzen voor een notarispraktijk in De Wilgen kunnen best uiteen lopen om allerlei aanleidingen. Er bestaat onderling behoorlijk wat verschil tussen de diverse notarispraktijken in De Wilgen. Tariefstellingen kunnen behoorlijk afwijken op basis van ervaring en kundigheid, echter tevens op basis van populariteit.

Indien je een notarispraktijk in De Wilgen vindt die nog niet zo lang bestaat of heel klein is, ben je meestal wat minder geld kwijt dan aan een notarispraktijk in De Wilgen die heel erg veel expertise heeft of heel veel notarissen huisvest.

Een manier om de goedkoopste notarispraktijk in De Wilgen te zoeken is door allemaal aanbiedingen te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Het is daarbij wel van belang dat de gekozen notaris aansluit bij je behoefte. Probeer verder te achterhalen wat het ene notariskantoor nou goedkoper maakt dan het andere notariskantoor, zodat je een weloverwogen besluit neemt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste notaris? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de goedkoopste notaris.

Bespaar op de notaris

Direct 3 offertes ontvangen

Bespaar tot wel 40% op notariskosten, vergelijk de goedkoopste notaris van De Wilgen op offerte. Klik op ‘Direct 3 offertes ontvangen’.

Notaris De Wilgen vergelijken

Het is verstandig om verschillende aanbiedingen aan te vragen en die te vergelijken. Het loont als je voor jezelf helder hebt wat je precies verwacht. Daardoor kun je zeker weten dat je te maken hebt met een expert, een mate van deskundigheid is voor juridische zaken echt een ware noodzaak. Je komt er zo ook tijdig achter wanneer de notarispraktijk in De Wilgen een bepaalde project niet voor je kan uitvoeren. Dit scheelt jou weer tijd.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek krijg je meer begrip in wat de notarispraktijk in De Wilgen voor jou kan inhouden. Je kunt dan direct kijken of het goed klikt met deze notaris.

Zelf graag notarissen met elkaar vergelijken? Regel het eenvoudig en direct via onze uitgebreide informatiepagina over een notaris vergelijken.

Notaris vergelijken De Wilgen

Direct vergelijken

Vergelijk snel notariskantoren uit De Wilgen en kom direct achter de kosten en werkwijze. Bespaar tot wel 40% door simpelweg te vergelijken!

Veelgestelde vragen over notarissen uit

De Wilgen

Inzicht in de kosten die je gaat betalen is het belangrijkste. Denk hierbij aan verschotten (kosten gemaakt door inhuur andere organisaties), het opstellen van aktes en ID controle. Lees meer over notariskosten en de tarieven per notaris op onze pagina Notariskosten.

Voor vele zaken zoals bijvoorbeeld: het opstellen van een samenlevingscontract, het opstellen van een testament, het opstellen van de hypotheek akte bij de aankoop van een huis. Voor meer inzicht in deze en aanvullende zaken waarvoor je bij een notariskantoor uit De Wilgen terecht kunt, kijk op onze pagina Notariskantoor.

notaris-kaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle notarissen in Nederland. Wij zien welke notarissen beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie notarissen waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van notarissen uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

notarissen in De Wilgen

Fijne notariële assistentie

11 juli 2024

Geholpen door een mens die heel erg met me meeleeft, enorm welkom.

- Marije Molenaar

Notarieel gewoon goed

3 juli 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de notaris.

- Angela Evers

Geld wel maar moeite niet bespaard

28 juni 2024

Verklaring van erfrecht was meteen afgehandeld! En wat kosten kunnen besparen door de
vergelijking voorafgaand. Met die aanleiding ben ik tevreden!

- Cornelia Brouwer

Aanvraag offertes aan te bevelen

18 juni 2024

Uit persoonlijke ondervinding bevelen wij notaris-kaart en zeker de offerte aanvraag aan.

- Mariska de Jong

Goed georganiseerd

10 juni 2024

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, super!

- Eric Maas

Door raad en daad geholpen

6 juni 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Uitstekend!

- Roy Verbeek

Aanrader

26 mei 2024

Wij kunnen notaris-kaart aanraden.

- Charlotte Jacobs

Deskundige notaris

19 mei 2024

Razendsnel de passende man ontdekt. Schitterend!

- Ellen Verbeek

Gewoon goed!

13 mei 2024

Boven verwachting! Super!

- Natasja de Jong

Uitgelichte notarissen uit De Wilgen

Notariskantoor Mr. T.A. Dantuma

Lageweg 20
9251 JW Burgum
Nederland

0511 463 535
http://www.notarisdantuma.nl/

Yvon Notariaat B.V.

Berglaan 2
9203 EG Drachten
Nederland

0512 368 080
http://www.yvon.nl/

Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen

Stationsweg 49
9201 GH Drachten
Nederland

0512 512 205
http://www.bvwnotarissen.nl/